zainteresowany999 29.08.05, 10:47 szukam opinii o developerze pn. Zbyrcok, wiem ze budowali na Zawadach, w Wilanowie, teraz Mokotow bede wdzieczny za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowany999 Re: ZBYRCOK 30.08.05, 21:45 Naprawde nikt nie zna opinii o tym developerze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ZBYRCOK IP: *.acn.waw.pl 01.09.05, 20:45 jest bardzo dobry i stabilny dewloper jako firma pracuję w instytucji finansowej z nim współpracujęcym. I z tego co wiem do najtańszych nie należy. Ale skoro z nim wspólpracujemy nie ma obaw że padnie lyub coś nie wybuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: ZBYRCOK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.05, 21:37 wycofałam się z inwestycji na Zawadach na etapie dołu w ziemi, ponieważ bałam się stabiliności dewelopera" teraz żałuję, bo osiedle prawie gotowe ... Mam pytanie: gdzie budują na Mokotowie oraz gdzie można znaleźć ofertę??? Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany999 Re: ZBYRCOK 02.09.05, 15:52 Na Łowickiej, z tego co wiem to sprzedaza zajmuja sie chyba ludzie a agencji MAXON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigr Re: ZBYRCOK IP: 195.20.110.* 02.09.05, 17:41 Zmienieli nazwe na Myoni, dzwonilem w sprawie mieszkan na Lowickiej, ceny 10-12 za m2 wiec odpuscilem i kupuje w Mokotovii Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany999 Re: ZBYRCOK 02.09.05, 20:02 Dzieki za info A czy ktos moze jeszcze slyszal o jakosci ich budynkow? Bede wdzieczny za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ZBYRCOK IP: 194.106.193.* 02.09.05, 22:56 O, to szybko rosną. Bo mnie 2 dni temu mówili że 7-8 za m2. Co i tak jest jakiś tysiąc za drogo conajmniej. Nie wiem kto kupuje po takich cenach, ale jak są ludzie którzy mają za dużo pieniędzy, to w sumie ich sprawa, dobrze w każdym razie że się Warszawa unowocześnia. Ja ze względu na cenę głównie zrezygnowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf77 Re: ZBYRCOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:45 Zbyrcok (dzis Myoni) wybudowal kilka budynkow, glownie w Wilanowie. Ja kupilem mieszkanie na Zawadach. Sa bardzo stabilni i bardzo profesjonalni. Jakosc - wysoka. Sa szalenie elastyczni - na etapie budowy pytaja sie Ciebie gdzie chcesz mie sciany kontakty i inne podobne kwestie. Na prawde goraco poleam tego developera. Oby takich wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: positive2 Re: ZBYRCOK IP: *.ing.nl 14.09.05, 17:24 to bedziemy sasiadami, ja tez tam kupilam mieszkanie i bardzo mi sie podoba. zastanawialam sie czy nie zajrzec do najnowszego wypisu z ksiegi wieczystej dot. gruntu na Jarej - tak na wszelki wypadek. sprawdzales ja moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: ZBYRCOK IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.09.05, 08:50 To i ja będę waszym sąsiadem. Też uważam że to super miejsce i super inwestycja. Co do księgi to nie ma co teraz sprtawdzać, gdyż w umowie powinien być zapis, że przeniosą na Ciebie własność bez obciążeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf77 Re: ZBYRCOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:35 nie, nie sprawdzalem ksiegi, ale mam zaufanie do dewelopera. wczesniej ziemie kupowal od Kwasniewskiego wiec ma wejscia :-) Ciesze sie ze bedziemy sasiadami. To naprawde mile miejsce. Jestem tam co tydzien i parze jak budynki sa wykanczane. jakby co jestem dostepny pod adresem olaf77@poczta.onet.pl Pozdrawiam, OK Odpowiedz Link Zgłoś