Gość: wawka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 22:23 nadal uparcie poszukuję przyszłych sąsiadów z TBS Bielany albo ludzi, którzy coś już z nimi zbudowali. przecież musicie gdzieś być w internecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danvar Re: TBS Bielany !! IP: 212.160.235.* 26.08.01, 19:40 Szukam jakiegoś warszawskiego TBSu, który ma ciekawą ofertę. Czy TBS Bielany do nich należy? Bardzo proszę o kontakt z firmą. Kiedy rozpoczyna się budowa? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawka Re: TBS Bielany !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 07:01 prawdopodobnie chodzi Ci o mieszkanie na zasadach tbs ( zapłata części ceny, najem, spłata przez ileś lat itp. ) . Nie wiem czy TBS Bielany w tej chwili ma takie mieszkania, ale to łatwo sprawdzić : tel. 864 29 17 ( 18, 20). Ostatnio narzekali, że są kłopoty z pieniędzmi z Krajowego Funduszu Mieszkaniowego. Ja kupuję od nich mieszkanie na normalnych komercyjnych zasadach. Budowę natomiast teraz mają jedną w dość zaawansowanym stanie ( pierwsze, drugie piętro - szkielet). Na razie nie wykryłam u nich żadnych nieprawidłowości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: TBS Bielany !! IP: *.chello.pl 19.01.02, 21:40 Cześć!! Minęło już co prawda ponad pół roku od Twojego posta, ale może jeszcze tu zaglądasz. Będziemy zapewne sąsiadami. Kupiłem w TBSie mieszkanie w lipcu. Wyślij mi swój adres mailowy chętnie wymienię się doświadczeniami. Może ktoś jeszcze kupił tam mieszkanie??? Borek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrka Re: TBS Bielany !! IP: 194.242.42.* 08.05.02, 15:01 witam, jestem zainteresowana kupnem mieszkania na Szubinskiej, wiec chetnie dowiedzialabym sie od Ciebie czegos wiecej o TBS Bielany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawka Re: TBS Bielany !! IP: *.mst.gov.pl 15.05.02, 16:18 zajrzałam dopiero teraz w końcu zrezygnowałam z tbs ale tylko ze względu na to że musiałam się szybko wprowadzić i potrzebowałam gotowego mieszkania a literacka była w budowie, jednak firma robiła dobre wrażenie, np. udało mi się wynegocjować korzystne warunki ewentualnego odstąpienia od umowy (terminy wypłaty jasno określone itd.) na Rudnickiego w pomarańczowym mieszka moja znajoma i jest zadowolona z niskich opłat miesięcznych i w ogóle nie narzeka na nich dzięki za odzew i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandy Re: TBS Bielany !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 20:30 Czy ktos kupil od Tbs bielany mieszkanie. Szczegolnie chodzi mi o inwestycje na Szubinskiego. Na Literackiej nie ma juz nic ciekawego. Bardzo jestem ciekaw czekam niecierpliwie. Czy to solidna firma, czy mozna im zawierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś