Dodaj do ulubionych

Develper SUPO

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 21:43
Witam wszystkich.
Ponieważ mam zamiar kupić mieszkanie przy Trzcinowej II, proszę o wiadomość
czy firma Supo jest godna zaufania.
Dzięki - pozdrawiam
Janusz z Ochoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: mlekota Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 22:06
      rrrany, więcej chęci w szukaniu i byś znalazł bez wszczynania kolejnego nowego
      wątku o tej inwestycji.
      • Gość: mimi Re: Develper SUPO IP: *.chello.pl 18.09.05, 17:04
        troszkę kultury
        • Gość: mlekota Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.05, 16:03
          a co ja takiego nie kulturalnego napisałem??!
          • Gość: mex Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:51
            SUPO jest w upadłości - poszukaj w lexie - radzę uwazać inwestowali na rynku
            rosyjskim i im nie wyszło i się przenieśli do Polski - pozdro
            • Gość: Marcin Re: Develper SUPO IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 12.10.05, 11:26
              to jakos im ta upadłość kiepsko wychodzi ... od czasu jak z Rosji wrócili do Polski postawili już kilka budynków ...
              postraj sie bardziej z ta nagonką bo coś Ci kiepsko wychodzi
    • Gość: woody Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.05, 13:08
      Najciekawsze - budują na razie ze środków własnych , raty po podpisaniu umowy
      jak wszędzie , banki bez problemu dają kredyty.Kryją podziemny garaż.
      • Gość: gość Re: Develper SUPO IP: *.atman.pl / *.atman.pl 04.03.06, 14:14
        Mam zamiar kupic mieszkanie od Supo, zaczynaja budowę nowego osiedla. Czy macie
        jakieś uwagi co do Supo? Ciekawa jestem opinii na ich temat.
        pozdrawiam
        • Gość: tomek Re: Develper SUPO IP: .1P3D* / 134.146.212.* 04.03.06, 14:43
          gdzie ma powstac ta nowa inwestycja?
          • Gość: kosa Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:37
            na Chrościckiego, pozdro!
        • Gość: kosa Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:23
          nie wiem za duzo, ale podoba mi się! widziałem poprzednie budynki!są ok!
          zamierzam kupić na Chrościckiego. Rozmawiałem z ludźmi, co kupili już u nich
          mieszkania i są zadowoleni . obsługa konkretna i miła! No i nie są zdzirusami!
          jeszcze raz pozdro!
          • mozdzins Re: Develper SUPO 12.05.06, 17:09
            Tak ale za płotem inwestycji będzie budowana ulica Nowolazurowa przy której
            hałasy pociągów to betka. Nie dajcie się wmanipulować deweloperowi !!!
            Proszę porównać :
            www.supo.pl/podstrony/planowane.html
            www.siskom.waw.pl/mapy/nowolazurowa/nowolazurowa-etap1.jpg
            www.siskom.waw.pl/mapy/nowolazurowa/nowolaz6.jpg
            Tylko bez histerii za pół roku - ja nic nie wiedziałam/łem !!!!
            • pepemikrobi Develper SUPO - dwupasmowa Nowolazurowa za płotem 12.05.06, 19:51
              mozdzins napisał:

> Tak ale za płotem inwestycji będzie budowana ulica Nowolazurowa przy której
              > hałasy pociągów to betka. Nie dajcie się wmanipulować deweloperowi !!!
              > Proszę porównać :

Lepiej bedzie widac tu (zielone to planowane osiedle):

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/h9yns2cwrh6axdz6.html
              Ze strony www.supo.pl:

"Otoczenie - dzielnica domków jednorodzinnych, w pobliżu park, (duży plac zabaw
              i basen w Ursusie, ok. 2 km )"

Hahaha! ONI dobrze wiedza co bedzie w okolicy... jak myslicie, czy to nadal jest
              uczciwy deweloper?

> Tylko bez histerii za pół roku - ja nic nie wiedziałam/łem !!!!

Dokładnie. Wszystkie protesty niezorientowanych w najblizszej okolicy swojego
              przyszlego mieszkania nie beda mialy racji bytu.

pozdrawiam,
              mikrobi
              • Gość: kosa Re: Develper SUPO - dwupasmowa Nowolazurowa za pł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.06, 08:11
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=41322813&wv.x=2&a=41882104
    • Gość: pp Re: Develper SUPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:03
      czy oni jeszcze gdzies buduja?
      • Gość: wiki Re: Develper SUPO IP: 212.160.172.* 10.04.06, 14:57
        Przypilnujcie tylko dokładnie ich w trakcie budowie.
        Egzekwowanie od nich jakichkoliwiek napraw usterek to koszmar.
        pozdrawiam
        wiki
        • Gość: do wiki Re: Develper SUPO IP: *.chello.pl 16.05.06, 09:47
          słuchaj ja mieszkam przy wilczyckiej i z żadnymi usterkami problemu nie było,
          napisałem pismo, umówiłem się na spotkanie i czekałem na Panów od okien żeby mi
          wyregulowali...przyszli przeprosili i po sprawie! ja jestem zadowolony więc może
          lepiej nie generalizuj słoneczko
          • Gość: Trzcinowa I Re: Develper SUPO IP: *.rwe.com 09.06.06, 08:09
            Zapraszam na Trzcinową I. Po wielu telefonicznych i pisemnych interwencjach
            SUPO przystąpiło do wymiany popękanych w zimie (jest czerwiec !!!) płytek na
            tarasach oraz malowania rdzewiejących (po roku !!!) balustrad. Pisemnie
            zobowiązali się zrobić to w 3 dni. Dzisiaj jest dzień 5-ty i może uda im się
            dokończyć wymianę po ok. 10 płytek na każdym z 6-ciu tarasów (pracując
            codziennie). Trudno mówić o zadowoleniu.
            • Gość: Maurycy Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 20:23
              To oni robią płytki na tarasach?? Za darmochę? No to nieźle! To se chyba jednak
              kupie tam. U mnie nie dawali. Ale powiem jedno, jak se zbiłem szybe to od
              sóldzielni wywalczyłem parę grosza! :-) To wy też sie nie dajcie! Czołem!
              • Gość: Trzcinowa I Re: Develper SUPO IP: *.rwe.com 12.06.06, 15:06
                Wyczuwam sugestię, że mieszkańcy sami uszkodzili sobie płytki na tarasach, a
                teraz SUPO "za darmochę" je naprawia (a według mnie w ramach rękojmi). W
                zasadzie to takie argumenty słyszymy przy prawie każdym problemie.
                Pozdrawiam SUPO.
                P.S.
                Naprawa trwała 6 dni, a nie 5, jak optymistycznie wcześniej zakładałem.

Trzcinowa I
                • Gość: magda Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:14
                  czy ktoś czytał lub podpisał z Supo umowę rezerwacyjną i realizacyjną dotyczącą inwestycji na Chrośckiego i ma jakieś uwagi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka