Gość: fionka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:14 Czy ktoś z was kupił tam mieszkanie? Słyszałam że te tereny na których DD buduje mieszkania były terenami bagiennymi. Jestem ciekawa czy te bloki kiedyś nie zaczną sie sypac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wodnik Szuwarek Re: osiedle Derby5 IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 14:41 Tak rzeczywiście masz dobry słuch, skoro usłyszałaś że bloki na można stawiać na terenach bagiennych i mogą się sypać...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionka Re: osiedle Derby5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:46 ale moje pytanei nie było nie miłe inetersuje się tą inwestycją i chciałabym wiedzieć czy jak kupie tam mieszkanie to w mój blok bedzie stał tak jak go postawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Szuwarek Re: osiedle Derby5 IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 14:53 Droga Fionka, Jeśli naprawdę intersujesz się to inwestycją to powinnaś pojechać na osiedle i porozmawiać z mieszkańcami na ten temat. Problem który poruszyłaś istonie istniał przy budowie dóch piewrszych etapów (oba zakończone) i sprowadzał się do osuszania terenu. Ocenę stanu jak poradził sobie z tym fantem Dom Development pozostawiam do oceny mieszkańców osiedla. Co do nurtującego cię problemu to śpiesze z odp. że budynki NA PEWNO będą stały i na pewno się "nie sypną". Jeśli już to będzie występował problem z wilgocią i wodą zalegająca po obfitych opadach deszczu. Zastrzegam, że nie wiem jak sprawa ta wygląda przy realizacji D-5. Tak czy owak jeśli chcesz wydać pieniądze na własne M, bezwględnie powinnaś jechać na osiedla i porozmawiać z jego mieskzańcami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś