Dodaj do ulubionych

Osiedle domków przy ul Chudoby

IP: *.aster.pl 26.04.05, 12:00
Witam serdecznie,
czy znajdę może na forum mieszkańca kameralnego osiedla domków bliźniaczych
przy ulicy Chudoby lub ewentualnie osiedla budowanego zaraz obok? Poszukuję
informacji na temat inwestora i jakości jego inwestycji. Jestem
zainteresowana jego kolejnym osiedlem (przy ul. Płochocińskiej), ale niestety
nigdzie nie moge znaleźć żadnych opinii.

Z góry slicznie dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam,
Mike
Obserwuj wątek
    • Gość: bub Re: Osiedle domków przy ul Chudoby IP: *.mcnet.pl 20.05.05, 12:21
      odbieram mieszkanie w takim domku w czercu, spółdzielnia jest uczciwa, głowny
      wykonawca próbuje oszczędzać na kosztach, ale o ile mi wiadomo, to na
      płochcińskiej buduje kto inny, mają te same projekty, lecz inna technologię,
      kontakt ze spółdzielnią Dworek Mazowiecki - na pierwszym osiedlu mieszka prezes
      • Gość: mike.go2 Re: Osiedle domków przy ul Chudoby IP: *.aster.pl 20.05.05, 13:09
        Witam serdecznie i już na wstępie dziękuję za odpowiedź! Zgadza się, że na
        Płochocińskiej buduje inna firma, nie mniej jednak zaprzyjaźniona z inwestorem
        z Chudoby. Czy orientujesz się może, na czym polega ta iina technologia? Jeśli
        to nie tajemnica, jakie były ceny mieszkań na tym osiedlu (w stanie surowym
        zamkniętym i ewentualnie developerskim)? No i ostatnie pytanko, który z
        wariantów układu pokoi wybrałeś/-aś (metraż), bo wiem, że na Płochocińskiej są
        dokładnie te same.
        Dziękuję za informacje i pozdrawiam
    • Gość: mike.go2 Re: Osiedle domków przy ul Chudoby IP: *.aster.pl 20.05.05, 15:49
      up
      • Gość: mike.go2 Re: Osiedle domków przy ul Chudoby IP: *.aster.pl 23.05.05, 16:26
        I jeszcze raz do góry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka