Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czaruś Kucharski

07.09.01, 22:43
    Niektórzy są hmm... niereformowalni. To, że kartka była niesłuszna niczego nie
    tłumaczy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: Czaruś Kucharski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 22:56
        fakt

ale właśnie za to kibice go kochają (patrz: stomil, legia)
      • Gość: soir Re: Czaruś Kucharski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 01:09
        Kucharski wyrobil sobie taka opinie, ze sedzia Mikolajewski postanowil wykazac
        sie, wyrzucajac go z boiska. Przy okazji nie podyktowal dwoch karnych dla Legii
        i zamiast kazdego z nich pokazal Kucharskiemu zolta...
        • Gość: zbyszko Re: Czaruś Kucharski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 02:46
          nie no, bądźmy obiektywni
          -w pierwszej sytuacji nie było ręki (tzn. nikt nie widział poza czarkiem;)

no ale ta druga akcja - NO COMENTS
          ja mu sie tam nie dziwię, że nie panuje nad słowami.... i tak dobrze, że
          jeszcze nikogo nie pobił.. ja bym na jego miejscu nerwowo nie wyrobił;)
          • Gość: soir Re: Czaruś Kucharski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 03:33
            Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> nie no, bądźmy obiektywni
            > -w pierwszej sytuacji nie było ręki (tzn. nikt nie widział poza czarkiem;)
            >
            > no ale ta druga akcja - NO COMENTS
            > ja mu sie tam nie dziwię, że nie panuje nad słowami.... i tak dobrze, że
            > jeszcze nikogo nie pobił.. ja bym na jego miejscu nerwowo nie wyrobił;)

Nie moglem ogladac gola, wiec nagralem go sobie i obejrzalem ta sytuacje kilka
            razy. Obronca przecial lot pilki reka, albo posiada nienormalnie duze narzady
            plcowe, ktorymi zagarnal pilke. Niczym innym tego zrobic nie mogl. A jak wynika
            ze zdjec na joe monster, pilkarze maja raczej niewielkie genitalia.

• Gość: ps Re: Czaruś Kucharski IP: 212.160.165.* 10.09.01, 08:52
        Czerwona kartka jak najbardziej sluszna.
        Moze pajac wiecej nie bedzie symulowal i wymuszal
        rzutow karnych.
        Brawo sedzia !
        • Gość: kajo95 Re: Czaruś Kucharski IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 09:04
          ps ty kretynie - sam sędzia przyznał, że wyrzucił kucharskiego niesłusznie
          • Gość: ĆVICH Re: Czaruś Kucharski IP: 134.65.157.* 10.09.01, 10:14
            Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> ps ty kretynie - sam sędzia przyznał, że wyrzucił kucharskiego niesłusznie

NO WŁAŚNIE, I NIEOMYLNY WIT ŻELAZKO I WICE-BONIEK TEŻ PRZYZNALI ŻE SEDZIA
            MIKOŁAJEWSKI NIE BĘDZIE BRANY POD UWAGĘ PRZY OSBADZANIU OBSADY NASTĘPNYCH
            KOLEJEK. KUCHARSKIEMU SIE NIE DZIWIĘ, ALE UWAŻAM ŻE KARNYCH NIE POWINNO BYĆ, TA
            DRUGA SYTUACJA JEST TROCHĘ TRUDNIEJSZA, JEDNAK PRZY PIERWSZEJ Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ
            RĘKI WALBURGA NIE BYŁO (NALEŻY SIĘ TYLKO DOMYŚLAĆ, ŻE GDYBY PODOBNA SYTUACJA
            MIAŁA MIEJSCE W POLU KARNYM LEGII, KARNY BY BYŁ)........

• Gość: ps Re: Czaruś Kucharski IP: 212.160.165.* 10.09.01, 16:53
            Czarusia sedzia wypieprzyl a Kajo95 sie rozplakal.
            Bardzo wam wspolczuje.
        • Gość: soir Re: Czaruś Kucharski IP: *.orion.pl 10.09.01, 09:54
          Przepraszam, abstrahujac od slusznosci postulatu wyrzucania z boiska zawodnikow
          usilujacych wymusic rzut karny, chcialbym zadac Ci pytanie:
          CZY WIDZIALES SYTUACJE, O KTOREJ MOWA?
          • Gość: ps Re: Czaruś Kucharski IP: 212.160.165.* 10.09.01, 16:48
            Wlasnie widzialem i dlatego zabieram glos.
            Walka bark w bark, teatralny upadek Kucharskiego
            i proba wymuszenia karnego. Moze po tej nauczce
            nastepnym razem nie bedzie probowal oszukiwac.
            Jest to tez przestroga dla innych.

