Gość: Ewa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 13:03 Czy to prawda, że są na granicy bankructwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiki Re: Energomontaż-Północ IP: 212.244.106.* 02.10.01, 13:37 a skąd masz te rewelacje? wiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Energomontaż-Północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 13:46 z niezbyt pewnych żródeł, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Energomontaż-Północ IP: *.man.polbox.pl 15.11.01, 11:58 Wiki nie denerwuj się nasz domek już stoi ;-) mogą sobie upadać do woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krs Re: Energomontaż-Północ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.10.01, 13:50 Raczej nie. To spółka publiczna - jej bieżące wyniki finansowe są w centrum infor. KPWiG na Mazowieckiej 11. Przynosi zyski chociaż jej wskaźniki płynności, obrotu i zadłużenia trochę się pogorszyły. Myślę, że jeśli ona miałaby upaść to równie dobrze mogłoby upaść 80% firm budowlanych. Skąd masz te rewelacje o upadku i podaj jakieś szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Energomontaż-Północ IP: 159.107.89.* 03.10.01, 13:29 moze info jest od konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Energomontaż-Północ IP: 195.94.206.* 05.10.01, 15:50 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Czy to prawda, że są na granicy bankructwa? Nie chce mi się w to wierzyć. Jest to bardzo solidna i uczciwa firma, a sądząc po postępach w niedokończonej części budowy na Malborskiej o bankructwie nie ma mowy; dobre materiały wykończeniowe, solidna robota i tłum naprawdę pracujących ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Energomontaż-Północ IP: *.bbnplanet.com 05.10.01, 16:03 Dokladnie. Poza tym gdyby mieli sie rozlozyc, to raczej nie zgadzaliby sie na przekladanie rat na pozniejsze terminy. Ale troche mnie draznia tym ze cos im wolno idzie budowa mosteka miedzy budynkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Energomontaż-Północ IP: 217.153.24.* 06.11.01, 16:23 Też słyszałem, że mają kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: top Re: Energomontaż-Północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:25 A nie niepokoją Was ogłoszenia o ofertach sprzedaży ośrodka wczasowego w górach, działki w Poznaniu (ostatnio) i blisko dwumiesięczne opóźnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Energomontaż-Północ IP: *.man.polbox.pl 15.11.01, 11:57 wszystkie firmy post-państwowe sprzedają swoje ośrodki wczasowe bo jest to dla nich czysty koszt i zaszłość po PRL-u. tak więc akurat tym bym się nie denerwowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Energomontaż-Północ IP: *.*.*.* 15.11.01, 13:42 Bardzo interesuje mnie budowa przy ul. Ożyckiej. Doszły mnie wieści o kłopotach spółki i ogłoszenia w prasie o sprzedaży udziałów - bez zusków. Gdyby ktoś mógł dostarczyć informacji o w/w inwestycji będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś