Dodaj do ulubionych

Natolin Plaza Center

IP: *.polkomtel.com.pl 26.11.05, 19:37
Witam,
Czy ktoś interesował się ich inwestycją (róg Rosoła i Płaskowickiej). Jestem
zainteresowany kupnem u nich mieszkania, niestety umowa budzi sporo
wątpliwości. Pilnie poszukuję osób z którymi mógłbym wymienić uwagi na ten
temat.
Obserwuj wątek
    • rubeus Re: Natolin Plaza Center 26.11.05, 20:29
      A fakt, że jakieś 300 m dalej będzie wylot tunelu
      autostrady/trsy szybkiego ruchu ci nie przeszkadza ?
      • Gość: szopi Re: Natolin Plaza Center IP: *.polkomtel.com.pl 26.11.05, 20:35
        Liczę się z tym i powiedzmy, że oswoiłem się z myślą o tej trasie, chodzi mi
        raczej o opinie na temat umowy i samego developera.
        • Gość: goose Re: Natolin Plaza Center IP: *.chello.pl 29.11.05, 18:02
          Witam
          No i jak?Udało wam się wynegocjować wczoraj cos z ta umowa i zapisem o garazu?
          Przyszly sasiad ;)
          • Gość: dre Re: Natolin Plaza Center IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 21.02.06, 12:16
            podbijam temat
    • Gość: cleo Re: Natolin Plaza Center IP: *.aster.pl 21.02.06, 22:31
      Pod koniec 2001 r.szukalam mieszkania i zainteresowalam sie inwestycja NPC (z
      ziemi wystawal wtedy kawalek muru wysoki na pol metra i dlugi na dwa). Tamte
      kobiety byly bardzo dziwne, obrazaly sie, kiedy o cos je dopytywalam,
      informowaly jakby laske robily. Okropne wrazenie, no ale pomyslalam, ze one tu
      tylko pracuja. Umowilam sie zatem na podpisywanie umowy, ale tego dnia, kiedy
      mialam to zrobic, niemal w ostatniej chwili, zrezygnowalam. Zaufalam
      przeczuciom. I dobrzezrobilam, bo stan z konca roku 2001 trwal do polowy roku
      2004. Malo tego, pol roku po checi kupienia tam mieszkania dowiedzialam sie, ze
      te pol metra na dwa muru stoi tam juz ze dwa lata przynajmniej.
      W 2001 r.mieli naprawde atrakcyjne ceny i niezle warunki, ale chwalili sie
      (poczytywali to chyba za atut), ze buduja bez kredytu, z pieniedzy mieszkancow.
      Nie wiem, niby dla kogo miala to byc dobra wiadomosc.
      Teraz budynek rosnie, codziennie kolo niego przejezdzam i codziennie dziekuje
      szczesciu, Bogu, intuicji, ze nie kupilam tam mieszkania. Takze ze wzgledu na
      droge.
      Moze cos sie tam zmienilo na lepsze (bo jednak buduja -myslalam, ze to inna
      firma przejela, ale skoro nazwa ta sama, wiec chyba nie), ja jednak radzilabym
      uwazac. Poszukaj o NPC w watkach 2005, 2004, 2003, moze 2002 r. i 2001.
      pozdrawiam
      • Gość: gOnS Re: Natolin Plaza Center IP: *.chello.pl 25.03.06, 01:48
        Byłabyś zarobiona jakieś 3000 na metrze więc nie wiem za o dziękować....
        • Gość: Amarez Re: Natolin Plaza Center IP: *.acn.waw.pl 26.03.06, 11:48
          dokładnie!!!
        • Gość: mgmg Re: Natolin Plaza Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:56
          moim zdaniem nie zarobiona a w plecy za 3-letni wynajem podczas gdy te
          zdolniachy budują latami ten dom. oczywiscie to przy założeniu że kupiła
          gdziekolwiek indziej w normalnym trybie inne mieszkanie w tym samym okresie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka