Dodaj do ulubionych

Warszawa, Malborska

25.01.06, 15:27
zastanawiam się nad zakupem malego mieszkania (do 40m2) na osiedlu strzeżonym
przy ul. Malborskiej. Mieszkanie byłoby przeznaczone na wynajem, pytanie czy
warto inwestować w tamte okolice pod wynajem. Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • krzyk007 Re: Warszawa, Malborska 26.01.06, 12:00
      Pewnie, że warto! Za 10 lat ma być stacja metra po drugiej stronie ulicy.
      ;-))
    • Gość: Hyper-Mouse Re: Warszawa, Malborska IP: *.rodamco.pl 26.01.06, 13:04
      a moim zdaniem to nie najlepsza lokalizacja, moze będzie metro a może nie, a
      wynająć trzeba je już dziś. Myślę, że lepiej jest kupić coś na Ursynowie,
      Mokotowie, Saskiej Kępie.
      • dskowronski Re: Warszawa, Malborska 09.02.06, 18:36
        A moim znadniem... jak już powstanie druga linia metra, co jest coraz bardziej prawdopodobne, to ceny mieszkań na jej trasie wzrosną, a wywindowane ceny na trasie pierwszej linii polecą w dół. Może więc lepiej nie kupować mieszkania na Ursynowie, tylko na Bródnie?
    • paramol Warto! 28.01.06, 08:21
      Mieszkam obok, warto! Do pracy /Stawki/ jadę do 15 min. Autobus 500 do Dw.
      Centralnego - 18 min. Przyszła stacja metra "Kondratowicza" pod bokiem. Wjazd
      na autostradę toruńską - 4 min. Centra handlowe obok. To wszystko się liczy, a
      będzie coraz bardziej. Dla rodzin z dziećmi świetna lokalizacja to zielona
      osiedla od strony Białołęki. Masz pytania to pytaj.
      • Gość: robal Re: Warto! IP: 217.17.37.* 03.02.06, 13:16
        a ty czasem nie pracujesz w budimex na ulicy stawki.
    • zz_marcin zapytaj o okolicę 04.02.06, 19:34
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16112
      • Gość: gość deweloperzy!!! IP: *.chello.pl 09.02.06, 21:18
        Muszę was zmartwić, sam kupiłem od Budimexu 2 lata temu, dałem się skusić
        10/90, Poza tym użyli najtańszych materiałów, ściany przemakają przy obecnych
        roztopach, nie działa prawidłowo wentylacja, czuje co sąsiad robi 2 piętra
        wyżej, miałem szron na kratkach wentylacyjnych w mieszkaniu na 1p., dali
        najmniejsze najtańsze kaloryfery, z tego powodu na najwyższym piętrze
        mieszkania są niedogrzane, na kominach w mieszkaniu mają lód, przemarzają
        ściany, zasysa dym z dworu kanałami wentylacyjnymi, córka sąsiadki wybiegła z
        łazienki krzycząc mama pali się, jak byście śledzili fora internetowe to
        wiedzielibyście że trzeba kupować w Parku Leśnym gdzie sytuacja dla mieszkańców
        jest wręcz komfortowa AGMET jeżeli chodzi o jakość jest numer 1 w Warszawie.

Pozdrawiam
        • donatexik Re: deweloperzy!!! 21.08.14, 10:05
          Opinie o warszawskich deweloperach można znaleźć na polecanydeweloper.warszawa.pl/
          Zakup mieszkania to ważna decyzja dlatego zanim się ją podejmie trzeba wiedzieć wszystko o deweloperze - jeżeli mówimy oczywiście o rynku pierwotnym :)
    • sayyesssss Re: Warszawa, Malborska 06.11.14, 09:31
      teraz niedaleko na Białołece są sprzedawane mieszkania od www.barc.com.pl/. nie wiem dokładnie jak tutaj się ceny przedstawiają, a teraz nawet nie mam szansy sprawdzić. ale znajomi mówią, że osiedle wygląda naprawdę ładnie i pewnie gdyby mieli więcej pieniędzy to by kupili tam mieszkanie albo po prostu wzięli na nie kredyt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka