Dodaj do ulubionych

INWESTYCJA NA ULICY CZECHOWICKIEJ

18.10.05, 15:21
Proszę o pomoc, umówiłam sie jutro z agentem na ogladanie mieszkania na ulicy
Czechowickiej na Pradze płd. Blok jest jeszcze w budowie , właściwie na
końcówce z tego co mówił i cena jest w miare przystępna co mnie bardzo
niepokoi. Czy ktoś może coś slyszał o tej budowie albo już ją widział? Będę
wdzięczna za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • kobietka.a Re: INWESTYCJA NA ULICY CZECHOWICKIEJ 19.10.05, 13:51
      A więc z tego, co ja się orientuję, to są dwie budowy na Czechowickiej, więc
      pytanie, o którą Ci chodzi - 1. o tą doklejkę do już wcześniej istniejącego
      budynku sprzed 3 lat, czy 2.budynek narożny otynkowany na zielono??
      Pzd.
      • agata01 Re: INWESTYCJA NA ULICY CZECHOWICKIEJ 20.10.05, 09:04
        Chodzi o ta doklejkę. Masz może informacje na jej temat. Wiem tylko, że buduje
        to jakaś firemka, która wcześniej wybudowała tą pierwszą część a jeszcze
        wcześniej budowała domki jednorodzinne.
        Trudno powiedziec jaka bedzie jakość bo wiele rzeczy jest nieskończona w środku.
        • kobietka.a Re: INWESTYCJA NA ULICY CZECHOWICKIEJ 20.10.05, 10:26
          Na temat tejże firemki nie mogę się wypowiadać, bo jej nie znam. Z tego co
          obserwowałam budowę pierwszej częsci to szło to im w miarę sprawnie, aczkolwiek
          jak dla mnie fundamenty budziły wątpliwości. Dla mnie najgorsze jest to, że
          zaraz onok masz ruchliwą Grochowską i skrzyżowanie jej z Marsa. W najbliższej
          przyszłości (chyba za dwa lata) ma powstać tam dosyć pokaźnych rozmiarów węzeł
          komunikacyjny (bezkolizyjne przejazdy i takie tam "bzdety"), który ma
          rozładować nieustanne korki na tej trasie, które już za "moment" mogą być
          gigantyczne, jak przedłużą Trasę Siekierkowską i zjad z mostu.
          Więc, jak widzisz - zależy kto co lubi i na czym mu zależy.
          Jakbyś się zdecydowała i miała pytania ad. okolicy to chętnie odpowiem, bo
          mieszkam parę ulic dalej od 30 lat:)
          Pozdrawiam
          • agata01 Re: INWESTYCJA NA ULICY CZECHOWICKIEJ 20.10.05, 11:38
            Dziekuje Ci za informacje.
            Mieszkanie ma okna na podwórko więc jest tam cicho i raczej nic już tam nie
            wcisną bo nie ma miejsca. Co do korków to chyba żadne nie pobija tych na
            modlińskiej przez które teraz się przebijam 2 razy dziennie. A z tej
            Czechowickiej do Centrum raczej łatwiej sie dostać nawet komunikacją miejska,
            wczoraj jechałam 20 minut tramwajem.
            Mam wątpliwości tylko co do okolicy no i co do tej firemki, czy jest tam
            bezpiecznie i czy najbliższym sklepem jest geant? No i zeby zaczerpnąć trochę
            życia kulturalnego to też trzeba do Centrum dojechac.
            Co prawda ten niby developer rozmawial z sensem czego nie mozna powiedziec o
            agencie.
            Będę Ci wdzieczna jeśli mi opowiesz czy dobrze Ci sie tam mieszka.
            Mozesz napisać na maila a.witkowska@arr.gov.pl
            niestety prywatne maile są u nas zablokowane:(
            Dzięki jeszcze raz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka