Gość: monia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 10:09 Czy ktoś zna tego developera. Może mieszka w jego inwestycjach. Nie wiem czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snuger Re: EBEJOT-SKOROSZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 18:29 Czesc, od lipca mieszkam w bloku wybudowanym przez nich. Z lektury gazet i wlasnego doswiadczenia uwazam, ze jest to jedna z najsolidniejszych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: EBEJOT-SKOROSZE IP: 10.132.128.* 14.12.01, 19:48 Monia przejzyj sobie dyskusje na tym forum na teman Ebejotu Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: EBEJOT-SKOROSZE IP: 217.17.43.* 17.12.01, 16:37 Ebejot jest bardzo porzadna firma. Kupilem tam 38 m2 w bud A1 (Skoroszewska 6)i jestem bardzo zadowolony. Mieszkanie oddane w terminie, zrobione porzadnie pomalowane, z grzejniczkami i bardzo szczelnymi oknami (ale bez drzwi antywlamaniowych i bez domofonu, co uwazam za minus, bo teraz kazdy na klatce ma inne drzwi). Do tego maja zajebista obsluge klienta w swoim biurze - mili, kompetentni i do tego czynni od 7.30 do nie wiem ktorej, bo zawsze byli. aha - prezes Ebejotu jest maxymalnie spoko gosciem (mialem okazje rozmawiac 2 godz. czekajac na akt notarialny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: EBEJOT-SKOROSZE IP: 10.132.128.* 18.12.01, 17:09 Firme moge polecic. Dzis bylem w swoim mieszkaniu w A3 ze swoim fachowcem. Pomierzyl, pochodzil, poogladal, i stwierdzil, ze tak rownych i prostych scian jeszcze w nowym mieszkaniu nie widzial. Wszystko bylo w porzadku, jedynie dwa okna wymagaja dodatkowej regulacji, bo zamykaja sie ciezej, niz inne. To chyba niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś