Dodaj do ulubionych

Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development

IP: *.eurolot.com.pl / 217.11.133.* 18.11.05, 14:05
Witam
Zamierzam kupić mieszkanie w Piasecznie - osiedle kolonia staszica od ADW
development.
Czy może ktoś wie coś więcej na temat tego developera oraz samego osiedla.
Bardzo proszę o jakiekolwiek opinie.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnSan Re: Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:39
      www.atwdevelopment.pl/main.html
      Developer chyba nie jest znany, ale Osiedle ładnie sie prezentuje. Nikt nikomu
      nie zagląda do okien.

Może znajdą sie tu osoby wiedzące coś więcej na temat tego Developera i Osiedla ?

• Gość: gaga1 Re: Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development IP: 62.121.106.* 20.11.05, 23:18
        Byłam oglądać te mieszkania. Wygląda to całkiem fajnie, ale chciałabym się dowiedzieć własnie czegoś więcej o deweloperze oraz może znajdą się jacyś sąsiedzi mieszkający już tam jakiś czas i napiszą pare słów jak im się mieszka.
        Jeszcze raz bardzo proszę o jakiekolwiek opinie.
        • Gość: AnnSan Re: Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:46
          W przyszłym tygodniu będę na tym Osiedlu. Mam również kogoś, kto ciutke zna
          developera. przyznasz, że Osiedle ciekawe ? Nie blokowisko. Jak dowim sięcoś
          wiecej ,napiszę.
          Tymczasem , pozdrawiam :-)
          • Gość: gaga1 Re: Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development IP: *.eurolot.com.pl / 217.11.133.* 21.11.05, 08:42
            Wielkie dzięki.
            Ale ja chyba zdecyduje się na zakup mieszkania właśnie na tym osiedlu.
            Byłam tam i podoba mi sie własnie to, że nie jest to typowe blokowisko.
            Oglądałam mieszkania. Fajne też jest to, że na klatce sa tylko 3 mieszkania, po
            jednym na każdym piętrze. Człowiek, z tórym rozmawiałam wydawał sie naprawde
            rzeczowy. Ale gdyby udało Ci się dowiedzieć czegoś więcej byłabym bardzo
            wdzięczna za info.
            Serdecznie pozdrawiam.

• Gość: wawa Re: Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development IP: *.eurolot.com.pl / 217.11.133.* 22.11.05, 10:10
      podciągam
    • imlardis2 Re: Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development 01.12.05, 09:59
      Os. Kolonia Staszica buduje się w sąsiedztwie oczyszczalni ścieków (Dr Eris).
      Biuro mojej firmy mieści sie niedaleko i wierzcie mi - codziennie nam tu
      zawiewa "aromaty". Najgorzej jest latem - nie da się okien otworzyć.
      • Gość: populius Re: Osiedle Kolonia Staszica - ATW Development IP: *.mofnet.gov.pl 17.01.06, 10:22
        Mieszkam, jestem i wclae nie śmierdzi, jest kilka niedociągnięć, ale deweloper
        jest rzeczowy i skory do współpracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka