Dodaj do ulubionych

SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA

IP: 213.25.170.* 10.10.01, 17:06
Szukamy z żoną sprawdzonego developera,poszukujemy mieszkania do 40m2 na
osiedlu strzeżonym w niskiej zabudowie.Proszę o pomoc w wyborze.Jak wygląda
sprawa ulgi przy kupnie pierwszego mieszkania???
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA IP: 193.0.117.* 10.10.01, 17:46
      Polecam firmę Marvipol
      zobacz: www.marvipol.com.pl
      • Gość: mblawyer Re: SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA IP: 190.1.3.* 11.10.01, 09:56
        aA ja polecam Arche (inwestycja w Konstancinie - juz prawie gotowa - odbiór
        natychmiastowy lub w grudniu b.r.) - bardzo ładny pokój z kuchnią do sensownego
        podziału na dwa (37.5 m o ile dobrze pamiętam) i 2-pokojowe 41.6 oraz 43 m.
        Cena przystępna (ok. 2900 - 3200), 3 piętra + poddasze, ogrodzone, strzeżone,
        stały monitoring, garaże, windy (!), w planach siłownia, fitness club itd,
        bardzo, bardzo przyjemne, na prawdę polecam (sama tam sie buduję - właśnie 43
        m.) Prosze zajrzeć na www.arche.siedlce.com.pl (czy coś w tym stylu) albo na
        www.apartament.pl
        powodzenia !
        MB
        • Gość: NIck Re: SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA IP: *.ts.pl 11.10.01, 11:47
          A ja proponuje Agroman, www.agroman.com.pl Niska zabudowa: dwa piętra, osidle
          strzeżone, damowe miejsca parkingowe, darmowy internet.Niska cena 2780 zł, na
          terenie osiedla park, dobry dojazd do centrum
          • Gość: Tomek Re: SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA IP: 193.0.117.* 12.10.01, 11:51
            Polecam równiez firmę HETMAN
            zobacz: www.hetman.com.pl
    • Gość: Andy Re: SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA IP: *.bbnplanet.com 12.10.01, 13:17
      Ebejot terminowo, mila obsluga, bezpieczenstwo zakonczenia inwestycji
      • Gość: Karol Re: SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA IP: 10.1.10.* / 195.116.28.* 12.10.01, 13:53
        Ja kupiłem w Mostostalu na Odkrytej 35 mkw. Oczywiście, że są małe usterki, ale
        mieszkania są wybudowane i wykończone i już nie wiele może mnie zaskoczyć.
        • Gość: Lukas Mostostal...... IP: 195.205.152.* 16.10.01, 10:56
          Co myślicie o developerowi Mostostal i ich osiedlu na Odkrytej. Czy Ktoś ma
          jakieś uwagi lub opinie a nawet już mieszka tam...
          Interesują mnie wszelkie informacje.....
        • Gość: dg Re: SZUKAMY UCZCIWEGO DEVELOPERA IP: 195.94.206.* 16.10.01, 14:06
          Energomontaż Północ SA Przemysłowa 30 621 51 15
          Kilka inwestycji w Warszawie. Malborska przy Ratuszu na Targówku godna
          polecenia, inwestycja oddana przed terminem. Polecam
          • Gość: i Tylko NIE Energomontaż Północ IP: 193.0.117.* 16.10.01, 14:19
            Do dzisiaj nie mają pozwolenia na budowę na Bielanach ul.Przy Agorze.
            Od kilku lat naciągnęli na tę inwestycję kilkadziesiąt osób, które nigdy nie
            zamieszkają w swoich M
            Ostrzegam !!!
            • Gość: r2r Re: Tylko NIE Energomontaż Północ IP: *.citicorp.com 16.10.01, 14:30
              Jak mogli naciagnac ludzi, skoro nigdy nie proponowali aby kupic jakiekolwiek
              mieszkanie w tej inwestycji. Wiem, bo sam sie o nia pytałem, uczciwie
              odowiedzieli, ze nie maja pozwolenia na budowe i nie sprzedaja czegos co nie
              wiadomo czy wybuduja.
              • Gość: a Re: Tylko NIE Energomontaż Północ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 18:25
                Gość portalu: r2r napisał(a):

