Dodaj do ulubionych

Gdzie segmenty/bliźniaki

IP: *.aster.pl 01.06.05, 13:40
Czy orientujecie sie gdzie w Warszawie lub okolicach (np.Piaseczno)buduja
segmenty/bliźniaki (niezbyt drogie - tj.do 350 - 400 tys. Znaleźlismy os.
Peonii budowane przez Developer House, ale oni budują niestety bez garażów.
Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ŁOMIANKI Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:06
      Łomianki tu budują firma Elmis , Dompol i HM Invest

Polecam
      Mieszkaniec
      • kulka85 Re: Gdzie segmenty/bliźniaki 02.06.05, 09:23
        Witam
        Są jeszcze jakieś wolne segmenty na osiedlu Białopole przy Polnej(Mysiadło),ale
        chyba drozsze, a poza tym coś nowego budują obok Naszej Willi przy Ogrodowej-8
        segmentów,wisi tablica informacyjna ,a od strony Polnej wykańczane są takie
        żółte segmenty -nie wiem czy wszystkie sprzedane-na pewno z garażami .
        Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: 213.17.227.* 02.06.05, 09:35
      Napewno wybudowane sa bardzo łądne segmenty w Piasecznie przy Nadarzyńskiej
      ceny od 408 000 tys, i napewno z garażami. Fajnie wyglądają i już są gotowe.
      Buduje firma KLINKIER BUD.
    • Gość: Aga Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.pronet.lublin.pl 02.06.05, 13:04
      funkcjonalne segmenty sa w Rembertowie. szczegółowe informacje
      warszawa200@interia.pl
    • Gość: Taba Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.itpp.pl 02.06.05, 20:52
      My mieszkamy za Piasecznem (pod Tarczynem) i kupilismy polowe blizniaka w
      stanie surowym zamknietym (180 m2 plus garaz) za 250 tys. Jest jeszcze wolna
      jedna polowka blizniaka (ale 160 m2 plus garaz)tylko nie wiem w jakiej
      altualnie jest cenie.
      • Gość: x Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:15
        Tarczyn to dość daleko. Ciekaw jestem ceny gruntu.
        • Gość: TABA Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.u.mcnet.pl 13.06.05, 16:59
          Nie tak daleko, do pracy mamy 30 km i jesteśmy na miejscu w 30 minut. Z tego co
          widziałam ceny gruntu (z naszego aktu notarialnego z 2001 roku) to 2 zl/m2, ale
          wtedy działka nie posiadała przyłącza gazowego i elektrycznego.
          • Gość: TABA Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.u.mcnet.pl 13.06.05, 17:00
            Zjadłam jedną cyfrę cena miała być 20 zł/m2.
      • Gość: akilla Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 15:34
        Taba
        a mozesz prosze podac jakies namiary mailem na akilla@gazeta.pl
        z gory dziekuje
        • Gość: zaraz_mieszkam! Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.05, 21:59
          Kupilismy pol blizniaka w Ozarowie Mazowieckim (druga strona Warszawy) za to za
          350 000-cena z grzejnikami i piecem co. Ok 170 metrow. Jestesmy szczesliwi, coz
          Ozarow to nie Konstancin, ale na swoim :))))
          pozdr
          k
          • akilla Re: Gdzie segmenty/bliźniaki 17.06.05, 14:10
            zaraz _mieszkam, czy moge Cie prosic o wiecej szczegolow, moze byc na mail
            akilla@gazeta.pl
            jestesmy wlasnie zainteresowani tymi blizniakami :)
          • Gość: gosc Re: Gdzie segmenty/bliźniaki IP: *.tele2.pl 23.06.05, 10:12
            Z grzejnikami? Tzw. deweloperski standard wykończenia? Jaka cena gruntu i co na
            gruncie prócz domu? Jak wykonany jest dom? Z czego, czym pokryty itp. Jak dobry
            punkt w tym Ożarowie? Ożarów to chyba dość daleko od miasta? Jak się tam
            mieszka?
    • ibiel Re: Gdzie segmenty/bliźniaki 13.06.05, 10:20
      Bialoleka, rejon ikei przy trasie torunskiej. JKJ development -
      www.jkjdevelopment.pl. Blizniaki 120 - 160 m (w tym garaz). Co jest wolne i za
      ile (z tego co sie orientuje 120 m kosztuje 360 tys, nie wiem po ile 160),
      zadzwon do nich - telefon na stronie www.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka