Dodaj do ulubionych

osiedle Derby5

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:14
Czy ktoś z was kupił tam mieszkanie? Słyszałam że te tereny na których DD
buduje mieszkania były terenami bagiennymi. Jestem ciekawa czy te bloki
kiedyś nie zaczną sie sypac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wodnik Szuwarek Re: osiedle Derby5 IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 14:41
      Tak rzeczywiście masz dobry słuch, skoro usłyszałaś że bloki na można stawiać
      na terenach bagiennych i mogą się sypać......
      • Gość: fionka Re: osiedle Derby5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:46
        ale moje pytanei nie było nie miłe inetersuje się tą inwestycją i chciałabym
        wiedzieć czy jak kupie tam mieszkanie to w mój blok bedzie stał tak jak go
        postawili
        • Gość: Wodnik Szuwarek Re: osiedle Derby5 IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 14:53
          Droga Fionka,
          Jeśli naprawdę intersujesz się to inwestycją to powinnaś pojechać na osiedle i
          porozmawiać z mieszkańcami na ten temat. Problem który poruszyłaś istonie
          istniał przy budowie dóch piewrszych etapów (oba zakończone) i sprowadzał się
          do osuszania terenu. Ocenę stanu jak poradził sobie z tym fantem Dom
          Development pozostawiam do oceny mieszkańców osiedla.
          Co do nurtującego cię problemu to śpiesze z odp. że budynki NA PEWNO będą stały
          i na pewno się "nie sypną". Jeśli już to będzie występował problem z wilgocią i
          wodą zalegająca po obfitych opadach deszczu. Zastrzegam, że nie wiem jak sprawa
          ta wygląda przy realizacji D-5. Tak czy owak jeśli chcesz wydać pieniądze na
          własne M, bezwględnie powinnaś jechać na osiedla i porozmawiać z jego
          mieskzańcami.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka