Gość: Krystyna IP: 195.94.201.* 12.01.05, 08:50 Czy ktoś umiałby mi coś powiedziec na temat inwestycji na Czerskiej 18 realizowanej przez Eco Classic? Dzięki, Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Czerska 18 IP: 62.233.201.* 25.01.05, 20:01 Całkiem całkiem, jeszcze nie mieszkam ale już mnie się podoba. standart wykonania ok, przeróbek dokonano precyzyjnie wg wskazań planu sporządzonego przez zewn. architekta, obsługa bardzo fachowa i przychylna klientowi, oddają mieszkania przed terminem. Odbiór przeprowadzają razem z tobą i nie poganiają, pozwalają czepiać się pierdułek - bo nie występują poważne usterki - i pierdułki naprawiają w terminie umówionym. Nie mam żadnych zastrzeżeń. obecnie wykańczam mieszkanie. jak się tam mieszka nie mam pojęcia. ale wkrótce się dowiem. pozdro Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Czerska 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:14 to poczekaj jeszcze troche... a w ogole to poczytaj sobie troche o Eco na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś