Gość: AGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:12 Czy ktos coś wie na temat budowy i zakupu mieszkania na osiedlu Zielone Zacisze? Czy ktoś kupił tam mieszkanie? Czy jest zadoowolony czy nie? Prosze o szybką odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sc77 Re: Zielona Zacisze 25.11.04, 14:32 Ja mam mieszkanie w Etapie A a teraz kupuję w C. Jestem bardzo zadowolony, o czym może świadczyć zakup drugiego mieszkania. Standard wykonania wysoki (np rzadko spotykane drewniane okna, drzwi dierre czy glazura na klatkach) a cena odpowiednia. Dodatkowo ładnie i czysto na osiedlu. Osobiście mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Zielone Zacisze odpowiedź adresowana do Sebast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:41 Dzięki za odpowiedź w sprawie Zielonego Zacisza. Czy masz Sebastian jakiś adres mailowy, abym mogła z Tobą porozmawiać na temat zakupu mieszkania, bo ja też chcę kupić mieszkanie w części (budynku) C. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: Zielone Zacisze odpowiedź adresowana do Sebas 25.11.04, 16:24 GG 5110562 Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: Zielone Zacisze odpowiedź adresowana do Sebas 26.11.04, 09:46 Ewentualnie mail sc77@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: Zielona Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:21 Co , klatki schodowe w glazurze ? Szpital jakis ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Zielona Zacisze 27.11.04, 17:38 Gość portalu: konio napisał(a): > Co , klatki schodowe w glazurze ? Szpital jakis ? A co, bardziej by Ci pasował perski dywan ? pzdr Krzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boogie Re: Zielone Zacisze IP: 212.189.1.* 25.11.04, 17:10 Naprawde fajne osiedle. Ogladalem tam mieszkanie - jeszcze w etapie B i naprawde standard jest o wiele wyzszy niz w inwestycjach o podobnym koszcie za m2. Sam jednak zdecydowalem sie na Bemowo, bo te dojazdy... makabra - szczegolnie w zimie. Ale kazdy musi zewaluowac, co dla niego jest wazniejsze. W kazdym razie jest to jedna z fajniejszych opcji dla sredniozamoznych. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Zielone Zacisze 26.11.04, 23:47 > m2. Sam jednak zdecydowalem sie na Bemowo, bo te dojazdy... makabra - > szczegolnie w zimie. Ale kazdy musi zewaluowac, co dla niego jest wazniejsze. Uważasz,że na Bródno jest fatalny dojazd? Masz do wybory 3 mosty. trochę kombinując jesteś w stanie sprawnie i szybko dojechać do centrum. Jest o niebo lepiej niż np. z Tarchomina. Pzdr Krzych Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: Zielone Zacisze 29.11.04, 09:32 Mieszkałem pół roku na Bemowie i dojazd do pracy w centrum zajmował mi dużo więcej niz teraz z Zacisza... Obecnie jadę w okolice Riviery 20-25 minut. A to chyba nie jest dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Zielone Zacisze 29.11.04, 11:25 sc77 napisał: > Mieszkałem pół roku na Bemowie i dojazd do pracy w centrum zajmował mi dużo > więcej niz teraz z Zacisza... > Obecnie jadę w okolice Riviery 20-25 minut. A to chyba nie jest dlugo. > Z ciekawości, którędy jeździsz? pzdr Krzych Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: Zielone Zacisze 29.11.04, 16:04 Wisłostradą a potem Łazienkowskim, do Wisłostrady przez Śląsko-Dąbrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Zielone Zacisze IP: 212.160.172.* 21.02.05, 12:21 Ja do centrum 500 jadę niecałe 30 min i to w godz. szczytu bo mam na 8.00 do pracy. W dodatku jest super bo za mostem gdańskim jest już metro , a metrem to juz nawet na kabaty w 30 min. Ja gorąco polecam. Mieszka się super. Wszystkie centra handlowe mam pod ręką - Carrefour, Castorama, praktiker, IKEA, M1. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Zielona Zacisze - forum 01.12.04, 20:40 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10541 Odpowiedz Link Zgłoś