Gość: Jurek IP: 217.153.174.* 25.01.05, 20:25 Traktowanie klientow skandaliczne. Taka kultura Bialostocka. W zyciu nikt mnie tak z buta nie potraktowal jak prezes tej firmy Pan Piekut Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askan5 Re: Wersal Podlaski 26.01.05, 09:44 Witam, To nic nowego, ja nie miałem do czynienia akurat z tym prezesem, ale wiem jak to jest. Ten drugi nie jest lepszy. Nie liczą się z ludźmi, pomimo tego, że są przecież tylko z małej i jednak prowincjonalnej firemki. A najlepiej jak zaczynają opowiadać jak to jest w Białymstoku........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Wersal Podlaski IP: 217.153.174.* 26.01.05, 20:16 Zgadza sie z tym Bialymstokiem. Powtarzal mi ze u nas w Bialymstoku... Najgorzej jak za duze interesy biora sie buraki. W kazdym razie po zobaczeniu jaki poziom reprezentuje Pan prezes powaznie bym sie zastanowil nad wplacaniem tej firmie ogromnych przeciez pieniedzy za mieszkania. Szkoda mi tylko tych Pan ktore pracuja w biurze u buraka, bo widac ze sa wystraszone i traktowane jeszcze gorzej niz klienci. Odpowiedz Link Zgłoś