agawa01 24.01.06, 14:16 Witam, Szukam prawnika, do negocjacji z developerem! Kogoś z doświadczeniem - macie kogoś godnego polecenia? Z góry dzięki, Agawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Szukam prawnika IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 14:26 Cześć, jestem prawnikiem, sama negocjowałam swoją umowę z niezłym skutkiem, a od tego czasu sprawdziąłm kilka umów i uczestniczyłam w negocjacjach z developerami w imeiniu kupujacych, tak więc chętnie się podejmę sprawdzenia i ewentualnie negocjowania Twojej umowy mój numer 0603961232 Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Szukam prawnika IP: 212.75.100.* 25.01.06, 12:28 Myśle, że mógłbym Pani pomóc - siedzę w tej materii od dobrych 4 lat. Ponieważ co do zasady pomagam developerom - sprawę znam od "drugiej" strony. Jeżeli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt. jarro21@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hyper_mouse Re: Szukam prawnika 26.01.06, 17:19 dziewczyno, zwykle deveoperzy i tak nie chcą zmieniać umów,a prawnik weźmie od Ciebie majątek i niewiele będzie mógł pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:05 Zgadzam się z "hyper mouse", że developerzy raczej nie chcą negocjować umów. Mimo wszystko, prawnik przynajmniej wytłumaczy Ci w co się ładujesz (a raczej swoje niemałe pieniądze). Może warto zaryzykować. ja po naradzie z prawnikiem zrezygnowałam z włodarzewskiej, agro-mana i olmont investment. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_prawnik Re: Szukam prawnika 28.01.06, 23:20 Gość portalu: meg napisał(a): > Zgadzam się z "hyper mouse", że developerzy raczej nie chcą negocjować umów. > Mimo wszystko, prawnik przynajmniej wytłumaczy Ci w co się ładujesz (a raczej > swoje niemałe pieniądze). I dlatego warto poświęcić równowartość ok. 0,05 m2 lub 0,001 ceny średniego mieszkania w Warszawie. Tylko jak tu znaleźć nie zdzierającego ostatniego grosza prawnika specjalizującego się w nieruchomościach? :) dobry prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: mirelle 05.05.05, 19:31 Poszukuję dobrego, skutecznego i nie zdzierającego ostatniego grosza prawnika specjalizującego się w nieruchomościach. Czy możecie mi kogoś polecić?? Mieszkam w Warszawie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Re: dobry prawnik malagoska5 06.05.05, 11:03 Jakieś pół roku temu trafiłam na naprawdę skutecznego, niedrogiego i uczciwego prawnika. [...] Swego czasu miałam problem z mieszkaniem, nieuregulowany stan prawny, i renomowana kancelaria zażyczyła sobie już na początku 12 tys. Prawnik, którego polecam, wziął za to 4,5 tys., na początku tylko zaliczkę 1 tys. a resztę po skutku. Moi znajomi też byli zadowoleni, bo kupowali mieszkanie bez pośrednika, a on za 400 zł pomógł im bezpiecznie je kupić, sprawdził czy nie ma żadnych kruczków prawnych, był z nimi u notariusza i pilnował zeby wszystko było OK. [...] mogę go z pewnością polecić, bo bardzo mi pomógł. Re: SZUKAM PRAWNIKA PILNE!!! Autor: Gość: barpo IP: *.chello.pl Data: 28.09.05, 12:27 Mogę polecić prawnika w Warszawie. Bardzo miła i kompetentna współpraca. Dokładnie przejrzał moją umowę, załączniki i wskazał pułapki. Wyjaśnia wszystko klarownie. Znalazłam go na tym forum i chętnie go polecę następnym osobom. Tel. kom. do niego to 602589987 • Re: dobry prawnik IP: 81.210.16.* Gość: Rafał 16.11.05, 16:27 Skorzystałem z usługi i również bardzo polecam tego prawnika. Profesjonalna obsługa i bardzo jasny sposób wytłumaczenia danej sytuacji ze strony prawnej. Duża pomoc mimo że moja sytuacja jest beznadziejna. Zawsze przygotowany do rozmowy. Potwierdzam powyższe stwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś