Dodaj do ulubionych

Tryboń PPI

IP: 213.76.146.* 12.08.02, 13:47
Szanowni Internauci

Czy ktoś może mi opowiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą Tryboń PPI ?
Chodzi mi o osiedle Kolorowa. Niestety nic nie znalazłem w poprzednich
wątkach.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: iks Re: Tryboń PPI IP: 157.25.192.* 12.08.02, 15:03
      Ja też jestem ciekaw, jak mieszka się właścicielom mieszkań w oddanym budynku
      A. Czy stwierdziliście jakieś usterki itp?
      • Gość: B.Art Re: Tryboń PPI IP: 213.158.195.* 13.08.02, 00:29
        Ja juz mieszkam od ponad miesiaca. Oprocz drobnych spraw zwiazanych z regulacja
        okien wszystko wydaje sie OK. Mieszkania sa ladnie wykonczone, przemyslanie
        zaprojektowane i ogolnie jestem zadowolony. Wszystkim moim znajomym podoba sie
        prosta ale ciekawa architektura odrozniajaca ten budynek od innych. Jedynym
        mankamentem jest szyb windy ktory caly czas jest wilgotny i dev nie bardzo moze
        sobie z tym poradzic. Dlatego odbior pierwszego skrzydla troche sie opoznia.
        Sasiedzi dajcie znac, moze zalozymy jakas nasza stronke.
        pzdr
        • Gość: Michał Re: Tryboń PPI IP: 213.76.146.* 14.08.02, 10:06
          Dziękuję za odpowiedź :-)

Byłem tam wczoraj i wrażenia są korzystne. Mieszkania można obejrzeć, blok
          ładny, personel kompetentny. Minusem jest jakaś fabryka na tyłach (podobno
          nieczynna) i bardzo długie korytarze wewnątrz budynku.
          Niestety okazało się, że jestem zdany na łaskę i niełaskę jednego banku, który
          wymaga wprawdzie tylko 10% udziału własnego, ale dla "swoich" developerów. Jak
          to się mówi biednemu wiatr w oczy.

Pozdrawiam i życzę powodzenia
          • Gość: anna Re: Tryboń PPI IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.37.* 19.08.02, 19:50
            zamierzmy na tym osiedlu kupić mieszkanie. Jest Ok, ale nurtuje nas jedno
            pytanie, czy trybonie są słowni co do terminów. Zastanawiamy się czy budynek
            oddadzą tak jak powiedzieli w październiku i jak szybko w związku z tym można
            się zameldować.
            • Gość: iks Re: Tryboń PPI IP: 157.25.192.* 20.08.02, 10:48
              Gość portalu: anna napisał(a):

> zamierzmy na tym osiedlu kupić mieszkanie. Jest Ok, ale nurtuje nas jedno
              > pytanie, czy trybonie są słowni co do terminów. Zastanawiamy się czy budynek
              > oddadzą tak jak powiedzieli w październiku i jak szybko w związku z tym można
              > się zameldować.

A w którym budynku kupiliście? Bo z tego co wiem, to budynek B i C mają być
              oddane na dniach. Może macie w budynku D.
          • Gość: tomek Re: Tryboń PPI IP: *.bci.net.pl 30.08.02, 14:40
            Nie do konca jestem przekonany, czy dobrze szukales. Znam Bank, ktory
            skredytowal kilka nieruchomosci polozonych na osiedlu "Kolorowa", a wymagany
            wklad wlasny jest wyzszy niz 10%... Moze zatem warto sprawdzic te oferte???
            Wiecej szczegolow na e-mail: tom77k@interia.pl
          • Gość: xyz Re: Tryboń PPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:37
            Szanowny Panie, WBK udzieli Panu kredytu "już" po wpłacie 5% wartości
            mieszkania, 5496675 p. Dorota Dziekańska. Pozdrawiam
    • Gość: pp Re: Tryboń PPI IP: *.kompakt.com.pl / 195.164.48.* 28.08.02, 12:14
      > Czy ktoś może mi opowiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą Tryboń PPI ?
      > Chodzi mi o osiedle Kolorowa. Niestety nic nie znalazłem w poprzednich
      > wątkach.

Polecam dwa wątki:
      KOLOROWA -osiedle- co tam sie dzieje???
      Proszę o wiad.o os. "Kolorowa" w Ursusie-co sądzicie o dev. "Tryboń"
    • Gość: Leek Re: Tryboń PPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 11:38
      Czy ktoś mi może powiedzieć kiedy beda podpisywane akty notarialne i kiedy Gmina przejmie budynki? Dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka