richb 21.10.04, 18:43 Czy ktos moze udzielic mi odpowiedzi nt. budowy w Zabkach jaka prowadza firmy: ENGEL Construction, HEITMAN oraz EMMERSON. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niki Re: Leśna Polana - Ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 00:12 Ja też jestem poważnie zainteresowana tą inwestycją. Póki co obejrzałam strony obu firm, ale w sumie nie wiele z nich wynika... Zna je ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Leśna Polana - Ząbki 01.12.04, 00:55 Z tego co wypluwa google po wpisaniu Heitman wynika, że firma ta w Polsce inwestowała dotychczas w centra handlowe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mowika Re: Leśna Polana - Ząbki 01.12.04, 12:02 Z tego co poinformowała mnie pani z Emmersona: ten inwestor jest stosunkowo nowy na rynku polskim jeśli chodzi o budownictwo mieszkaniowe, dotychczas zajmował się raczej powierzchniami handlowymi (w stylu centra handlowe). Ze względu na to, że nie mam za bardzo wyrobionej marki, oferuje rachunek powierniczy zamknięty, więc pieniądze są raczej bezpieczne... Nie wiem już sama. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Ząbki - forum miejskie 01.12.04, 20:35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=97 Odpowiedz Link Zgłoś