> Jak mogli naciagnac ludzi, skoro nigdy nie proponowali aby kupic jakiekolwiek
                > mieszkanie w tej inwestycji. Wiem, bo sam sie o nia pytałem, uczciwie
                > odowiedzieli, ze nie maja pozwolenia na budowe i nie sprzedaja czegos co nie
                > wiadomo czy wybuduja.

Podpisywali umowy, a teraz namawiają klientów do przejścia na inną inwestycję
                • Gość: Miron Re: Tylko NIE Energomontaż Północ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 08:11
                  Nieodparcie mam wrażenie, że ten wątek forum został opanowany przez działy
                  handlowe deweloperów.Przecież to nie jest witryna reklamowa. Proponuję dać
                  sobie spokój z ciągiem dalszym, jako absolutnie niewiarygodnym. Co można np.
                  powiedzieć o firmie Marvipol. Niech zakończy chociaż jedną inwestycję, pomęczy
                  się z usterkami i zarządzaniem nieruchomością to pogadamy. Najlepszym wyborem
                  moim zdaniem jest firma działająca w branży od kilku lat, która zakończyła
                  najlepiej kilka osiedli, ma w sprzedaży gotowe mieszkania i buduje następne,
                  współpracuje z dobrymi bankami i się inteligentnie reklamuje. Wskazanie palcem
                  konkretnej firmy jest przywilejem klienta w nie wcześniej piszących
                  handlowców /mało brakowało a podaliby swoje komórki/.
                  • Gość: Sowa Re: Tylko NIE Energomontaż Północ IP: *.*.*.* 17.10.01, 14:24
                    Gość portalu: Miron napisał(a):

> Nieodparcie mam wrażenie, że ten wątek forum został opanowany przez działy
                    > handlowe deweloperów.Przecież to nie jest witryna reklamowa. Proponuję dać
                    > sobie spokój z ciągiem dalszym, jako absolutnie niewiarygodnym. Co można np.
                    > powiedzieć o firmie Marvipol. Niech zakończy chociaż jedną inwestycję, pomęczy
                    > się z usterkami i zarządzaniem nieruchomością to pogadamy. Najlepszym wyborem
                    > moim zdaniem jest firma działająca w branży od kilku lat, która zakończyła
                    > najlepiej kilka osiedli, ma w sprzedaży gotowe mieszkania i buduje następne,
                    > współpracuje z dobrymi bankami i się inteligentnie reklamuje. Wskazanie palcem
                    > konkretnej firmy jest przywilejem klienta w nie wcześniej piszących
                    > handlowców /mało brakowało a podaliby swoje komórki/.

Swieta racja, podpisuje sie pod tym. A ci co koloryzuja o rozpoczetych inwestycjach to albo opisuja tutaj tylko swoje
                    nadzieje albo sa przedstawicielami dzialow handlowych...
                • r2r Re: Tylko NIE Energomontaż Północ 17.10.01, 10:36
                  Gość portalu: a napisał(a):

> Gość portalu: r2r napisał(a):
                  >
                  > > Jak mogli naciagnac ludzi, skoro nigdy nie proponowali aby kupic jakiekolw
                  > iek
                  > > mieszkanie w tej inwestycji. Wiem, bo sam sie o nia pytałem, uczciwie
                  > > odowiedzieli, ze nie maja pozwolenia na budowe i nie sprzedaja czegos co n
                  > ie
                  > > wiadomo czy wybuduja.
                  >
                  > Podpisywali umowy, a teraz namawiają klientów do przejścia na inną inwestycję

Tego nie wiedzialem, moze trafilem na ich dzien uczciwosci dla klienta.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka