agawa01 24.01.06, 14:24 Witam, Pilnie poszukuję ludzi, którzy kupili mieszkanie w SS przy al. Stanów Zjednoczonych 34! Klatka H&G!! proszę o zgłaszanie się!!! Agawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Słoneczny Stok IP: *.crowley.pl 24.01.06, 15:11 Spróbuj na ich forum pod adresem poniżej. sloneczny-stok.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: Słoneczny Stok IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 24.01.06, 15:51 thx, już jestem na tym forum, ale próbuje dotrzeć do osób, ktore jeszcze tam się nie zalogowały ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Słoneczny Stok IP: *.crowley.pl 30.01.06, 16:25 kupiłam tu mieszkanie mam dostęp do forum www.sloneczny-stok.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droger Re: Słoneczny Stok IP: 195.205.147.* 30.01.06, 16:53 A słyszeliście może obwodnicy tzw. Trase Tysiąclecia. Nie. To zainteresujcie się bo w końcu zaczna ją budować. Z jednej strony Aleja Sanów Zjed. a z tyłu Trasa Tysiąclecia. A wy na szpicy pośrodku. Jedyne co pozostanie z tej inwestycji to romantyczna nazwa, Słoneczny Stok, chyba srok. A swoją drogą to ci deweloperzy mają fantazję do nazewnictwa. Sprzedawcy marzeń. Ilu ludzi nabili w butelkę - chyba nikt nie policzył. Robią to dalej bo jakże krótka jest pamięć ludzka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Słoneczny Stok IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:26 Agawa, kupilem mieszkanie na SS, klatka G... o co chodzi? problemy? (poza tymi 7%) czekam na wiesci! dzieki!! (tel:604053885) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaart Re: Słoneczny Stok IP: *.acn.waw.pl 08.02.06, 21:03 kupiłem mieszkanie w klatce G. proszę o kontakt na adres: isa108art@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś