lenkaaa 02.04.13, 09:52 Moze byc ciekawy... www.bbc.co.uk/mediacentre/worldwide/080213orphanblack.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Orphan Black 02.04.13, 20:45 Pierwszy odcinek fajny. Nie wierzę, że znowu coś nowego obejrzałam, normalnie powinnam się leczyć. ---------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Orphan Black 02.04.13, 21:09 > Nie wierzę, że znowu coś nowego obejrzałam, normalnie powinnam się leczyć. Hehehe ja też . Serialoholizm . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Orphan Black 04.04.13, 21:14 Ja też sporo nowych oglądam, ale za to dużo starych już wypiep.... Coś co ma ponad 6 sezonów w większości dostało już o mnie cancela, czyli wszystkie Grejsy, Hałsy, Ugotowane na wszystko... resztę canceli dały same stacje (różne tam Alcatrasy, Terranovy... które zapewne bym męczył, sam nie wiedząc po co). Więc w powstałą lukę wlazły nowości i jest git Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: Orphan Black 05.04.13, 13:00 Obejrzałam i dodaje do swojej listy "serialowej" Odpowiedz Link
aniuta75 3 20.04.13, 19:57 I jak się podoba?? Się akcja rozkręca co? Baaardzo mi się spodobało i nie wiem czy naprawdę takie dobre to czy ja nie jestem obiektywna . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 3 28.04.13, 23:31 Dolaczam do chorych inaczej . Podobalo sie,tylko najpierw zbieramy i bedziemy hurtem ogladac. A w przerwach zrobie termin u psychiatry . Odpowiedz Link
sil.wen 7 14.05.13, 06:29 Ale fajnie, że Pol się okazał w porządku... ---------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: i co 23.05.13, 09:13 Pszczoła ja Ci powiem tak: takie uczucie, które towarzyszy mi przy oglądaniu OB miałam tylko przy początkach Prison Break i Supernatural . To jest to takie coś w brzuchu (nie alien )... No nie wiem jak to wytłumaczyć . Ohhh nie chcę tu za dużo pisać, bo zaraz Glx sobie podśmiechujki będzie ze mnie robił . P.S. Tak niesmiało sie chciałam zapytać... Skoro żes przez pomyłkę z pracowego maila wysłała mi literki ostatnio, to czy ja mogę Cię sfejsić? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: i co 23.05.13, 10:39 alez oczywiscie ze mozesz mnie sfejsic. jeszcze pytasz?? no wez! no dobra. to bede ogladac...ale jeszcze nie dzis Odpowiedz Link
aniuta75 Re: i co 23.05.13, 10:46 Tylko mi napisz co masz w fotce, bo kilka do wyboru mam . Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: i co 23.05.13, 09:32 Fajny, fajny. Ja wczoraj miałam mini maraton. 4 odcinki na raz Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: i co 23.05.13, 10:42 no dobra. prezkonalyscie mnie. ale i tak nie dzis Odpowiedz Link
aniuta75 Finał :) 03.06.13, 22:20 Naprawdę świetny serial. Wszystko dzieje się szybko, nie ma niepotrzebnego rozwlekania. A finał... Ahhh miodzio. Sporo się wyjaśniło no i końcówka! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Finał :) 04.06.13, 22:35 Bardzo fajne i kolejny sezon za rok A tematyka, to mi sie nieodparcie kojarzy z "Never Let Me Go" Kazuo Ishiguo (ksiazke tylko czytalam, ale podobno zrobili tez na jej kanwie film) Odpowiedz Link