vega256
24.08.17, 19:40
Dnia Niedziela, 20 Sierpnia 2017 18:14 Jerzy xxxx <vega256@wp.pl> napisał(a)
Prezes R.
Zmuszony jestem przypomnieć Panu,że nie robi Pan łaski ,bo to Pański obowiązek odpowiadać na zgłoszenia członków spóldzielni, nizależnie od kultury.
Jerzy
Dnia Poniedziałek, 24 Lipca 2017 22:31 Jerzy xxxx<vega256@wp.pl> napisał(a)
Prezes R,
I tak długo czekam,bo od 21.06.2017 r.,bo to rzeczywiście" skomplikowany" problem.
Jerzy xxxxx
Dnia Poniedziałek, 24 Lipca 2017 22:16 xxxsam-81.home.pl <r@sam-81.home.pl> napisał(a)
Witam Pana
Niestety gdybym miał więcej czasu na odpowiedzi udzielał bym je wcześniej.
Teraz wychodzę z biura na ul. Orla 6B i odpowiedź na Pana e-mail
niestety nadal musi poczekać.
Z wyrazami szacunku
R
Dnia 24 lipca 2017 o 21:21 Jerzy xxxxx<vega256@wp.pl> napisał(a):
Zarząd MPSBM SAM-81
Konsekwentny brak odpowiedzi na moje zgłoszenia uznaję za skandaliczne traktowanie przez Zarząd obowiązku
udzielania odpowiedzi na pisma członków spółdzielni, zawierające konkretne negatywne fakty występujące na terenie osiedla.
Przy okazji pzwrócę uwagę członkom zarządu,że wymogi kultury zobowiązują do udzielania odpowiedzi na otrzymywaną korespondencję.
Jerzy xxxxx
Dnia Niedziela, 2 Lipca 2017 22:01 Jerzy xxxxx <vega256@wp.pl> napisał(a)
Zarząd MPSMB SAM-81
Uprzednio zwracałem uwagę na przypadki braku odpowiedzi ze strony Zarządu na zgłaszane przeze mnie problemy i negatywne zjawiska.
Również dotychczas nie otrzymałem odpowiedzi zarówno na poniższy email jak i wcześniejszy na temat przerw w opuszczaniu stanowiska ochrony przez tego samego ochroniarza.
Również nie udzielomno mi wyjaśnień odnośnie trybu i czasu przerw dla ochroniarzy o charakterze socjalnym mimo stawiania konkretnych pytań odnośnie czasu trwania przerw,ich rejestracji i kontroli nad tym procederem.
Również wielokrotnie podnosiłem temat całkowitego zasłaniania tylnych szyb w dyżurce przy bramie,co ogranicza widoczność,a przecież celowo zakupilismy oszklenie ze wszystkich stron,na co nie otrzymałem żadnej odpowiedzi z Zarządu.
Informowałem o arogancji ochroniara z czym spotkałem się ponownie.Ja korzystając często z rowerowni mam kontakt z ochroniarzamii, jedynie ten wyróżnia się takim zachowaniem,co miało miejsce również przedwczoraj,
na co zdecydowanie nie wyrażam zgody.
Przy okazji zwrócę uwagę,że w dniu dzisiejszym ochroniarz wywiesił plecak na klamce otwartych drzwi dyżurki od strony zewnetrznej.Uważam,że to nie powinno mieć miejsca,a jeżeli chciano utrzymać otwarte dzrwi to należało zablokować drzwi chociażby kamykiem.To nie stragan ani buda dla meneli,tylko stanowisko pracy,na którym obowiązuje estetyka i porządek.
Zwracam uwagę,ze to my członkowie spółdzielni ponosimy koszty ochrony i oczekujemy nadzoru ze strony Zarządu polegającym między innymi na reagowaniu na informacjei i zgłoszenia ze strony członków spółdzielni.
Jerzy xxxx
Dnia Środa, 21 Czerwca 2017 13:49 Jerzy xxxxx<vega256@wp.pl> napisał(a)
Dzień dobry,
Skandaliczna postawa ochroniarza w dniu dzisiejszym
Opuścił stanowisko przy bramie około godz.12.Do chwili obecnej,czyli godz.13.13.45 w dalszym ciagu przebywa w pomieszczeniu socjalnym,do którego zastukałem i po dłuższj chwili otwarzył.
Identyczny fakt zgłaszałem uprzednio kiedy na moja interwęcje reagował przechodzący P.Kubiak wywołując ochroniarza z tego pomieszcenia.
Uważam za konieczne zrezygnowanie z tego ochroniarza.
Poza tym nie ma żadnej kontroli przebiegu ich pracy.
Pytałem,czy są kontrolki przerw ich pracy i kto to kontroluje.Wystarczy telefonicznie sprawdzić gdzie znajduje się,ale ochroniarz,dlaczego nie jest na stanowisku.
Taka ochrona to wyrzucone pieniądze.
Jerzy xxxx