Dodaj do ulubionych

TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!!

18.11.05, 08:50
wpisujcie tutaj developerow i spoldzielnie mieszkaniowe (ktore cos buduja) na ktorych warto zwrocic uwage szukajac jakiejs inwestycji.
Przeciez tak naprawde lokalizacja to nr 2 przy wyborze mieszkania - wazne kto ma to wybudowac, jak i na czas!!

Moze utworzy sie calkiem ciekawy material "dla potomnosci" : ))
Obserwuj wątek
    • a_kacprzycka Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 18.11.05, 09:44
      EBEJOT - jeśli ktoś szuka mieszkań w Ursusie (na dzień dzisiejszy tylko tam
      budują). Developer solidny, z dużym doświadczeniem, współpraca rewelacyjna,
      umowa kupna jasna i bez zastrzeżeń, jakość inwestycji wysoka, cena przystępna.

Agness
      • Gość: ania Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:52
        oj Pani a_kacprzycka to chyba jest pracownikiem ebejotu.
        Także nie nalezy chyba tak do końca ufać tym zachwytom na EBEJOTEM
        • jura1234 Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 18.11.05, 10:26
          Dalczego jak ktoś napisze pozytwnego na tym forum to jest od razu wyzywany od
          pracowników;))
          Poszukaj sobie aniu wątków o EBEJOT na tym forum, a zapewniam Cię, ze nie
          znajdziejsz ani jednego bluzga po ich adresem.

pozdr.
          Agnieszka
        • a_kacprzycka Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 18.11.05, 12:24
          ania: i tu byś się zdziwiła. Żadna pracownica tylko Klient i przyszły
          mieszkaniec osiedla Skorosze VIII.

Widać, że tylko posymistycznie nastawieni i niezadowoleni ludzie piszący na
          forum są Klientami.. Ci z pozytywnym nastawieniem i zadowoleni.. muszą być
          pracownikami firmy developerskiej..

Załamka :(

Agness
    • Gość: marek Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:35
      SBM Merkury - kupiłem w ich nowej inwestycji Kokosowa II na ursynowie przy
      nowoursynowskiej. Mam z nimi kontakt pierwszy ra w życiu, ale szukając opinii
      na ich temat znalazłem praktycznie same pozytywy.
      • lucagt Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 22.11.05, 16:51
        To prosze porozmawiać z mieszkańcami osiedla Dembego-Zaruby!
    • Gość: jst24 Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.05, 10:59
      Moim zdaniem Wawer to tylko Mostostal Technika. Ceny mają umiarkowane jak na
      warszawski rynek. Jeżeli chodzi o jakośc to na pewno kilka zastrzeżeń by się
      znalazło ale generalnie oceniam ich na 4 pod tym względem. Inwestując u nich
      pieniądze(często nie małe sumy) masz pewność że cię nie okradną:) polecam

www.mostostaltechnika.pl
      • Gość: Maja Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! IP: *.crowley.pl 18.11.05, 11:26
        Witam.
        Ja kupiłam mieszkanko w Ursusie od spółki GAWRA. Mieszkam w nim od pół roku i
        jestem zadowolona zarówno z wykonania mieszkania, ceny oraz obsługi.
        www.gawra2.pl

Pozdrawiam
        Maja
      • a_kacprzycka Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 18.11.05, 12:25
        O - to jest właśnie pracownica firmy developerskiej (co można zauważyć
        analizując jej wszystkie posty na forum Developerzy..)

Agness
    • anka71 Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 18.11.05, 14:46
      Ja również mogę polecić EBEJOT. I nie jako pracownik tej firmy:) ale przyszły
      mieszkaniec osiedla PPA. Jak dotąd współpraca bez żadnych zastrzeżeń, a osiedle
      rośnie, aż miło popatrzeć. Co do jakości, to nie słyszałam od lokatorów
      zamieszkujących na Skoroszach żadnych złych opinii, wręcz odwrotnie.
      Pzdr.
      Anka
      • sensorek Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 19.11.05, 11:37
        Kandro-2 w Piasecznie
    • ravelb Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! 19.11.05, 13:25
      Ebejot - mieszkaniec Skoroszy VI.
    • Gość: kkkkk Re: TYLKO DEVELOPER NA TAK!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 16:36
      Ja polecam SIM Ursynów. Kupiłem mieszkanie na Nugacie ( Zielony Nugat II ) i
      jestem bardzo zadowolony. Wszystko było na czas i zgodnie z umową. Osiedla
      wybudowane przez nich mają pięknie zadbaną zieleń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka