Dodaj do ulubionych

AGROMAN-Propaganda sukcesu??????

IP: *.*.*.* 10.10.01, 11:09
Sluchajcie, czy nie za rozowo i pieknie jest z tym AGROMANEM? Uprawiacie tu jakas propagande sukcesu? A
moze pracownicy firmy postanowili tak pokoloryzowac sobie na forum by czytelnicy mieli pewnosc ze jest
wszystko OK? JA przyznam sie bylem i w biurze i widzialem postep robot i nie wyglada to tak by mieli dotrzymac
terminow, nie mowiac o umowie ktora ma w sobie pelno niejasnosci i kruczkow prawnych. Czy ktos moze
zwrocil na to uwage? Radze to przeczytac i sie zastanowic, a jak ktos bedzie mial pytania to mozemy
przeprowadzic merytoryczna dyskusje a nie zachwycac sie czyms co jeszcze nie istnieje. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: **** Re: AGROMAN-Propaganda sukcesu?????? IP: 195.116.92.* 10.10.01, 13:36
      Człowieku, o co Ci chodzi???!!!
      Siejesz ogólną panikę, najpierw pisząc jako CUBA (tajemniczy adres *.*.*.* -
      ciekawe cemu boisz się go zdradzić????), że tylko desperaci mogli z Agromanem
      podpisać umowę, teraz szukasz zaczepki na samą inwestycję, lepiej zdradź się
      jaką inwestycję masz do zaoferowania a ją chętnie obejrzymy i ocenimi wszyscy
      razem. Przestań obrażać nas pisząc że jesteśmy depseratami (czytaj idiotami)!!!
      Przytocz konkrety.
      • Gość: Felix Re: AGROMAN-Propaganda sukcesu?????? IP: *.*.*.* 10.10.01, 14:02
        Nic z tego, jestem tylko klientem, mam watpliowsci i chce je wyjasnic, co wydaje mi sie jest sensem istnienia
        takiego forum prawda? Nie watpie w to ze ta firma jest porzadna i naprawde wszystko jest jak najlepiej,
        naprawde mi tez na tym zalezy. No ale skoro widze wiekszosc jest zadowolona i nie ma zastrzezen to najlepiej
        swiadczy tylko o firmie.
        • Gość: **** Re: AGROMAN-Propaganda sukcesu?????? IP: 195.116.92.* 10.10.01, 14:10
          No to witaj w gronie klientów i przyszłych sąsiadów!!
          • Gość: kasia Re: AGROMAN-Propaganda sukcesu?????? IP: *.proszynski.pl 23.10.01, 14:45
            chcę podpisaż umowę z AGROMANEM (pierwszy etap osiedla Brzeziny) - jakie
            kruczki prawne znaleźliście w umowie?
            • Gość: nick Re: AGROMAN-Propaganda sukcesu?????? IP: 192.168.25.* / *.ts.pl 23.10.01, 15:59
              Gość portalu: kasia napisał(a):

> chcę podpisaż umowę z AGROMANEM (pierwszy etap osiedla Brzeziny) - jakie
              > kruczki prawne znaleźliście w umowie?

NIE ma żadnych
              • Gość: Ela Re: AGROMAN-Propaganda sukcesu?????? IP: *.*.*.* 29.10.01, 16:17
                oj propaganda propaganda
                proszę zwrócić uwagę na zapisy w umowie odnośnie
                terminów realizacji etapów budowy, bardzo ładnie to
                wygląda, ale niestety nie jest to dla nich
                obowiązujące, to tylko informacyjne terminy.

Stosują dobrą socjotechnikę np. cena za 2 dni
                wzrośnie, tłumy klientów, brak kompetentnych ludzi
                odnośnie dyskusji zapisów w umowy, jedyny kompetentny
                to prezes, który oczywiście nie ma czasu, a i kulturą
                nie grzeszy, burak jeden.
                Trzeba jeszcze zobowiązać się do kupna miejsca
                parkingowego, które deklarują, że dadzą gratis, w
                umowie nie ma o tym ani słowa.

A poza tym to firma państwowa, co tak dumnie
                podkreślają, ale gdyby mieli problemy finansowe, to
                raczej na pewno im właściciel nie pomoże, bo sam ma
                kłopoty.

Zastanawiające firma istnieje od 4-lat i jeszcze nic
                nie wybudowała !!!
                A dodatkowo deklarują, że wybudują dom w pół roku,
                śmieszne!
                Straciłam trochę czasu na nich, ale bardzo się cieszę,
                że nie podpisałam tej umowy.

A ogłoszenia w gazetach co raz większe!

Ciekawe czy zrobi się z tego drugi WarInvest?
                Tamte budynki też wyglądały bardzo ładnie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka