lapekkk 04.11.04, 19:29 Osiedle Zielona Galicja - prawnik sprawdził Bre locum w Krakowie. Nie mają własności gruntów na których budują.Zbadajcie wszystkie dokumenty przed podpisaniem umowy u prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fil Re: Kraków - BRE Locum - uwaga IP: *.brelocum.pl / *.luc.lodz.arges.net.pl 05.11.04, 08:36 Sprawdź lepiej stan umysłowy swojego prawnika. Aż szkoda czasu komentować takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
lapekkk Re: Kraków - BRE Locum - uwaga 05.11.04, 13:24 Dziwne, siedziba BRE locum jest w Łodzi i Ty piszesz własnie z Łodzi. Nie mają własności gruntu, na którym budują, takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Kraków - BRE Locum - uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:43 NO to co mają jak nie własność? Odpowiedz Link Zgłoś
lapekkk Re: Kraków - BRE Locum - uwaga 05.11.04, 14:28 Brakuje dokumentów na około 5% ziemi.Brakuje- czyli NIE MA FIZYCZNIE. Budowę finansuje BRE, czyli właściciel BRE locum. Dlatego dał kasę i nie sprawdzał papierów. To wtopa. A tak na marginesie, ciekawe ile postów wychwalających własną firmę tu na forum piszą same firmy developerskie? Jak widać z natychmiastowej odpowiedzi bre locum z Łodzi na mój alarm, stale czytają forum. Co sądzicie o....? Jestem bardzo zadowolony/a, świetne mieszkania, pewny kontrahent itd. A jak ktoś napisze alarm i podaje fakty, to oczywiście liczne glosy oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kraków - BRE Locum - uwaga IP: 217.8.186.* 05.11.04, 13:53 Zpłaciłeś już swojemu "prawnikowi"? Jeżeli tak to nieżle cię potraktował. Daj mi jego adres gdyż o fachowców teraz trudno. Odpowiedz Link Zgłoś