Dodaj do ulubionych

Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera?

IP: *.netia.pl 11.06.01, 11:00
Budują osiedle w Piasecznie k/Warszawy.
Czy macie o nich jakiekolwiek opinie?
Nie mogę znaleźć o nich żadnych informacji w internecie.

pozdrawiam
Harry2517
Obserwuj wątek
    • Gość: duszek Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.wp.mil.pl 12.06.01, 11:42
      Cześć
      Jak na razie nie jest chyba tak źle z tym M-H (odbiór mieszkania planowany mam
      na wrzesień i chyba się chłopaki wyrobią - sprawdzam ich na bieżąco). Jakość
      wykonania może być, aczkolwiek mam kilka uwag (a propos projektował to osiedle
      chyba jakiś pijany architekt, a przynajmniej mój blok - rozkład mieszkań
      niezadowalający). słyszałem natomiast, że potem nie jest tak fajnie - każą
      podpisywać odbiór ciepła z jakąś firmą z Polski i to od razu na 10 lat!!!, bez
      np. żadnego okresu próbnego; niektóre budynki są ponoć wykonane niezbodnie z
      prawem budowlanym (nie ma uchylanych okien na klatkach etc.) - tak słyszałem od
      mieszkańców, a jak będzie to zobaczymy.
      • Gość: TWEET Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 08:39
        Dno i 5 m mułu. Znajomi odebrali mieszkanie w zaszłym roku i do tej pory w nim
        nie mieszkają (przecieka syfit, a stan mieszkania pozostawia wiele do życzenia).
        Sam byłem zainteresowany kupnem mieszkania w tym bloku. ale zrezygnowałem.
        • Gość: Harry Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 16:02
          Bardzo podejrzane wydają się ich promocje - cena za 1m wynosi 2140 zl przy
          zakupie mieszkan dwupoziomowych (najmniejsze dwupoziomowe mieszkanie w ich
          ofercie ma 84 m). Promocja obowiazuje do konca czerwca.
          Wczesniejsza promocja (do konca kwietnia) byla jeszcze bardziej atrakcyjna:
          1990 zl za metr!!!! Czy to nie jest przynajmniej dziwne?

pozdrawiam
          Harry2517
          • Gość: Jorguś Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 18:10
            Gość portalu: Harry napisał(a):

&#62 Bardzo podejrzane wydają się ich promocje - cena za 1m wynosi 2140 zl przy
            &#62 zakupie mieszkan dwupoziomowych (najmniejsze dwupoziomowe mieszkanie w ich
            &#62 ofercie ma 84 m). Promocja obowiazuje do konca czerwca.
            &#62 Wczesniejsza promocja (do konca kwietnia) byla jeszcze bardziej atrakcyjna:
            &#62 1990 zl za metr!!!! Czy to nie jest przynajmniej dziwne?

W mieszkaniach dwupoziomowych z poddaszem mieszkalnym często spora część
            metrażu na wyższej kondygnacji nie mieści się w normie powierzchni mieszkalnej
            (wysokość &#62 2m czy jakoś tak), stąd może wynikać atrakcyjna cena. Cena za metr na
            poddaszu bywa nawet o połowę niższa niż na dole.
            Dowiedz się więc, ile w tym metrażu to spełniająca normę powierzchnia
            mieszkalna.
            • Gość: A Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.08.01, 23:01
              Gość portalu: Jorguś napisał(a):

&#62 Gość portalu: Harry napisał(a):
              &#62
              &#62 &#62 Bardzo podejrzane wydają się ich promocje - cena za 1m wynosi 2140 zl przy
              &#62
              &#62 &#62 zakupie mieszkan dwupoziomowych (najmniejsze dwupoziomowe mieszkanie w ich
              &#62
              &#62 &#62 ofercie ma 84 m). Promocja obowiazuje do konca czerwca.
              &#62 &#62 Wczesniejsza promocja (do konca kwietnia) byla jeszcze bardziej atrakcyjna
              &#62 :
              &#62 &#62 1990 zl za metr!!!! Czy to nie jest przynajmniej dziwne?
              &#62
              &#62 W mieszkaniach dwupoziomowych z poddaszem mieszkalnym często spora część
              &#62 metrażu na wyższej kondygnacji nie mieści się w normie powierzchni mieszkalnej
              &#62 (wysokość &#62 2m czy jakoś tak), stąd może wynikać atrakcyjna cena. Cena za me
              &#62 tr na
              &#62 poddaszu bywa nawet o połowę niższa niż na dole.
              &#62 Dowiedz się więc, ile w tym metrażu to spełniająca normę powierzchnia
              &#62 mieszkalna.

