Gość: Tomek IP: 193.0.75.* 30.07.02, 11:14 Witaj, przeczytałem Twój list o BMI. Zamierzam tam kupić mieszkanie - czy coś powinienem wiedzieć przed podpisaniem umowy? Jak tam boje z utworzeniem wspólnoty mieszkaniowej? Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mieszkaniec Re: FOKA z BMI Strumykowa IP: *.acn.waw.pl 30.07.02, 17:39 Przeczytaj ostatni post do "BMI-zmowa milczenia". Czegoś się dowiesz. Sorry, że właże między Cieibie a Fokę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: FOKA z BMI Strumykowa IP: 193.0.75.* 02.08.02, 14:55 NIe szkodzi, że "włazisz". Pisałem imiennie (czy raczej nickowo) do FOKI, bo ona na formu przyznała się, że mieszka przy Strumykowej. Ostatnia wypowiedź przeczytałem - fakt, nie wygląda zachęcająco. Jestem jednak dobrej mysli - mieszkanie na pewno moge kupić i szybko przewłaszczyc, a koszty eksploatacji mozna chyba negocjować. Zwłaszcza, kiedy powstanie wspólnota mieszkaniowa, do czego należy dążyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: wspolnota IP: 193.0.75.* 09.08.02, 13:52 Zostałem właśnie mmieszkańcem osiedla przy Strumykowej. Jak dotąd cały proces kupowania i odbierania mieszkania przebiega sprawnie i wszystko się toczy w miłej atmosferze. Nie miałem właściwie żadnych problemów, a zauważone usterki obiecano poprawić (niedomykające się drzwi wejściowe wymienili mi od razu). ZApowiada się dobrze... Dowiedziałem się, że przy Strumykowej powstała juz wspolnota mieszkańców. Czy mógłbym dostać bardziej szczegółowe informacje? Będę wdzięczny. Pozdrawiam Tomek (tomasz.k.@poczta.gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś