Gość: KL Internet w B1 IP: *.fastres.net 30.06.08, 21:47 Dobry wieczor. Bardzo proszę napiszcie z usług jakiego operatora internetu korzystacie w B1? Oczywiście oprócz operatorów telefonów komórkowych. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
n_efra73 Re: Internet w B1 17.07.08, 14:22 Ja korzystam ze SPRAY. Jestem zadowolona i pod względem szybkości łącza i finansowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_efra73 Re: Internet w B1 17.07.08, 14:32 a i mieszkam w B2, ale to chyba bez różnicy :) > Ja korzystam ze SPRAY. Jestem zadowolona i pod względem szybkości łącza i > finansowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
tuzinek55 SAM-81; Orla 6B---------Kwitnące osiedle w Markach 22.07.08, 10:55 A tu nasze problemy, cdn www.sam-81.waw.pl/viewtopic.php?f=3&t=317&st=0&sk=t&sd=a&sid=059b0962fb1456372e9202d9a385afa8&start=15 Odpowiedz Link Zgłoś
monpek1 Kwitnące osiedle w Markach / Miejsce garażowe 18.12.08, 23:47 Wynajmę miejsce garażowe w budynku A2, osobie z naszego osiedla. Proszę o kontakt: monpek1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C IP: *.net-serwis.pl 15.12.08, 01:38 Pytanie do mieszkancow budynku C. Spodiewaliscie sie tak duzych doplat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bix Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 19:33 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C IP: *.chello.pl 10.01.09, 13:42 Jestem zalamana, ta doplata w tej chwili to katastrofa.... U mnie stanowi ok. 10% wartosci lokalu, ale w tej chwili uzyskanie podwyzszenia kredytu na doplate i wykonczenie mieszkania jest niemozliwe... Sprzedaje je bo ni emam innego wyjscia... Ta spoldzielnia to kanał... Ciekawe skad te podwyzki skoro materialy byly kupione wczesniej a obecnie cena mieszkan spada?! Juz niedlugo skonczy im sie robienie ludzi w konia! Odpowiedz Link Zgłoś
5awa Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C 10.01.09, 19:59 Gdybyś nawet i zapłaciła, to aktu notarialnego mieszkania nie otrzymasz-my w A2 mamy klucze od sierpnia 2006 roku(czyli DWA I PÓŁ ROKU) i spółdzielnia nie chce niczego zrobić aby doszło do aktów notarialnych. Postawiła podobno część osiedla od strony południowej na cudzej działce. Ta część osiedla to bloki: A2 B1 B2 D1 D2 D3 Razem około 250 lokali. Nie próbuj z nimi walczyć, w najlepszym razie zaleją Ci odpływy betonem... Odpowiedz Link Zgłoś
rosiczka-123 Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C 15.03.09, 08:23 Witam, mam pytanie: czy mogą mi Państwo polecić kogoś ze spółdzielni z kim możnaby się dogadać odnośnie warunków kupna mieszkania na kwitnącym osiedlu w Markach. Interesują mnie mieszkania w nowej części F. Będę wdzięczna również za wszelkie wskazówki dotyczące rozmowy, o co pytać w administracji, na co zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
5awa Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C 15.03.09, 08:49 Zwróć uwagę na tę stronę!! www.sam-81.waw.pl/viewforum.php?f=17&sid=1e6ea52e3e5eed346ef0bdfb37be8ecb Odpowiedz Link Zgłoś
rosiczka-123 Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C 15.03.09, 17:41 Dziękuję bardzo za pierwszą wskazówkę. Będąc na podanej stronie zwróciłam uwagę na temat dopłat, który dotyczył mieszkańców w czasie budowy np. Budynku C. W związku z tym mam pytanie do forumowiczów a w szczególności do 5awa: Co na to banki udzielajace kredyty na zakup mieszkania??? Jestem przed zaciągnięceim kredytu i boję się, że w pewnym momencie bank mi odmówi w sprawie dopłat. Czy możecie mi poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 57 Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) budynek C IP: 213.189.38.