Dodaj do ulubionych

OSIEDLE JULIANKA

IP: 212.75.106.* 11.10.05, 16:08
Witam! Zdecydowaliśmy się z mężem na kupno mieszkania od MH na osiedlu
Julianka. Czy ktoś wie coś na temat postępów w budowie? Będę wdzięczna za
wszelkie info na temat zarówno osiedla jak i developera bo naczytałam się już
tyle przeróżnych opinii, że sama nie wiem w co wierzyć, co jest prawdą a co
nie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Franka Re: OSIEDLE JULIANKA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.10.05, 16:45
      My z mężem kupilismy rok temu mieszkanie na Juliance, jak dopiero zaczeli
      sprzedawać mieszkania na tej inwestycji.Po wpłaceniu 10 % wartości mieszkania
      zaczelismy się starać o kredyt mieszkaniowy. I tu zaczeły sie schody, okazało
      się, że banki odmówiły nam udzielenia kredytu z powodu nieuregulowanych ksiąg
      wieczystych. Przez około miesiąca pan z Marek z Magnesu codziennie zapewniał
      nas,że już sprawa będzie załatwiona. Cierpliwość moja i męża malała,aż w końcu
      zdecydowaliśmy się na przeniesienie na Arkadię. Czyli; mieszkania były już
      przebrane, kupilismy droższe niż zakładaliśmya poza tym Magnes ściągnął z nas
      jeszcze kasę za podpisanie aneksu (szczyt szczytów)!
      Teraz już wykańczamy mieszkanie na Arkadii, przerabiając wszystkie niedoróbki
      Multi Hekka. Chciałabym dodać,że mieszkanie według umowy miało być oddane w
      marcu,a już jest październik i sądzę,że do grudnia im się zejdzie.
      Życzę, więc wszystkim tym którzy zamierzają kupić mieszkanie w MH duzo
      cierpliwości i stalowych nerwów.
      • Gość: Elka Re: OSIEDLE JULIANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:01
        Bradzo przepraszam ale ja tez kupiłam mieszkanie w arcadii i nigdy nie było
        mowy o marcu a o lipcu.
        • Gość: zojka Re: OSIEDLE JULIANKA IP: 212.75.106.* 19.10.05, 09:15
          No to fajnie bo ja to wogóle słyszałam o wrześniu tego roku więc może każdemu
          mówili co innego? Bo w takim przypadku (wrzesień) to poślizg mają niewielki.
          • Gość: Elka Re: OSIEDLE JULIANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:16
            Mówili o III kwartale
            • Gość: Ewa Re: OSIEDLE JULIANKA IP: 212.75.106.* 19.10.05, 09:30
              W MH mówią, że obecnie wszystkie siły zostały przerzucone właśnie na Juliankę i
              z tego co widzę roboty faktycznie stale posuwają się naprzód. Może więc z tą
              inwestycją nie będzie aż tak źle? Może warto zaryzykować?
    • Gość: franca Re: OSIEDLE JULIANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:57
      zapraszam na forum osiedla julianka
      www.osiedlejulianka.fora.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka