Dodaj do ulubionych

SBM Beta Grochowska 304

IP: 193.111.166.* 10.06.05, 16:28
Czy ktoś oglądał już mieszkania w powstającym budynku. Czy zauważyliście coś
na co warto zwrócićby uwagę??
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.infoplus.com.pl 13.06.05, 21:58
      Nie tylko ogladałam ale kupiłam... Budowa zaawansowana, oddanie mieszkań we
      wrześniu. Dobra lokalizacje - blisko centrum, no i Park Skaryszewski. Sa
      jeszcze wolne mieszkania. Pozdrawiam:)))
    • Gość: jonama Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.kl.amwaw.edu.pl 14.06.05, 09:31
      Zostały kiepskie mieszkania!! Park może i blisko, ale okolica średnia łącznie z
      podejrzanymi typami!! Kolezanka w okolicy wynajmowała i szczerze mi odradzała -
      a sama na początku myślała,że to super miejsce. Niestety napady, włamania do
      samochodów! Może za jakiś czas się uspkoi, a i nie wiem czy wiecie, ale ten
      park jest jednym z najniebezpieczniejszych miejsc w Wawie??!!
    • Gość: misia Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.infoplus.com.pl 14.06.05, 19:37
      A gdzie jest bezpiecznie? Wszystko ma swoje zalety i wady ( sadzę po tym, co tu
      piszą ludzie)ale... mam nadzieję, że będzie dobrze.
      • Gość: miszka25 Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.acn.waw.pl 26.06.05, 23:18
        Tez mam taką nadzieje że bedzie ok. Okolica moze i nie najlepsza ale mimo
        wszystko sie zdecydowalem, zatem witam pierwsza sasiadke ;))
        • Gość: misia Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.infoplus.com.pl 27.06.05, 12:12
          Miło:)))
          • Gość: karwicki Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.europe.hp.net 27.06.05, 12:29
            Czy ktoś z forumowiczów orientuje się dlaczego zostały jeszcze mieszkania w tej
            inwestycji? Jak na Warszawę, to dosyć niespotykane ostatnio, i mieszkania są
            zazwyczaj rozchwytywane zanim teren zostanie ogrodzony!
            Powyższe dotyczy szczególnie małych mieszkań (2-pokojowych) a w tej inwestycji
            wciąż takie zostały, i to nawet te po stronie przeciwnej od ulicy Grochowskiej.
            • Gość: fan skaryszaka Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:39
              ...bo w tych mieszkaniach nie ma okien w kuchni tylko jakies
              lumpeksy...ups...chodziło o luksfery :-)przejeżdzamy obok codziennie i nie
              załujemy ze nie wzieliśmy tam mieszkanka (zona wystraszyła sie luksferów w
              kuchni, no bo jak to...bez okna w kuchni??:-))Mimo tego apuszczamy się jeszcze
              głębiej w głąb Pragi. Ale najważniejsze ze każdy z nas bedzie miec swoje M:-)
              pzdr
    • Gość: Jurek Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.infoplus.com.pl 27.06.05, 23:08
      Nie we wszyskich mieszkaniach są luksfery, tylko w tych od strony biblioteki.A
      czy to taki problem... przecież mieszkania z ciemnymi kuchniami jest sporo.
      Powodzenia:)
      • Gość: karwicki Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.bartycka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:28
        A w mieszkaniu z werandą od ulicy Grochowskiej? Tam są jakby okna o kształcie
        okręgu! Czy ktoś zakupił mieszkanie z werandą i może wskazać jego minusy i
        (ewentualne) plusy? Wiadomo że hałas, hałas, hałas, naprzeciw budynek przy
        Gocławskiej. A jak się zapatrujecie na okolicę? Podobno park skaryszewski to
        miejsce w którym lepiej się nie pokazywać po zmroku (zresztą za dnia również nie)?
    • jonama Re: SBM Beta Grochowska 304 28.06.05, 12:02
      Hej!!
      też byłam nastawiona, że chce tam kupić mieszkania dopoki nie weszłam do środka
      i nie zobaczyłam. Mieszkanie super takie jak na planie, ale ludzie to typowy
      slums - dlaczego - już mówię czy ktoś zwrócił uwagę na klatkę schodową - nie ma
      okien!!! ciemna bez żadnego doświetlenia i wąskie długie korytarze - życzę
      powodzenia!!! a jak nie będzie światła to jak się dotrze na wyższe piętro - z
      latarką chodzic codziennie średnio by mi sie uśmiechało - a opłaty w związku z
      tym za prąd będą dzielnoe na mieszkańców!!! Coś za coś, ale jednak te klatki to
      u mnie duży minus--------
      • Gość: pestka Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.infoplus.com.pl 28.06.05, 12:08
        Dlaczego slums? W jednej części korytarza zaledwie 6 mieszkań, to dużo?
        Zazwyczaj klatki schodowe są ciemne ale to chyba nie problem.
      • Gość: pestka Re: SBM Beta Grochowska 304 IP: *.infoplus.com.pl 28.06.05, 12:10
        Jak byłaś tam , to powiedz, jaki jest stan robót wewnątrz budynku? Co zrobione
        itp. Pozdrawiam:)
    • jonama Re: SBM Beta Grochowska 304 28.06.05, 12:15
      hej !!
      każdy tam może wejśc jak się dogadacie z prezesem i sobie obejrzeć mieszkanko.
      Postęp duży widać, że zaraz koniec, ładnie wykończone ściany, parapety. Ogólnie
      OK. A właśnie, że mało jest budowanych bloków z ciemną klatką!!! Mam znajomą
      co mieszka w takim bloku i bardzo narzeka i jest jedyną osoba jaką znam co ma
      taki blok. Narzeka na duuuuuże rachyunki za prąd z klatki i nic dziwnego.
      Wyobraxcie sobie jak nie będzie światła - co wtedy a jak macie dziecko ta jak z
      nim na np 4-5 piętro się dotaniecie?? wiem,że ludzie są napaleni na własny
      wybór też tak miałam ale już się wyleczyłam i życzę powodzenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka