Gość: Pit IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 20:00 PROSZĘ O OPINIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
me.cenas Re: CO SĄDZICIE O PODŁODZE KEMPAS? 14.08.02, 11:23 Jeżeli lubisz ciągłą jazdę na mopie, to polecam. Rok temu, mimo ostrzeżeń, wybrałem kempas i trochę żałuję. Jest ładny, elegancki, tyle że niepraktyczny. Widać każdy brud, każdą malutką smugę po myciu. Powinni go sprzedawać w komplecie z panią do sprzątania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssmerda Re: CO SĄDZICIE O PODŁODZE KEMPAS? IP: 213.17.165.* 14.08.02, 16:53 Też myślę o tym gatunku drzewa i z chęcią wysłuchał bym różnych opinii . Może to problem nienajlepszej chemii która została użyta do tego parkietu. Moim zdaniem problem smug, paprochów widocznych od zaraz występuje zawsze przy ciemnych gatunkach szczególnie w pomieszczeniach z zachodnim słońcem. Kiedy promienie padają bardzo nisko. Ale nie można wiązać tego problemu akurat z tym gatunkiem drzewa. Pozdrawiam ssmreda Odpowiedz Link Zgłoś
orl Re: CO SĄDZICIE O PODŁODZE KEMPAS? 16.08.02, 13:58 mam podloge z kempasu od ponad 2 lat i jestem bardzo zadowolony :) Drewno jest dosc twarde wiec parkiet powinien byc trwaly. Odpowiedz Link Zgłoś