• Gość: Bartek Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          Zgadzam się z Tweet. Wystarczy porozmawiać z ludźmi na osiedlu i posłuchać co
          sądzą o M-H. Można osiwieć. Zresztą chyba z rok temu był obszerny artykuł w
          Gazecie o praktykach tej firmy. Trzeba poszukać w archiwym. Pozdrawiam i
          odradzam.
    • Gość: Wojtek Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: 157.25.69.* 03.07.01, 09:48
      Witam,

Serdecznie odradzam korzystanie z usług tego developera. Jest niewypłacalny.
      Miałem kupić mieszkanie u nich, wpłaciłem zaliczkę, ale "niestety" nie dostałem
      kredytu. Poprosiłem ich o zwrot zaliczki - no i do tej pory dalej ich proszę.
      Płatność mają już przeterminowaną o 1,5 miesiąca, a ostatnio się dowiedziałem,
      informacja oficjalnie niepotwierdzona, że jest zostanie złożony wniosek w
      sądzie o ich upadłość
      • Gość: Jacek Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.eds.com 31.07.01, 13:06
        Czesc,
        skad masz takie informacje?

Jacek

Gość portalu: Wojtek napisał(a):

&#62 Witam,
        &#62
        &#62 Serdecznie odradzam korzystanie z usług tego developera. Jest niewypłacalny.
        &#62 Miałem kupić mieszkanie u nich, wpłaciłem zaliczkę, ale "niestety" nie dostałem
        &#62
        &#62 kredytu. Poprosiłem ich o zwrot zaliczki - no i do tej pory dalej ich proszę.
        &#62 Płatność mają już przeterminowaną o 1,5 miesiąca, a ostatnio się dowiedziałem,
        &#62 informacja oficjalnie niepotwierdzona, że jest zostanie złożony wniosek w
        &#62 sądzie o ich upadłość

• Gość: Mephisto Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:13
        Wojktu - zabieram sie za Multi - Hekk. Zamierzam dopieprzyc tym sqrwy....
        W większą kupa zawsze lepiej napisz spectra@go2.pl moze wspolnie ich zniszczymy?
    • Gość: Wojtek1 Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.pekaes.com.pl 10.07.01, 12:24
      Serdecznie odradzam. W blokach z pierwszego etapu budowy przy Słowiczej do tej
      nie zostały dopuszczone do użytkowania podziemne garaże. Powinny zostać
      wykonane, po raz kolejny, poprawki izolacji tarasów (odapadający tynk).
      Korzystając z okazji pozdrawiam panów Bieda & Radosz. Sprzedali mi mieszkanie z
      piwanicą w bloku w którym od początku nie planowano zadnych piwnic.
      • Gość: Placek Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 15:22
        Gość portalu: Wojtek1 napisał(a):

&#62 Serdecznie odradzam. W blokach z pierwszego etapu budowy przy Słowiczej do tej
        &#62 nie zostały dopuszczone do użytkowania podziemne garaże. Powinny zostać
        &#62 wykonane, po raz kolejny, poprawki izolacji tarasów (odapadający tynk).
        &#62 Korzystając z okazji pozdrawiam panów Bieda & Radosz. Sprzedali mi mieszkanie z
        &#62
        &#62 piwanicą w bloku w którym od początku nie planowano zadnych piwnic.

Poza tym nie ma placu zabaw, jest straszliwie ciasno - sasiedzi zagladaja przez
        okna, samochody na ulicy to scisk straszliwy, i wiele wiele innych usterek
    • Gość: Jacek Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.eds.com 31.07.01, 13:00
      Znam, zapisalem sie na "najwieksza chalupe"
      na razie nie chca nic powiedziec o jakims wczescniejszym odbiorze,
      ciekawe dlaczego, tym bardziej ze dwa pierwsze segmenty maja domofon i sa juz
      pozamykane klatki, wiec nic by im nie szkodzilo zeby mozna siie juz bylo
      chociaz urzadzac (nie twierdze ze mieszkac),
      znajomi, ktorzy bardziej pechowo kupili mieszkanie kolo przed budynkiem jamnik
      maja ciemno wasko i podobno rosjanki (bo to nie polska sila obocza tam zasuwa)
      czyszcza szyby przy wykanczaniu metalowymi szpachelkami wiec praktycznie przy
      kazdym oddaniu okna sa do wymiany (wszystkie!!!) ale jak mowie podobno,
      poza tym, gdyby nie krach na rynku mieszkaniowym i drastyczny spadek ceny metra
      mieszkania w porownaniu z zeszlym rokiem kiedy podpisywalem umowe przedwstepna,
      bylbym prawie szczesliwy.

pozdrawiam
    • Gość: isa Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.edipresse.pl 03.08.01, 15:51
      Znajomi mieszkaja w Piasecznie od roku, sa zachwyceni,
      ja tez ma odebrac klucze we wrzesniu i nie mam uwag.
      Owszem blok na bloku, auto na aucie ale bylam tego
      swiadoma wczesniej.W porownaniu z innymi deweloperami
      sa OK.
    • gniewoj Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? 20.09.01, 14:53
      Odświeżenie tematu.
    • Gość: maam Re: Multi-Hekk - czy ktos zna tego developera? IP: *.acn.waw.pl 25.09.01, 00:28
      Radzę się nie ładować w to gówno ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka