Dodaj do ulubionych

MULTIHEKK-prosba o opinie

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:36
Zamierzam kupic w Multi Hekk mieszkanie Albatrosów 18. Co o tym sądzicie. Do
wszystkich developerów można się przyczepić, ale czy z Multi Hekk to nie są
utopione pieniądze? Może lepiej się wycofać?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaa Re: MULTIHEKK-prosba o opinie IP: *.u.mcnet.pl 13.09.02, 11:38
      wycofać się jak najszybciej i zapomnieć że istnieje taki nieuczciwy developer
      jak MH!!!!
      przeczytaj wcześniejsze wątki dotyczące MH a nie będziesz mieć wątpliwości...

osobiście odradzam.
      • Gość: agat czy warto kupić mieszkanie na os. Słowicza Piasecz IP: proxy / 213.17.170.* 30.10.02, 15:03
        jest oferta 40 m2 140 tys. super wykończone
        słyszałam o problemach osiedla i o tym że zawiązała sie wspólnota
        czy dalej osiedle ma problemy np z ogrzewanie?
        Co robić?

z góry dziękuje za rady i pozdrawiam
        • Gość: przem Re: czy warto kupić mieszkanie na os. Słowicza Pi IP: proxy / *.gov.pl 30.10.02, 15:21
          nie polecam Ci mieszkań na Albatrosów,jeśli chcesz kupić mieszkanie na osiedlu
          Słowicza to wybierz ulicę Strusia albo Pelikanów.
          Są dużo lepiej wykonane z zewnątrz (brak odpadających tynków i wewnątrz (okna i
          ściany)
          • Gość: ppp Re: czy warto kupić mieszkanie na os. Słowicza Pi IP: proxy / *.gov.pl 30.10.02, 15:27
            mam do sprzedania kawelerkę, super standard wykończenia na Strusiej, jak cię
            interesuje to zapraszam na priv
            p.raczka@wp.pl
    • Gość: taba Re: MULTIHEKK-prosba o opinie IP: *.ptenn.pl 13.09.02, 12:52
      Nie kupuj absolutnie.Ta firma działa na zasadzie "ręka rękę myje"
      A tak swoją drogą to jestem bardzo ciekawa co miałaś kupić (ile metrów
      kwadratowych) i za ile. Jeżeli możesz to napisz
      • Gość: przem Re: MULTIHEKK-prosba o opinie IP: *.waw.cdp.pl 13.09.02, 13:32
        po piewrsze jest to developer moze i nieuczciwy ale buduje tanio mieszkania.
        po drugie nie kupujesz kota w worku
        po trzecie niektorzy ludzie na forum zapominaja ze mozna trafic jeszcze gorzej
        np. kupic mieszkanietzn wplacic pieniadze a pozniej czekac w nieskonczonosc i
        na koniec nie dostac nic, no ale ciebie to nie dotyczy bo kupujesz cos co juz
        jest

na koniec nie zapominaj o tym ze jesli kupujesz cos od M-H to musisz zaplacici
        jeszcze prowizje

no na sam koniec zastanow sie gdzie bedziesz parkowac samochod :)))

powodzenia
        • Gość: Max Re: MULTIHEKK-prosba o opinie IP: *.crowley.pl 31.10.02, 08:48
          Większość ludzi bardzo niezadowolonych to prawdopodobnie osoby z głebokiej
          prowincji. Nie są po prostu przyzwyczajeni do mieszkania w mieście. Ja
          poprzednio mieszkałem w centrum Warszawy i nie dziwiło mnie że muszę szukać
          miejsca do parkowania (czasami i kilkaset metrów od domu).
          Oczywiście głowny problem to komunikacja - korki przy wyjeździe z osiedla . Ale
          to wina gminy a nie developera. Parkowanie - trzeba sobie kupić garaż, w moim
          budynku np. są jeszcze wolne. Na innych osiedlach jest po prostu obowiązek
          wykupienia garażu razem z mieszkaniem np. po 30 tys. zł. I basta. Po prostu już
          nudne są wieczne narzekania ludzi z tego osiedla. Mnie osobiście przeszkadzają
          jedynie żle zaparkowane samochody (pewnie tych narzekających). Jeśli usunie się
          samochody z uliczek to i wygląd będzie ok. Mieszkam 2 lata i nic mi się w domu
          nie psuje. Mieszkanie jest ciepłe - mało płacę za gaz do ogrzewania. Owszem
          tynki wewnątrz są nierówne. Stolarka może i nie najlepsza. Ale cena. Jak ktos
          kupuje malucha to nie moze narzekać że jest komfort gorszy niż w mercedesie.
          Nie uważam iż Multihekk wyróżnie się in minus wśród developerów. Proszę pójść
          np. na osiedla na Tarchominie.
          Tak więc należy przestać narzekać i po prostu naciskać na zarządy wspólnot żeby
          uporządkowały sprawy osiedla (parkowanie , wyjazd z osiedla czy też pozwanie MH
          do sądu - jeśli ten nie chce czegoś naprawić np. tynki czy pofalowane chodniki.
          Pozdr.
    • Gość: ania Re: MULTIHEKK-prosba o opinie IP: *.k.mcnet.pl 31.10.02, 10:17
      Gość portalu: eliza napisał(a):

> Zamierzam kupic w Multi Hekk mieszkanie Albatrosów 18. Co o tym sądzicie. Do
      > wszystkich developerów można się przyczepić, ale czy z Multi Hekk to nie są
      > utopione pieniądze? Może lepiej się wycofać?

Ja mieszkam od lipca przy Albatrosów 14 i w zasadzie nie narzekam (ja mam tak
      usytuowane mieszkanie, że na szczęście nikomu nie zaglądamy w okna, czego nie
      można powiedzieć o innych budynkach). Jest bardzo duży problem z parkowaniem
      (ale jeżeli wykupisz garaż to problem masz z głowy) i jakością okien (produkcja
      własna Multi Hekk), które muszę zareklamować, ponieważ są nieszczelne.
      Mieszkanie kupiłam z drugiej ręki i tanio więc w zasadzie widziały gały co
      brały.

Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka