Dodaj do ulubionych

marina -budowa

IP: *.chello.pl 22.06.05, 06:02
pomozcie bo mnie zabiora do czubkow! mam okna wychodzace na budowe mariny a
od 4:30 jakis ku..s tnie rury i wali mlotkiem!! ja zwariuje normalnie!! czy
oni pracuja 24 godz na dobe? wielokrotnie pracuja do 2:00 i zaczynaja o 4-5
rano!! jestem u kresu wytrzymalosci! co z tym zrobic?
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: marina -budowa IP: *.ast.warszawa.sint.pl 22.06.05, 08:31
      Proste wzywasz policje, przezylem cos podobnego policja pomogla i budowali od
      7.00 do 18.00
      • Gość: STRÓŻ Re: marina -budowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 11:17
        hmm niby dobrze o nich świadczy , przynajmniej budują ,ale...

Jesteś chroniony prawnie od 22.00-6.00 nie mają prawa zakłócać Twojego
        spokoju , przedmówca ma rację zgłoś na policję lub do straży miejskiej , po
        kilku interwencjach telefonicznych , gdy będziesz upierdliwy służby porządkowe
        zareagują i tamci przestaną zakłócać spokój.

Nękaj stróżów prawa telefonami ze zgłoszeniem problemu.

STRÓŻ NOCNY hihi
        • Gość: Wykonawca Re: marina -budowa IP: 213.241.38.* 22.06.05, 20:48
          Ja pracuje u Generalnego wykonawcy-i powiem że dlugo sie pracuje =czasami bez
          przerwy-ale jak zakłucaliśmy spokój to była wzywana policja lub straż miejska
          lub przyjeżdżał administrator Ietapu osiedla (wybudowanego) i szedł na rozmową
          z kierownikiem budowy=i po rozmowie już tzw. głośnych robót nie prowadziliśmy
    • zz_marcin marina -forum 24.06.05, 04:07
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29949
      • andrzej_marina Re: marina -forum 24.06.05, 17:00
        Z jednej strony powinienem sie cieszyc bo tam kupilem i dla mnie tez buduja,
        ale zaklocanie ciszy nocnej w taki sposob jest skandaliczne. Zwlaszcza, ze
        najprawdopodobniej wyniak z tepoty robotnikow. Kiedys obserwowalem inna budowe
        i patrzylem jak od 5:30 napieprzali mlotami pneumatycznymi do 7 a potem do 10
        rozwijali jakies kable czy druty jak bynie mogli odwrotnie, jak juz tak
        wczesnie zaczynaja. Dzwon po policje i namow sasiadow zeby tez to robili. Gliny
        ciebie jednego moga zignorowac ale kilkanascie osob juz trudniej.
        • Gość: Zadowolony Re: marina -forum IP: *.warszawa / *.crowley.pl 28.06.05, 15:52
          faktycznie budowa idzie pełną parą ale zgadzam się z Andrzejem, że nie powinno
          to się odbywać kosztem okolicznych mieszkańców....

P.S.
          ja też czekam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka