dabrowsm 15.10.05, 15:58 Mam pytanie zastanawiam się nad kupnem mieszkania na majolikowej lae przeraża nas brak dojazdu bezpośredniego (komunikacja miejska) Czy moze jest inaczej? Dzięki za każde info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wawek Re: majolikowa dojazd IP: *.chello.pl 15.10.05, 20:19 Najlepiej 511 z Pl.Wilsona. To linia pospieszna i szybciutko dowozi Do ul Klasykow na Modlinskiej.Pozniej kilkaset metrow Pomorską i juz jest Majolikowa. to sie dzieje teraz,a napewno cos sie zmieni jak juz powstanie osiedle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: majolikowa dojazd IP: *.teklinek.pl 15.10.05, 21:22 Każde z dwóch budowanych tam osiedli jest trochę oddalone od komunikacji miejskiej (nie mówimy o planach na 2010 - 2012 rok, a chwili obecnej). Aczkolwiek nie jest to pustkowie: 1. około 20 minut marszem do przystanku "Ćmielowska" niedaleko bazarku - autobusy E-4, 510, 509 itd., 2. w wersji dla leniwych, o połowę krótsza droga w tym samym kierunku co w wariancie powyżej do autobusu 144 i na drugim przystanku wysiadasz właśnie przy warianicie 1, 3. wariant dla wytrwałych - około 25-30 marszem do pętli Nowodwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: majolikowa dojazd IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:03 jednak najlepszy jest 511 w godzinach szczytu dosc czesto kursuje i ma tylko 5 przystankow z metra Pl. Wilsona do Klasykow gdzie wysiadamy i przechodzac na druga strone ulicy idziemy Pomorska prosto do domu kilkaset metrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: majolikowa dojazd IP: *.teklinek.pl 15.10.05, 22:12 Osobiście jeżdżę obecnie E-4. Z Ćmielowskiej plac Pana W. jest czwartym przystankiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: majolikowa dojazd IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:31 Ale masz dalej do majolikowej a ten piaty przystanek to drugi raz metro Pl Wilsona>Dotychczas 511 jezdzil z wilsona prosto do wisly, ale ktos zauwazyl ze mozna go puscic dluzsza trasa przez osiedle Potok.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: majolikowa dojazd IP: *.teklinek.pl 15.10.05, 22:42 Że dłuższą - to muszę się zgodzić; zapomniałeś dodać, że również wolniejszą ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: majolikowa dojazd IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:45 Nie chcialem sie licytowac dobrze ze w ogole mamy wiecej niz jedna mozliwosc;) Ciekawi mnie tylko trasa szybkiego ruchu w odleglosci okolo 50m od osiedla.Nie slyszalem o niej podpisujac umowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: majolikowa dojazd IP: *.teklinek.pl 15.10.05, 22:47 ten wątek już chyba przerabialiśmy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: majolikowa dojazd IP: *.chello.pl 15.10.05, 22:55 poszedlem na kjompromis a ty znow swoje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maximuss2 Re: majolikowa dojazd 17.10.05, 09:36 Witam, czy mógłby mi ktoś napisać coś więcej na temat planowanej trasy szybkiego ruchu w pobliżu ulicy Majolikowej? Intesuje mnie okolica inwestycji Wansubudu i Orco. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: majolikowa dojazd IP: 157.25.9.* 17.10.05, 09:50 Wejdź sobie na stronę: www.siskom.waw.pl i popatrz dokładnie kaie sa plany na trasy szybkiego ruchu w Warszawie, według mnie trasa, o której mówisz to bardzo stary pomysł ... Odpowiedz Link Zgłoś
maximuss2 Re: majolikowa dojazd 17.10.05, 12:26 Niestety na siskom nie znalazłem tego fragmentu trasy. Interesuje mnie fragment powyżej trasy mostu północnego. Czy może ktoś wie coś więcej na temat tej trasy? Odpowiedz Link Zgłoś