Gość: wojtek IP: 10.1.0.* / *.2a.pl 18.06.01, 15:01 "Dom Development" na nich trzeba uważać !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p. Re: Dom Development IP: 195.94.222.* 18.06.01, 15:45 Gość portalu: wojtek napisał(a): > "Dom Development" na nich trzeba uważać !!! A czemuz to? Pytam, bo od kilku miesiecy mieszkam sobie na wybudowanym przez nich osiedlu i nie mam powodow do narzekan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dom Development IP: *.netia.pl 19.06.01, 13:34 Gość portalu: p. napisał(a): > Gość portalu: wojtek napisał(a): > > > "Dom Development" na nich trzeba uważać !!! > > A czemuz to? Pytam, bo od kilku miesiecy mieszkam sobie na wybudowanym przez ni > ch > osiedlu i nie mam powodow do narzekan. > Tez u nich mieszkam (Akacje IV). Na przyklad dlatego trzeba uwazac ze w umowie nie pisza nic o oplacie za miejsca parkingowe (zwykle pod chmurka), a po wybudowaniu zadaja 7500 zl. Ja i niektorzy znajomi tak sie juz wydatkowalismy ze po prostu nas nie stac na to. Dodatkowo nie ma gdzie postawic samochodu bo postawili slupki blokujace. Ponoc podobno probowali zrobic tak samo na Akacjach III, ale znalezli sie spolecznicy ktorzy formalnie wytoczyli proces w sadzie i Dom Development skapitulowal. Niestety u mnie wiekszosc albo woli zaplacic i miec spokoj albo nie ma czasu sie w tym babrac. Niemniej jednak firma nie gra do konca czysto. Poza tym tynk w rocznym mieszkaniu odpada z sufitu (mieszkanie bylo z opcja pod klucz). Odpowiedz Link Zgłoś