Dodaj do ulubionych

szukam mieszkania

IP: *.devs.futuro.pl 25.03.05, 16:12
jestem zainteresowana zakupem 3 lub 4 pokojowego mieszkania w warszawie,
parter odpada, zależy mi na w miarę spokojnehj lokalizacji, nie chciałabym
mieć okna na ruchliwą ulicę, choć nei zaszkodzi, jeżeli jakaś tego typu ulica
będzie w pobliżu - jednym slowem odpadają wszelkie miejsca nie mające dobrych
połączeń komunikacyjnych z centrum.

Jeżeli ktoś z Was dysponuje takim mieszkaniem proszę o kontakt: kmichno@wp.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Yosemite Sam Re: szukam mieszkania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.05, 00:07
      Nie rozumiem troche motywów dla których ludzie piszą takie posty.
      Jakby jeszcze chodziło o jakieś małe mieszkanko to wchodzi wtedy aspekt ceny.
      W twoim przypadku chodzi o całkiem spore mieszkaniektóre bez żadnych problemów
      można kupić nowo wybudowane od developera ( w przeciwieństwie do kawalerek mają
      duży wybór gotowych mieszkań ).
      Liczenie na to że ktoś sprzeda swoje mieszkanie za połowe ceny jest troche
      naiwne nieprawdaż?
      • Gość: DOROTA Re: szukam mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:00
        Chyba trochę przesadzasz. Autor nie pisał,ze chce kupic za połowę ceny, szyka
        czegos bezposrednio i na rynku wtornym o ile zrozumiałam. A o gotowe mieszkania
        wcale nie jest tak prosto. Poza tym jak myslisz ze jak kupuje większe to
        właduje pieniądze gdziekolwiek, własnie wtedy jeszcze trudniej się zdecydować,
        bo to czesto mieszkanie docelowe.
        • Gość: Yosemite Sam Re: szukam mieszkania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.05, 15:20
          Nie bardzo zrozumiałem treść twojej wypowiedzi Doroto.
          Po pierwsze mieszkania z rynku wtórnego nie są wcale dużo tańsze od nowych a
          trzeba pamiętać że każdy będzie jeszcze chciał w takim używanym wymienić kilka
          rzeczy na nowe. Tak więc cena jest podobna.
          Po drugie to w nowych mieszkaniach bez problemu można kupić większe metraże od
          ręki brakuje przeważnie kawalerek.
          I na koniec to nie zrozumiałem wogóle tego twojego ostatniego zdania.
          Chyba jka się ma kilka ofert nowych mieszkań od developerów i można je sobie
          obejrzeć to chyba to jest + a nie - ?
          • Gość: DOROTA Re: szukam mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 17:21
            Nie piszę, że na wtórnym rynku jest taniej, czesto wrecz przeciwnie. Moim
            zdaniem wcale nie ma takiego wyboru gotowych mieszkan duzych do odbioru (chyba
            ze mowimy o gigantycznych cenach). Ja zeby zarezerwowac 4 pokoje w nowym bloku
            ze srednio cene tj. ok 4.000/m , musiałam zdecydowac się na początku
            inwestycji. teraz jest jeszcze rok do konca budowy, a do sprzedania juz nic nie
            zostało.
            • Gość: Yosemite Sam Re: szukam mieszkania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.05, 17:40
              Ja teraz jestem w trakcie budowy kawalerki.
              One rozchodzą się na pniu jak plany są już zrobione a teren budowy nawet nie
              ogrodzony.
              Cena metra podobna do twojej a z mieszkań większych dwa nawet jeszcze zostały a
              blok już stoi w stanie surowym-zamkniętym.
              Więc nawet można wejść i na spokojnie obejrzeć.
              • Gość: DOROTA Re: szukam mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:04
                A mozesz napisac w którym dokładnie miejscu jest ta inwestycja i ewentualnie
                namiar na stronę internetową?
    • Gość: GUEST Re: szukam mieszkania IP: *.crowley.pl 26.03.05, 21:45
      <A
      href="http://info.onet.pl/1,15,11,10145162,30418624,1526693,0,forum.html"><B>mÓ
      PIES!</B></A>
    • Gość: qwert Re: szukam mieszkania IP: *.crowley.pl 26.03.05, 22:09
      Mój synek-Szymonek
    • Gość: qwert Re: szukam mieszkania IP: *.crowley.pl 26.03.05, 22:11
      Lepszy portal ...<a href="http://www.onet.pl"> Lepszy portal ...</a>
      • Gość: DOROTA Re: szukam mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:26
        A więc gdzie to duże mieszkanie do odbioru?
        • Gość: Yosemite Sam do Doroty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 13:49
          SBM Merkury. Ale jak widać dość szybko się rozchodzą te mieszkania.
          pare tygodni temu było jeszcze kilka wolnych teraz zostało już jedno
          dwupokojowe.
          Ale napewno jak poszukasz w innych inwestycjach na Ursynowie to znajdziesz w
          ofercie już wybudowane trzy-czteropokojowe o większym metrażu.
          • Gość: DOROTA Re: do Doroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:52
            Zapewniam Cię, ze to nie takie proste jak szukasz czegos konkretne. Ja
            potrzebowałm 4 pokoi o niewielkim metrażu. 3 pokojowych jest znaczenie więcej.
            A jak zrobią 4 pokoje to czesto ma 100 m, a dla mnie to o wiele za drogo.
    • elapik Re: szukam mieszkania 31.03.05, 13:49
      Witam,
      Czy ogłoszenie jeszcze aktualne? Jeżeli tak to informuję, że mam
      mieszkanie do sprzedaży 3 pokojowe spółdzielcze własnościowe 48m Praga Północ -
      bardzo dobry dojazd do Centrum. Jeżeli jesteś zainteresowana to proszę o
      kontakt na
      adres
      elapik@gazeta.pl. Pozdrawiam.

• Gość: Yosemite Sam do DOROTY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.05, 16:15
      A ja uważam że normalny pokój w którym można coś wygodnie postawić powinien
      mieć minimum 12 m2 a salon przynajmniej 20 m2.
      Widziałem kilka rzutów mieszkań z pokojami obok siebie które miały po 8 m2.
      Takie pokoje są niefunkcjonalne zmieści się tam jedynie łóżko. Ja odrazu
      wyburzyłbym ściane pomiędzy nimi i zrobił 16 metrowy jeden pokój.
      • Gość: Do Yosemite Sam Re: do DOROTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:13
        Nie mowiłam, ze kupuje mieszkanie z 8 metrowymi pokojami. Takiego bym nie
        kupiła. Moje bedzie miec 83m i pokoje o jakich piszesz.
        A poza tym Ty moze bys połaczył pokoje, ale moje dzieci wolą miec oddzielne
        pokoje, a nie mieszkac w jednym duzym.
        Skoro tak rozumujesz domyslam się, ze Twoja rodzina jest mała.
    • Gość: magorzata Re: szukam mieszkania IP: 217.153.29.* 02.04.05, 20:02
      posiadam 4pokoje 130 m2,na 4 piętrze,bez windy.Mieszkanie posiada urocze skosy
      iwidoki na cztery strony świata .śalon 33m,pokój 23m,pokój14m,pokój9m,kuchnia
      12m,wc 3m,łazienka 9,piwnica,balkon na południe.Mieszkanie znajduje się na
      strzeżonym osiedlu przy ul.Cypryjskiej/początek Wilanowa/,budynek z cegły w
      pobliżu ul.Sobieskiego z bardzo dobrymi połączeniami do centrum.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka