Gość: Piotr IP: *.polkomtel.com.pl 16.04.02, 15:58 Cześć, Czy umowy w DD są negocjowalne, czy też mają standardowe - jak np. JWC? Pozdrawiam, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIS Re: umowy w Dom Development IP: *.medicomp.com.pl 16.04.02, 18:19 > Czy umowy w DD są negocjowalne, czy też mają standardowe - jak np. JWC? Umowy mozna negocjowac ... jak najbardziej - nie jest to duzy zakres ale zawsze kilka swoich linijek mozna dopisac. Mi to sie udalo, ale poniewaz wlasnie odebralem mieszkanie na Akacjach VI to moge CI doradzic jedno - DAJ SOBIE SPOKOJ z DOMDEVELOPMENT. U tego developera wszystko wyglada ladnie do momentu podpisania umowy a potem traktuja cie jak petenta, ktory moze tylko jedno - placic i jeszcze raz placic. Sa strasznie nie slowni ... nie dotrzymuja zadnych terminow ... nie wydaja aktow notarialnych czasem po dwa lata. Teraz wlasnie sie scieram z DD o wode bo odebralem mieszkanie tydzien temu - na protokole odbioru mam napisane brak wody i absolutnie nic to nie zmienia ... wody nie ma i nie bedzie jeszcze przez co najmniej tydzien (a ty tylko jeden z nielicznych przykladow ich razacego niedbalstwa) O wszystko, o najmniejsza duperelke trzeba sie z DD scierac ... a zreszta .. jak nie bedziesz chcial uwierzyc mi ... to zobacz sobie stronke www.akacje.prv.pl .... to jest forum ludzi ktorzy tak jak ja zainwestowali w DD i teraz lacza sie zeby developer nie robil z Nami co mu sie podoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś