Gość: gop IP: 195.94.206.* 17.04.02, 16:52 mam pytanie do mieszkańców osiedla Bartycka wybudowanego przez Dom Development: jak to się mieszka w mieszkaniu za 4.000 z metra i nie ma gdzie parkować na strzeżonym osiedlu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: Dom Development-Bartycka IP: 195.94.206.* 18.04.02, 09:53 Oczywiście mieszka się "doskonale" zwłaszcza, że DD zaraz po otrzymaniu całej kasy za mieszkanie(raty, dopłaty, transze...)i oddaniu kluczy zapomina, że coś takiego budował, że nie dokończył tak jakby parkingów (tzn. położył kostkę brukową i zaraz po przyjęciu osiedla przez gminę tę kostkę zdjął). A najgorsze jest to, że nawet nie raczą odpowiedzieć na zapytania wysyłane do nich przez mieszkańców. Można by tak jeszcze długo o różnych sprawach, ale po co .. przecież to świetny deweloper( pod pewny względami się nawet z tym zgadzam.) Odpowiedz Link Zgłoś
zowik Re: Dom Development-Bartycka 23.04.02, 16:58 ja tez tam kupilem mieszkanie i popieram ze DD jest OK dopoki nie wplacisz mu kasy, a potem robia co chca; dzwonilem juz do agencji czy nie kupiliby ode mnie mieszkania choc nie moge tego zrobic bo przeciez nie mam aktu ale tak zadzwonilem, to mi powiedzieli zebym z nich sobie zartow nie robil ale dlaczego? przeszkadza im brak parkingow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowik Re: Dom Development-Bartycka IP: 195.94.206.* 26.04.02, 08:41 czy ktos z sasiadow przygladal sie parkingowi budowanemu przez DD? chcialem zauwazyc ze chyba zapomnieli czerwona kostka wyznaczyc miejsca parkingowe, jak teraz podziela miejsca? olejna pojada po bruku ? Odpowiedz Link Zgłoś