Dodaj do ulubionych

umowy w Dom Development

IP: *.polkomtel.com.pl 16.04.02, 15:58
Cześć,
Czy umowy w DD są negocjowalne, czy też mają standardowe - jak np. JWC?
Pozdrawiam,
Piotr
Obserwuj wątek
    • Gość: ZIS Re: umowy w Dom Development IP: *.medicomp.com.pl 16.04.02, 18:19
      > Czy umowy w DD są negocjowalne, czy też mają standardowe - jak np. JWC?
      Umowy mozna negocjowac ... jak najbardziej - nie jest to duzy zakres ale zawsze
      kilka swoich linijek mozna dopisac. Mi to sie udalo, ale poniewaz wlasnie
      odebralem mieszkanie na Akacjach VI to moge CI doradzic jedno - DAJ SOBIE SPOKOJ
      z DOMDEVELOPMENT. U tego developera wszystko wyglada ladnie do momentu podpisania
      umowy a potem traktuja cie jak petenta, ktory moze tylko jedno - placic i jeszcze
      raz placic. Sa strasznie nie slowni ... nie dotrzymuja zadnych terminow ... nie
      wydaja aktow notarialnych czasem po dwa lata. Teraz wlasnie sie scieram z DD o
      wode bo odebralem mieszkanie tydzien temu - na protokole odbioru mam napisane
      brak wody i absolutnie nic to nie zmienia ... wody nie ma i nie bedzie jeszcze
      przez co najmniej tydzien (a ty tylko jeden z nielicznych przykladow ich razacego
      niedbalstwa) O wszystko, o najmniejsza duperelke trzeba sie z DD scierac ...
      a zreszta .. jak nie bedziesz chcial uwierzyc mi ... to zobacz sobie stronke
      www.akacje.prv.pl .... to jest forum ludzi ktorzy tak jak ja zainwestowali
      w DD i teraz lacza sie zeby developer nie robil z Nami co mu sie podoba.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka