Dodaj do ulubionych

Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok

IP: 81.210.17.* 28.12.05, 16:36
Witam

czy ktoś kupił mieszkanie na tarchominie osiedle millenium bis w Słonecznym
Stoku??

Bardzo prosze o rady czy warto!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 28.12.05, 23:48
      Jestem w tej samej sytuacji.
      Bardzo proszę o informacje na temat tej inwestycji.

Z góry dziękuję.
      • Gość: Beata Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: 157.25.9.* 29.12.05, 10:55
        Jestem mieszkanką części tego osiedla wybudowanej przez spółdzielnię, powiem
        krótko dobrze sprwdzajcie tego developera, bo krążą o nim różne słuchy, ale na
        zasadzie plotek.
        • Gość: aron Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 29.12.05, 18:51
          Niestety nie wgłębiałem się w historię tego dewelopera, ale z pobieżnego
          przeglądu dostępnych informacji wynika, że były problemy z poprzednimi etapami
          budowy osiedla,
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=6665850&a=6665850.
          a na stronie internetowej firmy są tylko dosyć enigmatyczne informacje.

W czasie wizyty w siedzibie na Al. Stanów Zjednoczonych Sprzedawca powiedział,
          że firma kontynuuje nieskończone inwestycje poprzedniego dewelopera(?) Niestety
          nie dopytałem się dokładnie o co chodzi, bo robiłem tylko rozeznanie. Sama
          oferta mieszkań prze Ćmielowskiej/Ceramicznej wygląda dosyć interesująco, ale
          już umowa wygląda dosyć podejrzanie, np: zapis o możliwości podwyższenia ceny
          mieszkania o 7%(jeżeli zajdzie taka potrzeba) co w moim wypadku dawałoby jakieś
          15 tyś. więcej.

Niestety są to tylko strzępy informacji. Czy mógłby ktoś z Państwa dostarczyć
          ich więcej?
          Pozdrawiam
    • Gość: wawek Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.chello.pl 29.12.05, 17:28
      Ja kupilem w Wansbudzie. www.wansbud.pl
      • Gość: Beata Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 22:57
        Poprzedni etap osiedla budowała MSM Nowy Dom 82 - czyli spółdzielnia
        mieszkaniowa i tego etapu dotyczy wyżej wymieniony wątek. Milenium Bis buduje
        developer, który jest niezależny od spółdzielni.
    • Gość: Gość Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.chello.pl 12.03.06, 23:07
      Ponawiam pytanie
    • Gość: inga Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:32
      gdzie to jest dokladnie?
      • Gość: tulip Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.devs.futuro.pl 24.03.06, 15:28
        Pomiedzy ulicami w kwadracie:
        Mysliborską - Milenijną
        ćmielowską - Światowida
        Podaję tylko duże znane ulice.
      • Gość: tulip Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.devs.futuro.pl 25.03.06, 11:46
        Na tej stronie um.warszawa.pl/mapa/ wystarczy znaleźć ulicę Ceramiczną.
    • Gość: tulip Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.devs.futuro.pl 24.03.06, 15:09
      polecam:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37290
      tam są dodatkowe inforacje
    • Gość: tulip Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok IP: *.devs.futuro.pl 24.03.06, 15:16
      pod adresem do Milenium (nie Bis) są już tylko nieaktualne informacje!!!
      • bartwisniewski Re: Tarchomin Ceramiczna-Słoneczny Stok 05.04.06, 09:19
        witam

a jam mam pytanie czy ktos wie ile moze kosztowac czynsz za to mieszkanie (62,5
        m2) w milenium , poniewaz chce kupic mieszkanie w millenium bis i sie
        zastanawiam
    • gb29 Sprzedam Mieszkanie 22.05.06, 15:39
      Sprzedam mieszkanie na osiedlu Milenium w 3-piętrowym bloku.
      Kontakt: gb@jmdi.pl
    • kj36 szukam osób które są już klientami 27.06.06, 17:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka