Gość: Janusz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 21:43 Witam wszystkich. Ponieważ mam zamiar kupić mieszkanie przy Trzcinowej II, proszę o wiadomość czy firma Supo jest godna zaufania. Dzięki - pozdrawiam Janusz z Ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlekota Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 22:06 rrrany, więcej chęci w szukaniu i byś znalazł bez wszczynania kolejnego nowego wątku o tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.05, 16:03 a co ja takiego nie kulturalnego napisałem??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:51 SUPO jest w upadłości - poszukaj w lexie - radzę uwazać inwestowali na rynku rosyjskim i im nie wyszło i się przenieśli do Polski - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Develper SUPO IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 12.10.05, 11:26 to jakos im ta upadłość kiepsko wychodzi ... od czasu jak z Rosji wrócili do Polski postawili już kilka budynków ... postraj sie bardziej z ta nagonką bo coś Ci kiepsko wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.05, 13:08 Najciekawsze - budują na razie ze środków własnych , raty po podpisaniu umowy jak wszędzie , banki bez problemu dają kredyty.Kryją podziemny garaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Develper SUPO IP: *.atman.pl / *.atman.pl 04.03.06, 14:14 Mam zamiar kupic mieszkanie od Supo, zaczynaja budowę nowego osiedla. Czy macie jakieś uwagi co do Supo? Ciekawa jestem opinii na ich temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Develper SUPO IP: .1P3D* / 134.146.212.* 04.03.06, 14:43 gdzie ma powstac ta nowa inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:37 na Chrościckiego, pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:23 nie wiem za duzo, ale podoba mi się! widziałem poprzednie budynki!są ok! zamierzam kupić na Chrościckiego. Rozmawiałem z ludźmi, co kupili już u nich mieszkania i są zadowoleni . obsługa konkretna i miła! No i nie są zdzirusami! jeszcze raz pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzins Re: Develper SUPO 12.05.06, 17:09 Tak ale za płotem inwestycji będzie budowana ulica Nowolazurowa przy której hałasy pociągów to betka. Nie dajcie się wmanipulować deweloperowi !!! Proszę porównać : www.supo.pl/podstrony/planowane.html www.siskom.waw.pl/mapy/nowolazurowa/nowolazurowa-etap1.jpg www.siskom.waw.pl/mapy/nowolazurowa/nowolaz6.jpg Tylko bez histerii za pół roku - ja nic nie wiedziałam/łem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepemikrobi Develper SUPO - dwupasmowa Nowolazurowa za płotem 12.05.06, 19:51 mozdzins napisał: > Tak ale za płotem inwestycji będzie budowana ulica Nowolazurowa przy której > hałasy pociągów to betka. Nie dajcie się wmanipulować deweloperowi !!! > Proszę porównać : Lepiej bedzie widac tu (zielone to planowane osiedle): www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/h9yns2cwrh6axdz6.html Ze strony www.supo.pl: "Otoczenie - dzielnica domków jednorodzinnych, w pobliżu park, (duży plac zabaw i basen w Ursusie, ok. 2 km )" Hahaha! ONI dobrze wiedza co bedzie w okolicy... jak myslicie, czy to nadal jest uczciwy deweloper? > Tylko bez histerii za pół roku - ja nic nie wiedziałam/łem !!!! Dokładnie. Wszystkie protesty niezorientowanych w najblizszej okolicy swojego przyszlego mieszkania nie beda mialy racji bytu. pozdrawiam, mikrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Develper SUPO - dwupasmowa Nowolazurowa za pł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.06, 08:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=41322813&wv.x=2&a=41882104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Develper SUPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:03 czy oni jeszcze gdzies buduja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Develper SUPO IP: 212.160.172.* 10.04.06, 14:57 Przypilnujcie tylko dokładnie ich w trakcie budowie. Egzekwowanie od nich jakichkoliwiek napraw usterek to koszmar. pozdrawiam wiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wiki Re: Develper SUPO IP: *.chello.pl 16.05.06, 09:47 słuchaj ja mieszkam przy wilczyckiej i z żadnymi usterkami problemu nie było, napisałem pismo, umówiłem się na spotkanie i czekałem na Panów od okien żeby mi wyregulowali...przyszli przeprosili i po sprawie! ja jestem zadowolony więc może lepiej nie generalizuj słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcinowa I Re: Develper SUPO IP: *.rwe.com 09.06.06, 08:09 Zapraszam na Trzcinową I. Po wielu telefonicznych i pisemnych interwencjach SUPO przystąpiło do wymiany popękanych w zimie (jest czerwiec !!!) płytek na tarasach oraz malowania rdzewiejących (po roku !!!) balustrad. Pisemnie zobowiązali się zrobić to w 3 dni. Dzisiaj jest dzień 5-ty i może uda im się dokończyć wymianę po ok. 10 płytek na każdym z 6-ciu tarasów (pracując codziennie). Trudno mówić o zadowoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Develper SUPO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 20:23 To oni robią płytki na tarasach?? Za darmochę? No to nieźle! To se chyba jednak kupie tam. U mnie nie dawali. Ale powiem jedno, jak se zbiłem szybe to od sóldzielni wywalczyłem parę grosza! :-) To wy też sie nie dajcie! Czołem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcinowa I Re: Develper SUPO IP: *.rwe.com 12.06.06, 15:06 Wyczuwam sugestię, że mieszkańcy sami uszkodzili sobie płytki na tarasach, a teraz SUPO "za darmochę" je naprawia (a według mnie w ramach rękojmi). W zasadzie to takie argumenty słyszymy przy prawie każdym problemie. Pozdrawiam SUPO. P.S. Naprawa trwała 6 dni, a nie 5, jak optymistycznie wcześniej zakładałem. Trzcinowa I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Develper SUPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:14 czy ktoś czytał lub podpisał z Supo umowę rezerwacyjną i realizacyjną dotyczącą inwestycji na Chrośckiego i ma jakieś uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś