Gość: cleo IP: *.man.polbox.pl 12.07.01, 10:30 jestem poważnie zainteresowana tą inwestycją. czy ktoś może też? chętnie wymienię się uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: 195.94.205.* 08.08.01, 16:03 a co mozesz napisac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.medicomp.com.pl 09.08.01, 14:02 Witam, Też tym się zaintersowałem na początku. Ale gdy byłem na miejcu to trochę opadł mi entuzjazm na temat tej inwestycji. 1. Na razie jest tylko ogrodzony teren i wielka tablica reklamowa. Nie znam sie za bardzo na budownictwie, ale na zdrowy rozum to chyba trochę mało (15 miesięcy) czasu na realizację takiej inwestycji od zera. 2. Okolica jest dość miła tylko trochę stare, szare bloki odstraszają. A ten nowy dom DD jest wciśnięty między nie. 3. Mieszkanie którym sie intersowałem ma okna wychodzące na kominy huty. Pozdrawiam Robal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: 195.94.205.* 13.08.01, 12:24 z tymi kominami huty to chyba cie ponioslo - sprawdz na mapie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.*.*.* 13.08.01, 15:08 Naprawde moze ich widac z daleka - akurat na linni wzroku sa niskie zabudowania, ale tak na serio, to kominy zostaly wyburzone - sa liche resztki i pewno widac z dala elementy architektury hucianej (temu, kto nie wie co to, trudno domyslec sie, ze to huta). Pociesze wszystkich, ze zanieczyszczenia z huty teraz sa niewielkie i spadaja w okolicy: Popieluszki, Slowackiego i Placu Wilsona. Chomiczowka - dawna posiadlosc rodziny Chomiczow (bo tam znajduje sie ul. Boguslawskiego) moze spac spokojnie. Czesto w wilgotne wieczory czuje sie zapach lasu. Blisko sa lasy i Puszcza Kampinoska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.cu.com.pl 10.08.01, 10:02 kiedyś tez tym sie interesowalem problem polegal na tym iz DD nie mial jeszcze pozwolenia na budowe i oświadczono mi że jak tylko oni je dostaną i się ono uprawomocni a miało to być do końca lipca to rozpoczną prace ! jak na razie to nic tam nie zrobiono do tego jeszcze trzeba sprawdzic czy DD jest wlascicielem gruntu a ile mieszkan tam juz kupiono ? bo DD moze miec problemy ze sprzedażą tej inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.de.deuba.com 22.08.01, 13:06 Wlasnie zamierzam podpisac z nimi umowe odnosnie Boguslawskiego, bylem tam i okolica jest OK. Z reszta aktualnie ceny spadly, place 3200 pln/m2, jak na razie nie slyszalem nieprzychylnych opinii o tym developerze, kilku moich znajomych u nich buduje lub budowalo i sa zadowolenii, tylko troche niepokoi mnie fakt ze na razie tam sie nic nie dzieje na placu budowy, ale zapewniaje ze ekipa wchodzi pod koniec wrzesnia, z reszta w umowie sa kary za kazdy dzien zwloki, mysle ze bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: 212.244.204.* 23.08.01, 11:57 a nie przeszkadza Ci że jest okno w okno z tymi starymi blokami? choć może Ty masz gdzie indziej to mieszkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.*.*.* 23.08.01, 13:03 Nie, zupelnie mi to nie przeszkadza, nawet jakos nie bralem tego zupelnie pod uwage, w sumie jakbym chcial miec okno na nowe budynki to kupilbym mieszkanie na Tarchominie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.man.polbox.pl 23.08.01, 16:00 nie chodziło mi o to że stare, nie jestem aż taką snobką ;-) ale tam są wyjątkowo brzydkie balkony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.*.*.* 23.08.01, 16:08 Spoko, aczkolwiek ja bede mial mieszkanie na 10 pietrze i moze nie beda mnie az tak razily :-)) Pozwolenie na budowe juz maja, robota rusza na pod koniec wrzesnia i niby maja sie wyrobic do konca pazdziernika przyszlego roku, w kazdym badz razie mnie sie tam podoba, orientowalem sie od dluzszego czasu na rynku i za te pieniadze ta inwestycja wydala mi sie najrozsadniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:00 Też szukam czegoś na Bielanch, a co myślisz o inwestycji Marvipolu przy ul. Wrzeciono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Marvipol - Wrzeciono IP: *.mimuw.edu.pl 23.08.01, 18:47 Bardzo ładny budynek, ciekawie zaprojektowane mieszkania, lepszy punkt niż Chomiczówka. Kupuję tam mieszkanie - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Marvipol - Wrzeciono IP: 193.0.117.* 24.08.01, 09:03 Ja też kupuję tam mieszkanie. Bardzo korzystna propozycja. Za rok ma już być. Firma w ciągu kilku miesięcy wybudowała apartamentowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Marvipol - Wrzeciono IP: *.man.polbox.pl 24.08.01, 10:02 tez się interesowałam, ale otoczenie nie podobało mi się - brzydkie osiedle i kilka burdeli wokół w tym jeden w baraku pomiędzy szkołą graniczącą z tym budynkiem a przedszkolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.man.polbox.pl 24.08.01, 10:01 a co to za promocja? nic o tym nie pisali, na stronie www nadal jest cena 3.550 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: 193.0.117.* 24.08.01, 10:09 Gdzie są burdele ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.man.polbox.pl 24.08.01, 12:39 jeden jest w białym baraku pomiędzy szkołą graniczącą z budynkiem na wrzeciono 33 (notabene droga do pętli tramwajowej), a drugi na ulicy chyba przy agorze (tej głównej co idzie do Kasprowicza), nazywa się "restauracja extaza" czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 19:13 Czyżbyś testował. Nie zdziw się jak będziesz miał agencję po sąsiedzku na klatca w bloku bo jak wnioskuję to na Bogusławskiego jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.*.*.* 04.09.01, 08:44 Niedaleko, na ul. Boguslawskiego 6a macie ludzie Wyższą Szkołę Zarządzania i Przedsiębiorczości im.B.Jańskiego - katolicką zresztą. A propos bloków - niektóre są nieciekawe, ale właśnie zaczynają tam ocieplanie budynków i przy tej okazji zmieni się ich elewacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.man.polbox.pl 04.09.01, 09:14 a jak z balkonami??? to mi się najbardziej nie podobało, skąd masz takie informacje? może tam mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: 193.150.166.* 24.08.01, 11:20 Zgadza sie, nic nie zmienili, ale cena ktora podalem jest prawdziwa, 3200/m2 to za mieszkanie 50 m2, a im wieksze tym nizsza, widac maja slaba obsluge informatyczna. Zawsze warto zadzwonic i porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: *.de.deuba.com 03.09.01, 16:24 Czy jest moze ktos, kto nabyl juz tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Dom Development - Bogusławskiego IP: 193.150.166.* 02.10.01, 17:08 Czy ktos z uczestnikow forum juz zakupil tam mieszkanie lub planuje, ciekaw jestem opinii o developerze i tej inwestycjii. Odpowiedz Link Zgłoś