Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:07 Szukam sąsiadów którzy kupują mieszkanie na tym osiedlu której inwestorem jest Kerbud. Czy nie mieliście problemów z tym inwestorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:14 Witam Widziałam że ruszyła już budowa tego osiedla i też jestem zainteresowana kupnem mieszkania w Kerbudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:48 Witam ! My też zamierzamy kupić tam mieszkanko. z tego co widziałem to już rośnie 2 piętro a budowa może być nawet skończona do końca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:57 Tak 2 piętro już stoi. Kupiłam tam mieszkanie. Sąsiedzi odezwijcie się.Pozdrawiam.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
jbloko Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach 03.01.06, 15:04 Witam, Będę mieszkał na Wesołym Osiedlu II przy ul. Szwoleżerów 126 (etap II). Chetnie juz teraz poznam przyszłych sasiadów stad utworzyłem forum naszego osiedla - zaprasza do przedstawienia sie :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36065 pozdrawiam Jacek z Rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach 17.08.05, 18:35 Zapytaj też tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=97 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezulka@wp.pl Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 18:07 Witajcie, Ja rowniez w najblizszym czasie mam nadzieje stane sie wlascicielka mieszkanka na wesolym osiedlu :)))) Pozdrawiam wszystkich przyszlych sasiadow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 17.03.06, 15:36 Witam, czy może ktoś z Państwa wie jak kursują te autobusy, których przystanek jest przy Wesołym Osiedlu II (u. Szwoleżerów 126 ) pozdrawiam, Emila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wesołe Osiedle II w Ząbkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:52 czy oni jeszcze gdzies buduja? Odpowiedz Link Zgłoś