Gość: agas IP: *.hestia.pl / 195.116.182.* 21.04.05, 13:07 Witam, czy może ktoś wie cos na temat terminu rozpoczęcia prac na Pogodnym w Gdańsku. Mamy koniec kwietnia, a tam cięgle nic sie nie dzieje. Zaczyna to być niepokojące.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anesa Re: Ekolan-osiedle Pogodne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:36 witaj.. to u nich normalne ze tak powiem... nam sie buduje mieszkanko na turkusowej.. bylo podobnie, malo tego mieszknie w pierwsze wersji mialo byc do konca grudnia.. teraz mamy konie kwietnia i kolejny raz beda odkladac odbior ... robi sie to juz niesmaczne, tym bardziej ze czekamy na swoje pierwsze wymarzone mieszkanko ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Ekolan-osiedle Pogodne IP: *.ds.ae.wroc.pl 22.04.05, 19:14 Tez sie dopisze, chociaz znamy sie juz z forum Trojmiasta. Jestem zniesmaczona i po prostu sie boje ze sie wkopalismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /*** Re: Ekolan-osiedle Pogodne IP: *.ds.ae.wroc.pl 08.05.05, 21:40 Dzwonila do mnie pani z Ekolanu. Budowa ma sie zaczac w drugiej polowie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas Re: Ekolan-osiedle Pogodne IP: *.hestia.pl / 81.210.14.* 11.05.05, 10:30 mam nadzieję. W zeszłym miesiącu koleżnka podpisała z nimi umowę na budowę mieszkania na Pogodnym i jej powiedzieli, ze ruszają na początku maja. Więc może jest szansa, że w maju zaczną :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwa Re: Ekolan-osiedle Pogodne IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 31.05.05, 20:26 Pozdrawiam sąsiadów osiedlu Pogodnym.Dzisiaj wróciłam z miejsca budowy.Postępy sa niewielkie ale pocieszam się tym,że już stoi dzwig i rozstawione są paliki pewnie wytyczające jeden z budynków.Podobno powodem opóżnienia było oprotestowanie możliwości dojazdu na teren budowy przez mieszkańców niedalekich budynków. Sledząc wypowiedzi na forum zauważyłam,że w Gdyni Ekolan tez ma opózniena. Bądzmy dobrej mysli i śledzmy postępy. Odpowiedz Link Zgłoś