• Gość: Obi Re: Czaruś Kucharski IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 10.09.01, 17:08
              Jeśli widziałeś, to chyba tylko raz i w przyspieszonym tempie. Wczoraj w
              CANALU+ pokazali sytuację z różnych ujęć. Wyraźnie było widać, że Kucharski nie
              symulował. Padł na murawę, bo został przewrócony. Utrzymanie się na nogach było
              po prostu niemożliwe.
              • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 17:37
                po co dyskutujecie z kolesiem , który widzi to co chce zobaczyć???

• Gość: anzelm Re: Czaruś Kucharski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 22:04
              Gość portalu: ps napisał(a):

> Wlasnie widzialem i dlatego zabieram glos.
              > Walka bark w bark, teatralny upadek Kucharskiego
              > i proba wymuszenia karnego. Moze po tej nauczce
              > nastepnym razem nie bedzie probowal oszukiwac.
              > Jest to tez przestroga dla innych.
              >
              ps ale kretyn z ciebie,
              za dużo czytasz Przeglad Sportowy
              Ja byłem na stadionie, karny był ewidentny
              • Gość: ps Re: Czaruś Kucharski IP: 212.160.165.* 11.09.01, 08:36
                Nie wymagam od ciebie frajerze obiektywizmu
                skoro byles na stadionie i kibicowales Legii.
                • Gość: kajo95 do pc IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 09:01
                  pc, czego ty się chłopie czepiasz?
                  kucharski twierdzi, że był faulowany a kartkę otrzymał niesłusznie.
                  kamery c+ wyraźnie pokazały, że kucharski nie symulował upadku.
                  sam sędzia(!)stwierdził po meczu, że popełnił błąd nie dyktując karnego i
                  pokazując kucharskiemu kartkę.
                  zatem o co ci qrwa chodzi?!

• Gość: Porter Re: Czaruś Kucharski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 01:48
              Mam dwie watpliwosci:
              Po pierwsze czy jezeli byla to walka bark w bark a Kucharski w wyniku jej
              przewrocil sie, to nalezala mu sie za to zolta kartka?
              Po drugie - Kucharski wyprzedzil juz obronca, kiedy ten go popchnal. Moze i
              barkiem, ale to byl faul.
      • pc hmm... 10.09.01, 18:59
        mogłem się spodziewać ze zacznie się gadanie o kartkach i symulantach... Ale mi
        chodziło po prostu o styl wypowiedzi Czarka udzielonej dziennikarzom C+. Czy
        uniknie kary? W końcu Śrutwa udzielił sprytnej wypowiedzi, a karę dostał i tak,
        a Czarek wyłożył "kawę na ławę". Ciekawe co na to PZPN? W końcu gdy rok temu
        gracze Ruchu skopali sędziego, to też było to spowodowane jego pomyłką. A mimo
        to karę dostali...
        • Gość: Obi Re: hmm... IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 10.09.01, 19:46
          Sorry, nie słyszałem... Co powiedział?
          • pc Re: hmm... 10.09.01, 20:09
            dostało się oczywiście PZPNowi, a praca sędziego została opisana
            jako "kurestwo". O ile dobrze pamiętam.
            • Gość: ĆVICH Re: hmm... IP: 134.65.157.* 11.09.01, 09:21
              A JAK TO INACZEJ NAZWAĆ, ŻEBY KARY NIE PONIEŚĆ? ŁOBUZERSTWO? OSZUKAŃSTWO?:)))))
              TO NIE PRZEDSZKOLE, INACZEJ NIKT BY NAWET UWAGI NA TO NIE ZWRÓCIŁ!!! KUCHARSKI
              BYŁ WŚCIEKŁY, A ŻE ZAWSZE WALIŁ PROSTO Z MOSTU.....A POZA TYM ON CHYBA NIE
              WIEDZIAŁ, ŻE JEST NA ANTENIE, SĄDZIŁ PEWNIE, ŻE P. BOJARSKA(ALBO A.MARCZUK)
              TYLKO NAGRYWA JEGO WYPOWIEDŹ, A POZA KAMERAMI MÓWI SIĘ RÓŻNIE, NIE ZAWSZE
              PARLAMENTARNIE....WIĘC POWIEDZIAŁ, CO MYŚLI O SĘDZIOWANIU, JEŻELI JEDNAK PZPN
              ODWIESI MU "ZAWIASY" BĘDZIE MUSIAŁ KARĘ PONIEŚĆ, NIC TEGO NIE ZMIENI.
              PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka