Dodaj do ulubionych

GEO-Grupa Developerska- Do You Know Something?

18.07.05, 20:49
Witam!
Jestem z moim narzeczonym przed wyborem developera dla naszego mieszkania.
Czy ktokolwiek słyszał lub cokolwiek wie na temat GEO grupy? Bedziemy
wdzięczni za każdą obiektywną opinię? Wiemy że moco działają w Krakowie a we
Wroławiu dopiero zbudowałi trzy domki. Jak się z nimi współpracuje?
Z góry dziękujemy
Ania i Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: emilka Re: GEO-Grupa Developerska- Do You Know Something IP: 57.66.193.* 19.07.05, 09:25
      witam
      w tej samej sprawie...
      grupa geo - widzialm inwestycje w Krakowie a nas interesuje mieszkanie we
      Wroclawiu.
      Ogladamy inwestycje na Kosmonautow i ceny powiem sa przystepne ale co dalej
      Przyznaje, zaczynamy szukac, boimu sie przeokropnie roznego rodzaju
      przekretow.Co jeszcze - tak do konca nie wiemy juz teraz czy bedzie to gruoa
      developerska czy rynek wtorny..
      Bede wdzieczna za wlasnie, ewentualne uwagi i kazda podpowiedz
      Pozdarwiam
      Emila
      • bioklon1 Re: GEO-Grupa Developerska- Do You Know Something 19.07.05, 17:00
        Hej hej !
        Tak się składa że jesteśmy również zainteresowani ul. Kosmonautów ale... jedyne
        co nas w tym wszystkim dziwi to to, ze developer ten rzyczy sobie wpłacenia
        całej kwoty wartości mieszkania w momencie gdy tego jeszcze fizycznie nie ma ...
        bo w innym wypadku naliczany jet % wielkości 6% w skali roku od niezapłaconej
        kwoty... to wydaje się być ewenement w skali tej sfery działalności... a może
        wcale nie... gdybyście mieli podobne doświadczenia to bardzo prosimy o odzew.
        Nikt raczej nie ofiarowuje nikomu kwoty 150.000 za coś czego nawet nie może
        zobaczyć...a zaufanie to rzecz względna w dzisiejszym świecie... ;-)
        Pozdrawiam
        Ania i Tomek
        • Gość: Emila Re: GEO-Grupa Developerska- Do You Know Something IP: 57.66.193.* 21.07.05, 13:31
          Wygląda na to, że nikt nic nie wie o tym developerze...
          Lipa jakaś ???
          A na tych Kosmonautow to juz zaczęli coś budować????
    • Gość: Layla Re: GEO-Grupa Developerska- Do You Know Something IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 11:57
      Generalnie wiem, że cenowo mają fajne oferty i ładne są te ich osiedla, często w ładnej okolicy (mówię tu o Krk bo tyle słyszałam) w kwestiach finansowych nie słyszałam o żadnych problemach.
    • Gość: Vienna Re: GEO-Grupa Developerska- Do You Know Something IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 10:21
      Deweloperzy Warszawa, nie wiedziałam że GEO działa w Stolicy, tylko w Krk i Wrocławiu. Mój brat kupił od nich mieszkanie i jest zadowolony, ale to było wiele lat temu, teraz sama zastnawiam się nad kupnem mieszkania u nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka