29.08.05, 10:47
szukam opinii o developerze pn. Zbyrcok,
wiem ze budowali na Zawadach, w Wilanowie, teraz Mokotow
bede wdzieczny za pomoc
Obserwuj wątek
    • zainteresowany999 Re: ZBYRCOK 30.08.05, 21:45
      Naprawde nikt nie zna opinii o tym developerze???
    • Gość: k Re: ZBYRCOK IP: *.acn.waw.pl 01.09.05, 20:45
      jest bardzo dobry i stabilny dewloper jako firma pracuję w instytucji
      finansowej z nim współpracujęcym.
      I z tego co wiem do najtańszych nie należy. Ale skoro z nim wspólpracujemy nie
      ma obaw że padnie lyub coś nie wybuduje.
    • Gość: Gosia Re: ZBYRCOK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.05, 21:37
      wycofałam się z inwestycji na Zawadach na etapie dołu w ziemi, ponieważ bałam
      się stabiliności dewelopera"
      teraz żałuję, bo osiedle prawie gotowe ...
      Mam pytanie: gdzie budują na Mokotowie oraz gdzie można znaleźć ofertę???
      • zainteresowany999 Re: ZBYRCOK 02.09.05, 15:52
        Na Łowickiej, z tego co wiem to sprzedaza zajmuja sie chyba ludzie a agencji
        MAXON

• Gość: Tigr Re: ZBYRCOK IP: 195.20.110.* 02.09.05, 17:41
          Zmienieli nazwe na Myoni, dzwonilem w sprawie mieszkan na Lowickiej, ceny 10-12
          za m2 wiec odpuscilem i kupuje w Mokotovii
          • zainteresowany999 Re: ZBYRCOK 02.09.05, 20:02
            Dzieki za info

A czy ktos moze jeszcze slyszal o jakosci ich budynkow?

Bede wdzieczny za pomoc
          • Gość: Maciek Re: ZBYRCOK IP: 194.106.193.* 02.09.05, 22:56
            O, to szybko rosną. Bo mnie 2 dni temu mówili że 7-8 za m2.
            Co i tak jest jakiś tysiąc za drogo conajmniej. Nie wiem kto kupuje po takich
            cenach, ale jak są ludzie którzy mają za dużo pieniędzy, to w sumie ich sprawa,
            dobrze w każdym razie że się Warszawa unowocześnia.
            Ja ze względu na cenę głównie zrezygnowałem.
            • Gość: olaf77 Re: ZBYRCOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:45
              Zbyrcok (dzis Myoni) wybudowal kilka budynkow, glownie w Wilanowie. Ja kupilem
              mieszkanie na Zawadach. Sa bardzo stabilni i bardzo profesjonalni. Jakosc -
              wysoka. Sa szalenie elastyczni - na etapie budowy pytaja sie Ciebie gdzie
              chcesz mie sciany kontakty i inne podobne kwestie. Na prawde goraco poleam tego
              developera. Oby takich wiecej. Pozdrawiam
              • Gość: positive2 Re: ZBYRCOK IP: *.ing.nl 14.09.05, 17:24
                to bedziemy sasiadami, ja tez tam kupilam mieszkanie i bardzo mi sie podoba.
                zastanawialam sie czy nie zajrzec do najnowszego wypisu z ksiegi wieczystej
                dot. gruntu na Jarej - tak na wszelki wypadek. sprawdzales ja moze?
                • Gość: mar Re: ZBYRCOK IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.09.05, 08:50
                  To i ja będę waszym sąsiadem. Też uważam że to super miejsce i super
                  inwestycja. Co do księgi to nie ma co teraz sprtawdzać, gdyż w umowie powinien
                  być zapis, że przeniosą na Ciebie własność bez obciążeń.
                • Gość: olaf77 Re: ZBYRCOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:35
                  nie, nie sprawdzalem ksiegi, ale mam zaufanie do dewelopera. wczesniej ziemie
                  kupowal od Kwasniewskiego wiec ma wejscia :-) Ciesze sie ze bedziemy sasiadami.
                  To naprawde mile miejsce. Jestem tam co tydzien i parze jak budynki sa
                  wykanczane. jakby co jestem dostepny pod adresem olaf77@poczta.onet.pl
                  Pozdrawiam, OK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka