Gość: tuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:02 prosze o opinie... interesuje mnie osiedle eko rusiec! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIESZKANIEC Re: EKO BUD WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:12 Tja tja eko-bud Waldemara W. Prosze spojrzyj łaskawie do archiwum wypowiedzi o eko-bud i sama wyrób sobie zdanie.Proponuję również przejażdżkę po następujących osiedlach eko-bud u : Ul.Kuropatwy (Ursynów - Józefosław ) koło Puławskiej na wysokości eko-mysiadło Ul.Julianowska 46 i ul.Bema Piaseczno najlepiej będzie jak spytasz się mieszkańców o opinię na temat firmy , porozmawiaj z robotnikami , spytaj się o jakość wykonania , o terminowość i czy usługa była rzetelnie wykonana ...ale na początek przeczytaj koniecznie w archiwum tego forum opinie na temat tego Wykonawcy. moja ocena może być zbyt subiektywna jako mieszkańca jednego z ich osiedli więc pozbieraj na ich temat wiadomości z kilku źródeł i wyrób sobie sama opinie o nich. Mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuszka Re: EKO BUD WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:21 niestety w archiwum nic nie znalazlam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: EKO BUD WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:47 hmm szkoda bo ja odnalazłem parę interesujących wypowiedzi. Polecam zrobić następującą czynność: W związaku z tym ,że nie jest to zakup przysłowiowej lodówki proszę odwiedzić osiedla realizowane i zrealizowane przez tę firmę. Np: ulKuropatwy (Józefosław ) niedaleko stacji paliw JET przy Puławskiej (pierwsze osiedle od Puławskiej patrząc przy Kuropatwy. ulBema około 20 segmentów (lokalizacja Piaseczno) oraz ul.Julianowska 46 osiedla około 40 segmentów . Powinno się zebrać opinię od mieszkańców : czy budynki były terminowo oddane , jak z jakością prac budowlanych ? jakiej jakości materiały budowlane był użyte do budowy oraz jeżeli na którejś budowie będą robotnicy to czy firma wypłaca im terminowo należności? Naprawdę warto. Po czym najlepiej zebrać wszystkie informacje i samemu podjąc decyzję czy kupić dom czy nie. Ważna też jest lokalizacja: dojazd do W-wy , czy jest jakaś infrastruktura w pobliżu ...itp proszę nie wierzyć jak ktos mówi ,że będzie....najważniejsze jest ,że nie ma lub ,że jest. Mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: EKO BUD WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:51 czyzby tak slabo znany developer? Odpowiedz Link Zgłoś