* 04.08.10, 11:56 Czy mieszkańcy bloku C zaglądają jeszcze na to forum? Chciałabym się dowiedzieć jak wiele z naszych mieszkań ma problemy z wentylacją. U mnie w zimie wwiewało powietrze do mieszkania nawet przy otwartym odparowywaczu w oknie. Teraz nawet przy otwartym oknie i włączonym elektrycznym wyciągu powietrze stoi w mieszkaniu. Wzywałam kominiarzy. Ostatni powiedział, że jedyną możliwością poprawy wentylacji jest podniesienie komina. Wnioskuję z tego, ze mamy wybudowane za niskie kominy. Wiem, ze sprawa była poruszana przez radę na zebraniu. Czy są może w związku z tym jakieś ustalenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:23 Własnie odebrałem mieszkanie.standard ok. opóźnienia w normie (chociaż juz sie mogę doczekać aktu notarialnego, przewidywany jest na początek lipca, a miał być tuż po nowym roku...)cena różni się od początkowej o jakieś 600-800zł/m - to tzw rewaloryzacja wkładu budowlanego i rozliczenie kosztów budowy. usterki naprawiane są przy odbiorze, ale jak wspomniałem dobrze i solidnie robią. czynsz przy powierzchni ok 50m2 wynosi bez liczników 250-280zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) IP: 188.33.68.* 25.06.09, 19:16 www.sam-81.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx hahachachahi- osiedle w Markach (SAM-81) IP: 213.76.165.* 26.06.09, 16:03 forum.gazeta.pl/forum/w,106,24707592,,kwitnace_osiedle_w_Markach_SAM_81_.html?v=2&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 15:31 Szanowni Spółdzielcy i ewentualni nabywcy. Z Zarządem Waszej Spółdzielni w sprawie sprzedaży WASZYCH nieruchomości negocjuje hochsztapler Michał Wiciak.Wystarczyłoby Zarządowi otworzyć wyszykiwarkę google pod hasłem Michł Wiciak, by dowiedzieć się o jego kryminalnej przeszłości i teraźniejszości. Człowiek z którym negocjuje Wasz zarząd to oszust z wielkim doswiadczeniem i handlarz bronią dla gangsterów z Pruszkowa.Do dziś spędził 3 lata w aresztach i więzieniu, a ostatnio wypuszczono go z aresztu śledczego w Białymstoku z powodu fałszywego zaświadczenia o nowotworze odbytu ( była to jedynie dolegliwa lecz nie smiertelna choroba odbytu spowodowana jego preferencjami seksualnymi).Szególny obraz tego oszusta dają wpisy na polecanej wyżej stronie "od Buzka do pudła", " WGI Poszkodowani Michał Wiciak", "WGI Poszkodowani". Spółdzielcy zabrońcie Zarządowi oddawania Waszego mienia w ręce znanego szalbierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 15:34 Szanowni Spółdzielcy i ewentualni nabywcy. Z Zarządem Waszej Spółdzielni w sprawie sprzedaży WASZYCH nieruchomości negocjuje hochsztapler Michał Wiciak.Wystarczyłoby Zarządowi otworzyć wyszykiwarkę google pod hasłem Michł Wiciak, by dowiedzieć się o jego kryminalnej przeszłości i teraźniejszości. Do dziś spędził 3 lata w aresztach i więzieniu, a ostatnio wypuszczono go z aresztu śledczego w Białymstoku z powodu fałszywego zaświadczenia o nowotworze odbytu .Szególny obraz tego oszusta dają wpisy na polecanej wyżej stronie "od Buzka do pudła", " WGI Poszkodowani Michał Wiciak", "WGI Poszkodowani". Spółdzielcy zabrońcie Zarządowi oddawania Waszego mienia w ręce znanego szalbierza. Odpowiedz Link Zgłoś
leonco Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) 20.01.10, 12:18 Sąsiedzi z z budynku C co sądzicie o systemie rozliczania kosztów wody i C.O.?? Podawane kwoty są kosmiczne i mieszkanie na tym osiedlu staje się baaaardzo kosztowne. Juz popzrzednio starałem się dowiedzieć o szczegóły naliczania opłat ale spółdzielnia udzieliła dośc enigmatycznych wyjaśnienień. Przyszło drugie rozliczenie i widzę, że sytuacja się powtórzy. Czy jeszcze ktoś ma ten kłopot? Odpowiedz Link Zgłoś
florentyna88 Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) 31.01.10, 22:20 Witam! Proszę o szczere wypowiedzi na temat mieszkania na Kwitnącym Osiedlu. Cena wyjsciowa za m2 jest bardzo atrakcyjna, metraż i rozkład wolnych mieszkań w budynku F też bardzo fajna. Ciekawa jestem czy poza tym mieszka się sympatycznie?? Pozdawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) IP: 195.205.194.* 03.02.10, 22:09 wszystko, co potrzebne znajdziesz właśnie w www.sam-81.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roverowiec Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) 07.10.10, 22:04 Witam, poszukuję informacji jakie są koszty opłat licznikowych orientacyjne na Osiedlu przy Malachowskiego 4. Ile wychodzą oplaty za C.O.? Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myn Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) IP: *.33.fuz.pl 11.10.10, 01:13 Wszystko jest na forum www.sam-81.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: kwitnące osiedle w Markach (SAM-81) IP: 195.205.194.* 11.04.13, 18:45 > www.sam-81.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś