Dodaj do ulubionych

PIASKI E - Literacka

03.01.05, 16:39
Halo sąsiedzi???
Obserwuj wątek
    • mmadzia1 Re: PIASKI E - Literacka 05.01.05, 14:37
      haloooo :(
      • michalfront Re: PIASKI E - Literacka 05.01.05, 15:36
        czy wiesz może coś o budowanych właśnie na Literackiej mieszkaniach?
        lokalizacja atrakcyjna, tylko pewnie wszystko już wykupione?
        może masz jakieś info o inwestorze i kontakt do niego
        z góry dzięki
        • Gość: Donna Re: PIASKI E - Literacka IP: 62.29.137.* 05.01.05, 17:13
          Teraz beda budowane mieszkania pod wynajem przez TBS Bielany Sp. z o.o., a
          konczy budowac przy Libawskiej WSM Warszawska Spoldzielnia Mieszkaniowa, jak
          sie interesowalam ta inwestycja pol roku temu to wiekszosc mieszkan byla juz
          wykupiona (przynjamniej tych z sensownym rozkladem)
          • Gość: mi Re: PIASKI E - Literacka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.01.05, 10:15
            Będzie budowany kolejny etap osiedla Piaski przy Literackiej, w marcu 2005.
            Pisałam podanie w październiku i byłam na liście około 20 w WSM przy Elbląskiej.
            aga
            • mmadzia1 Re: PIASKI E - Literacka 06.01.05, 15:49
              To prawda. Ledwo dziura w ziemi a mieszkania sa już wykupione.
              Informacje roznoszą się pocztą pantoflową.
              Wiem, że będą kolejne budynki - trzeba się dowiadywać na bieżąco.
              WSM buduje też teraz (rozpoczeli już?) nową inwestycję na Wawrzyszewie.

Ja jestem zachwycona niemal tą spółdzielnią - są porządni, uczciwi, wszystko
              ma "ręce i nogi".
              Polecam odwiedzić siedzibę spółdzielni i obejżeć co wisi na tablicy - plany
              mieszkań dostępnych. No i po prostu dowiadywać się cały czas.

m.

A sąsiedzi gdzie???
              • jagasz ;) 01.02.05, 09:47
                Macie jakieś nowe wiadomości na temat nowej budowy??? Dzwoniłam w zeszłym
                tygodniu i na razie cisza.
                Aha obok buduje bloki TBS Bielany.

aga
                • Gość: dzwonek Re: ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:01
                  Kochani! Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje od tych co wprowadzili się
                  ostatnio do nowych bloków WSM. Czy były jakies opóźnienia w odboiorze i przede
                  wszystkim czy jakieś dopłaty okazały się koniecznoeśćią ( poza tym co opłacone
                  w umowie). No i w ogole jakiekolwiek refleksje :). Będę wdzięczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka