Dodaj do ulubionych

Dom Development - Bielany

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.04.02, 15:05
Chce kupic tam mieszkanie , czy ktoś tez ma takie plany wie cos na ten temat
niech sie wypowie
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Dom Development - Bielany IP: *.itwl.pl / 192.168.0.* 30.05.02, 16:34
      Witam !
      Mam podobny zamiar, narazie analizuje różne warianty.
      Ale proponuję poczytanie o DD na tym forum i stronach związanych z DD.
      www.akacje.prv.pl
      www.bartycka.prv.pl

Jarek
      • Gość: Anka Re: Dom Development - Bielany IP: 194.196.228.* 04.06.02, 10:50
        Cześć,
        ja już kupiłam na Bielanach, jestem zadowolona, a co będzie dalej to zobaczymy.
        Miejsce uważam za jedno z lepszych, a developer też raczej wiarygodny.
        pzdr,
        - Anka
        • Gość: Karla Re: Dom Development - Bielany IP: *.waw.cdp.pl 05.06.02, 13:04
          Czy ktoś wie dlaczego "zniknęły" ogródki działakowe na Bogusławskiego? Co
          powstanie w ich miejscu?
          • Gość: Anka Re: Dom Development - Bielany IP: 194.196.228.* 06.06.02, 10:58
            Prawdopodobnie niska zabudowa - sieć sklepików.
            pzdr,

• Gość: Karla Re: Dom Development - Bielany IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 16:05
              To chyba nie brzmi zachęcająco. Będzie głośno, brudo, pełno samochodów dookoła.
              Zaczynam wątpić czy wybór tej lokalizacji to dobra decyzja. Przed kupnem
              mieszkania nie przyszło mi do głowy, że ogródki nie bądą tam wiecznie i zamiast
              zieleni wyrosną sklepy ... Może "sklepy" to nie jest ostateczny plan
              zagospodarowania terenu po działkch?
              Pozdrawiam wszystkich sąsiadów.
              Karla
              • Gość: sir_maur Re: Dom Development - Bielany IP: *.mofnet.gov.pl 06.06.02, 16:38
                Witam,
                NO nie wiem, czy ogrdki dzialkowe sa takim super dobrym pomyslem...Owszem,
                wiasna gdy wszystko kwitnie jest ok, ale caly urok pryska, kiedy to
                dzialkowicze pala wszystko co smieciem jest i nie tylko....POza tym, nalezy
                wziac pod uwage, ze dzialkowicze tam bywaja przewaznie weekendami i to w
                dzien...kto wie kto sie tam zbiera i przebywa wieczorami i noca.....

Poza tym, sklep pod nosem to nie taka zla rzecz;-)))

Pozdrawiam i zapraszam do udzialu w dyskusji na yahoo:
                groups.yahoo.com/group/boguslawskiego

Sir_maur
          • Gość: Anka Re: Dom Development - Bielany IP: 194.196.228.* 11.06.02, 08:53
            W niedzielne popołudnie planujemy spotkanie na budowie, Kr;la co Ty na to ?

pzdr,
            Anka
            • Gość: Karla Re: Dom Development - Bielany IP: 62.89.106.* 11.06.02, 11:03
              Przykro mi, ale obowiązki rodzinne nie pozwolą mi przyjechać na budowę w
              najbliższą niedzielę. Liczę, że wypowiecie się na forum co ciekawego się
              wydarzyło.
              Pozdrawiam wszystkich sąsiadów
              Karla
              • Gość: sir_maur Re: Dom Development - Bielany IP: *.mofnet.gov.pl 11.06.02, 16:37
                Nie martw sie;-) Napewno bedzie jeszcze kilka okazji...Pare zdjec na yahoo
                grupie sie pojawi....

Pozdrawiam,
                sir_maur
    • Gość: ewa Re: Dom Development - Bielany IP: *.mz.gov.pl / 172.16.0.* 11.06.02, 12:00
      wlasnie wymyslilam, ze chyba chce tam zamieszkac! myslicie, ze to dobry pomysl?
      potrzebuje wsparcia! dzieki! pozdrawiam
      tsf@poczta.onet.pl
      • Gość: Małgosia Re: Dom Development - Bielany IP: 62.89.106.* 11.06.02, 14:00
        O której godzinie planujecie niedzielne spotkanie? Jestem zainteresowana
        • Gość: sir_maur Re: Dom Development - Bielany IP: *.mofnet.gov.pl 11.06.02, 16:32
          Witam,
          Termin nie jest jeszcze ustalony, ale raczej gdzies tak popoludniu...Ta kwestie
          trzeba jeszcze dograc...Jezeli masz jakas propozycje, to zarzuc ja na
          grupie...;-))Aby to zrobic, niestety trzeba sie na yahoo zarejestrowac...;-/

Pozdrawiam,
          sir_maur
          • Gość: beata Re: Dom Development - Bielany IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 11.06.02, 18:57
            Spotkanie to miła rzecz, ale wybacz - używanie Yahoo, to jak rzeźbienie w .....
            niekoniecznie glinie.
            Ale ja oczymś innym: czy ktoś z Was podpisywał może już umowę przedwstępną z
            niejaką notariusz (nomen omen) Bogusławską? Ciekawa jestem jaką taksę Wam
            zasunęła - ode mnie chce teraz całą opłatę (normalnie stosowaną przy umowie
            końcowej), ale podobno ma być wielce łaskawa i przy umowie właściwej weźmie
            tylko 50%. Ciekawe jaką mam na to gwarancję i kiedy szanowna pani wpadła na ten
            genialny pomysł. A DD powinno się zastanowić jak dobiera sobie kontrahentów, bo
            to też nie najlepiej o nich świadczy...... So, chyba poszukam innego
            notariusza - chętnych na takie seryjne transakcje jest mnóstwo. Co Wy na to?
            Pozdrawiam
            • Gość: Karla Re: Dom Development - Bielany IP: 62.89.106.* 12.06.02, 08:34
              Beata,
              a czy można sobie dowolnie wybierać notariusza? Czy to nie musi być koniecznie
              osoba wskazana przez DD?
              • Gość: beata Re: Dom Development - Bielany IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 13.06.02, 00:26
                Można. Pod tym względem DD nie mam nic do zarzucenia, zresztą z notariusz można
                się całkiem gładko dogadać. Ale i tak zastanawiam się nad notariuszem, który
                być może jeszcze mi opuści taksę... A w ogóle to już wiadomo o której może być
                spotkanie na budowie? Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka