wanda7391 13.02.16, 22:16 Interesuje mnie zakup mieszkania u nich, jakie mieliście doswiadczenia (kontakt z deweloperem, negocjowanie ceny) i czy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
davpur Re: Atal Marina II 20.05.16, 20:47 300 mieszkan sprzedanych, ponad 60 zarezerwowanych wliczajac 3 etapy inwestycji i nikt nic nie wie? To moze ja powiem co nieco. Kontakt bardzo kiepski. Ignorancja na bardzo wysokim poziomie. Informacje bardzo ogolnikowe. Nie mozna dowiedziec sie jakiego producenta sa np drzwi wejsciowe czy okna. Przesłano mi prospekt informacyjny gdzie jest blad na błędzie. Pani za kazdym razem przeprasza i go poprawia. Ogolnie im dluzej przychodzi mi sie z nimi "dogadywac" tym bardziej mnie odpycha od tej inwestycji. Jestem na granicy rozwiazania umowy rezerwacyjnej. Z istotnych rzeczy? Nie jest prowadzony rachunek powierniczy! Nie ma zadnego zabezpieczenia w razie upadku dewelopera. Do tego: etap 1 finansowanie 10%-90%, etap 2 20%-80% etap 3 20% 20% 60%. czyzby konczyly sie srodki wlasne? Odpowiedz Link Zgłoś