michalfront Re: PIASKI E - Literacka 05.01.05, 15:36 czy wiesz może coś o budowanych właśnie na Literackiej mieszkaniach? lokalizacja atrakcyjna, tylko pewnie wszystko już wykupione? może masz jakieś info o inwestorze i kontakt do niego z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donna Re: PIASKI E - Literacka IP: 62.29.137.* 05.01.05, 17:13 Teraz beda budowane mieszkania pod wynajem przez TBS Bielany Sp. z o.o., a konczy budowac przy Libawskiej WSM Warszawska Spoldzielnia Mieszkaniowa, jak sie interesowalam ta inwestycja pol roku temu to wiekszosc mieszkan byla juz wykupiona (przynjamniej tych z sensownym rozkladem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: PIASKI E - Literacka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.01.05, 10:15 Będzie budowany kolejny etap osiedla Piaski przy Literackiej, w marcu 2005. Pisałam podanie w październiku i byłam na liście około 20 w WSM przy Elbląskiej. aga Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia1 Re: PIASKI E - Literacka 06.01.05, 15:49 To prawda. Ledwo dziura w ziemi a mieszkania sa już wykupione. Informacje roznoszą się pocztą pantoflową. Wiem, że będą kolejne budynki - trzeba się dowiadywać na bieżąco. WSM buduje też teraz (rozpoczeli już?) nową inwestycję na Wawrzyszewie. Ja jestem zachwycona niemal tą spółdzielnią - są porządni, uczciwi, wszystko ma "ręce i nogi". Polecam odwiedzić siedzibę spółdzielni i obejżeć co wisi na tablicy - plany mieszkań dostępnych. No i po prostu dowiadywać się cały czas. m. A sąsiedzi gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz ;) 01.02.05, 09:47 Macie jakieś nowe wiadomości na temat nowej budowy??? Dzwoniłam w zeszłym tygodniu i na razie cisza. Aha obok buduje bloki TBS Bielany. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzwonek Re: ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:01 Kochani! Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje od tych co wprowadzili się ostatnio do nowych bloków WSM. Czy były jakies opóźnienia w odboiorze i przede wszystkim czy jakieś dopłaty okazały się koniecznoeśćią ( poza tym co opłacone w umowie). No i w ogole jakiekolwiek refleksje :). Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś