mp23 25.01.06, 15:27 zastanawiam się nad zakupem malego mieszkania (do 40m2) na osiedlu strzeżonym przy ul. Malborskiej. Mieszkanie byłoby przeznaczone na wynajem, pytanie czy warto inwestować w tamte okolice pod wynajem. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyk007 Re: Warszawa, Malborska 26.01.06, 12:00 Pewnie, że warto! Za 10 lat ma być stacja metra po drugiej stronie ulicy. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyper-Mouse Re: Warszawa, Malborska IP: *.rodamco.pl 26.01.06, 13:04 a moim zdaniem to nie najlepsza lokalizacja, moze będzie metro a może nie, a wynająć trzeba je już dziś. Myślę, że lepiej jest kupić coś na Ursynowie, Mokotowie, Saskiej Kępie. Odpowiedz Link Zgłoś
dskowronski Re: Warszawa, Malborska 09.02.06, 18:36 A moim znadniem... jak już powstanie druga linia metra, co jest coraz bardziej prawdopodobne, to ceny mieszkań na jej trasie wzrosną, a wywindowane ceny na trasie pierwszej linii polecą w dół. Może więc lepiej nie kupować mieszkania na Ursynowie, tylko na Bródnie? Odpowiedz Link Zgłoś
paramol Warto! 28.01.06, 08:21 Mieszkam obok, warto! Do pracy /Stawki/ jadę do 15 min. Autobus 500 do Dw. Centralnego - 18 min. Przyszła stacja metra "Kondratowicza" pod bokiem. Wjazd na autostradę toruńską - 4 min. Centra handlowe obok. To wszystko się liczy, a będzie coraz bardziej. Dla rodzin z dziećmi świetna lokalizacja to zielona osiedla od strony Białołęki. Masz pytania to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: Warto! IP: 217.17.37.* 03.02.06, 13:16 a ty czasem nie pracujesz w budimex na ulicy stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
zz_marcin zapytaj o okolicę 04.02.06, 19:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16112 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość deweloperzy!!! IP: *.chello.pl 09.02.06, 21:18 Muszę was zmartwić, sam kupiłem od Budimexu 2 lata temu, dałem się skusić 10/90, Poza tym użyli najtańszych materiałów, ściany przemakają przy obecnych roztopach, nie działa prawidłowo wentylacja, czuje co sąsiad robi 2 piętra wyżej, miałem szron na kratkach wentylacyjnych w mieszkaniu na 1p., dali najmniejsze najtańsze kaloryfery, z tego powodu na najwyższym piętrze mieszkania są niedogrzane, na kominach w mieszkaniu mają lód, przemarzają ściany, zasysa dym z dworu kanałami wentylacyjnymi, córka sąsiadki wybiegła z łazienki krzycząc mama pali się, jak byście śledzili fora internetowe to wiedzielibyście że trzeba kupować w Parku Leśnym gdzie sytuacja dla mieszkańców jest wręcz komfortowa AGMET jeżeli chodzi o jakość jest numer 1 w Warszawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
donatexik Re: deweloperzy!!! 21.08.14, 10:05 Opinie o warszawskich deweloperach można znaleźć na polecanydeweloper.warszawa.pl/ Zakup mieszkania to ważna decyzja dlatego zanim się ją podejmie trzeba wiedzieć wszystko o deweloperze - jeżeli mówimy oczywiście o rynku pierwotnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
sayyesssss Re: Warszawa, Malborska 06.11.14, 09:31 teraz niedaleko na Białołece są sprzedawane mieszkania od www.barc.com.pl/. nie wiem dokładnie jak tutaj się ceny przedstawiają, a teraz nawet nie mam szansy sprawdzić. ale znajomi mówią, że osiedle wygląda naprawdę ładnie i pewnie gdyby mieli więcej pieniędzy to by kupili tam mieszkanie albo po prostu wzięli na nie kredyt Odpowiedz Link Zgłoś