Gość: Michał IP: 213.76.146.* 12.08.02, 13:47 Szanowni Internauci Czy ktoś może mi opowiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą Tryboń PPI ? Chodzi mi o osiedle Kolorowa. Niestety nic nie znalazłem w poprzednich wątkach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iks Re: Tryboń PPI IP: 157.25.192.* 12.08.02, 15:03 Ja też jestem ciekaw, jak mieszka się właścicielom mieszkań w oddanym budynku A. Czy stwierdziliście jakieś usterki itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.Art Re: Tryboń PPI IP: 213.158.195.* 13.08.02, 00:29 Ja juz mieszkam od ponad miesiaca. Oprocz drobnych spraw zwiazanych z regulacja okien wszystko wydaje sie OK. Mieszkania sa ladnie wykonczone, przemyslanie zaprojektowane i ogolnie jestem zadowolony. Wszystkim moim znajomym podoba sie prosta ale ciekawa architektura odrozniajaca ten budynek od innych. Jedynym mankamentem jest szyb windy ktory caly czas jest wilgotny i dev nie bardzo moze sobie z tym poradzic. Dlatego odbior pierwszego skrzydla troche sie opoznia. Sasiedzi dajcie znac, moze zalozymy jakas nasza stronke. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Tryboń PPI IP: 213.76.146.* 14.08.02, 10:06 Dziękuję za odpowiedź :-) Byłem tam wczoraj i wrażenia są korzystne. Mieszkania można obejrzeć, blok ładny, personel kompetentny. Minusem jest jakaś fabryka na tyłach (podobno nieczynna) i bardzo długie korytarze wewnątrz budynku. Niestety okazało się, że jestem zdany na łaskę i niełaskę jednego banku, który wymaga wprawdzie tylko 10% udziału własnego, ale dla "swoich" developerów. Jak to się mówi biednemu wiatr w oczy. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Tryboń PPI IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.37.* 19.08.02, 19:50 zamierzmy na tym osiedlu kupić mieszkanie. Jest Ok, ale nurtuje nas jedno pytanie, czy trybonie są słowni co do terminów. Zastanawiamy się czy budynek oddadzą tak jak powiedzieli w październiku i jak szybko w związku z tym można się zameldować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Tryboń PPI IP: 157.25.192.* 20.08.02, 10:48 Gość portalu: anna napisał(a): > zamierzmy na tym osiedlu kupić mieszkanie. Jest Ok, ale nurtuje nas jedno > pytanie, czy trybonie są słowni co do terminów. Zastanawiamy się czy budynek > oddadzą tak jak powiedzieli w październiku i jak szybko w związku z tym można > się zameldować. A w którym budynku kupiliście? Bo z tego co wiem, to budynek B i C mają być oddane na dniach. Może macie w budynku D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Tryboń PPI IP: *.bci.net.pl 30.08.02, 14:40 Nie do konca jestem przekonany, czy dobrze szukales. Znam Bank, ktory skredytowal kilka nieruchomosci polozonych na osiedlu "Kolorowa", a wymagany wklad wlasny jest wyzszy niz 10%... Moze zatem warto sprawdzic te oferte??? Wiecej szczegolow na e-mail: tom77k@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tryboń PPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:37 Szanowny Panie, WBK udzieli Panu kredytu "już" po wpłacie 5% wartości mieszkania, 5496675 p. Dorota Dziekańska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Tryboń PPI IP: *.kompakt.com.pl / 195.164.48.* 28.08.02, 12:14 > Czy ktoś może mi opowiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą Tryboń PPI ? > Chodzi mi o osiedle Kolorowa. Niestety nic nie znalazłem w poprzednich > wątkach. Polecam dwa wątki: KOLOROWA -osiedle- co tam sie dzieje??? Proszę o wiad.o os. "Kolorowa" w Ursusie-co sądzicie o dev. "Tryboń" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leek Re: Tryboń PPI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 11:38 Czy ktoś mi może powiedzieć kiedy beda podpisywane akty notarialne i kiedy Gmina przejmie budynki? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś