blekitna-laguna 07.04.07, 14:47 Nazywam się Natalia Godzińska.Jestem mamą dwóch ślicznotek o pięknych imionach.Starsza nazywa się Martynka a młodsza Zuzia.(5 i 2 latka).Piszę na tym forum ponieważ moja siostra Agata na dniach ma urodzić.Będzie dziewczynka do zestawu.Starsze dzieci nazywają się Damian,Klara,Antoś.Agata nie wybrała jeszcze konkretnego imienia dla córki i poprosiła mnie o pomoc.Pomóżcie jeśli możecie.Mi podobają się takie: Julia Dominika Wiktoria i Weronika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tami46 Re: Witam na forum!! 07.04.07, 15:00 Biorac pod uwagę popularność imion ;Julia,Wiktoria,Weronika jestem za Dominiką. Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: Witam na forum!! 07.04.07, 15:00 Witam serdecznie Jeśli chcesz poznać opinię o konkretnym imieniu to najlepiej wpisać je w forumową wyszukiwarkę i wyskoczą wszystkie wątki na jego temat. Najważniejsze, żeby się siostrze imię podobało, a dam głowę, że dzieciaki też pewnie mają swoje typy dla przyszłej siostrzyczki. Miłego wybierania! M. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Witam na forum!! 07.04.07, 16:01 wszystkie imiona bardzo mi się podobają, no może tylko Weronika nie ale to przez złe skojarzenia z niesympatycznymi Weronikami jakie znam. moja najstarsza córeczka ma na imię Julia i uważam, że to piękne imię, ale zaraz wszyscy na Ciebie naskoczą, że zwykłe, popularne, oklepane i co druga dziewczynka to teraz Julka... ) pamiętaj, że najważniejsza jest opinia Mamy Dzidziusia, o którym mowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Witam na forum!! IP: *.devs.futuro.pl 07.04.07, 16:05 Wybrałabym Weronikę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Witam na forum!! 07.04.07, 16:07 Żadne mi się nie podoba z powodu szalonej popularności. Odpowiedz Link Zgłoś